А не мислите ли че цената се натиска не заради тъпия закон, ами може би поради недобрите резултати които се очакват оттук насетне на пазара на земя и края на хубавите печалби / дивиденти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеВъв БГ нищо не се решава, още повече и окончателно. Нещата само се отлагат във времето, или още повече се заплитат...
Като гледат патриотите , атака ,АБВ , БСП и част от ГЕРБ ще играят против...
РБ , ДПС и другата част на герб ще са за , дали ще имат мнозинство за цялостно отпадане ..съмнявам се..
Според мен ще го отложат влизането в сила за за есента ....
Коментар
-
Стенограма от обсъждането в комисията по правни въпроси през март
По четвърта точка - Изслушване на представители на Българска фондова борса-София АД, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Асоциация на дружествата със специална инвестиционна цел и други относно прилагане на текстове от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗначи окончателно се решава около други ден.
а отмяната за публичните дружества ще е в резултат на промяна на друг закон ...“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗначи окончателно се решава около други ден.
Коментар
-
ivandavidov
Има предложения за няколко поправки:
- Да се изключат публичните АДСИЦ като потенциални нарушители.
- Глобите да влязат в сила няколко месеца по-късно.
- ИП да дава информация към някоя от службите кои са реалните собственици зад офшорките.
Нас най-много ни вълнува първата точка, а обслужващите ИП на АДСИЦ ги интересува да не влезе в сила третата точка. А втората точка е само за отбиване на номера, разтягане на локуми и поддържане на напрежението.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениете имат един акционер Агрион Инвест 99.07 %
закона ако не се промени влиза в сила от първи май, събранието е на 4-ти
Така беше по мое време де, сега не знам каква е процедурата, но не вярвам да се е променила.
Коментар
-
от програмата на нс
Комисия по земеделието и храните
22/04/2015, 15:30
1. Обсъждане на законопроект за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, № 554-01-77, внесен от Румен Христов на 09.04.2015 г. за първо гласуване.
2. Обсъждане на законопроект за изменение и допълнение на Закона за опазване на селскостопанското имущество, № 554-01-54, внесен от Иван Станков и гр.н.пр. на 20.03.3015 г. за първо гласуване.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениезакона ако не се промени влиза в сила от първи май, събранието е на 4-ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетази ликвидация мислиш ли че се случва заради закона ?
на мен ми е малко странно, как са представили нещатаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетази ликвидация мислиш ли че се случва заради закона ?
на мен ми е малко странно, как са представили нещатамненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Не че нещо, но като се види кой го предлага - Агрион Инвест и почват да ми хрумват разни идеи. Значи, това са същите тези хора, които чрез платеното си дупетатче забързаха глобите от Септември на Май. Те имат пряк интерес от ликвидация на замеделските АДСИЦ-ове и явно бидейки акционер в Агро Финанс ще успеят частично.
Коментар
Коментар