IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• looser,твои ли бяха тези 180 бр.?Аз ги сложих в 13.10....сметнах цена на отваряне и така.А приоритета е по цена и после по време.Съжелявам за колегата дето купи 500х1.9,ама...,надявам се да е някой дългосрочен инвеститор търгуващ чрез брокер(по традиционния начин).
    Колко мислите ще струват пражата?Аз си мисля да продавам над 3лв.Като гледам Елана за по-малко не ми се дават.

Коментар

• Първоначално изпратено от lord.among.pawns
      Първоначално изпратено от LuckyStrike
      Първоначално изпратено от mitko
      Dnes tzenata goni trojka
      zasto li e taka?
      От своя страна Елана събраха голям брой дребни инвеститори с обяви по вестниците, обещаващи 500% за 7 години
      Ти как смяташ тази доходност от 500%? Не знам и елана как я смятат, но обявата им е - слагаш 1000 лв. сега и вземаш 5000 лв. след 7 годин. Не знам, но аз каквото и да правя я изкарвам 400% ;-)
      Определено Терата са по-доброто дружество...
      Аз никак не я смятам тази доходност, това беше рекламата на Елана. Мисля че е пълна дивотия да се фиксира някаква доходност на акции за толкова дълъг период напред.

За сега поне на фазата на емитиране Карол определено се справят по-интелигентно от Елана. Кое от двете дружества се управлява по-добре - вероятно първите индикации ще получим след около 6 месеца, когато повечето пари от увеличението ще са инвестирани.

На този ранен етап и на мен впечатленията ми са че ATERA подават по-големи надежди, въпреки че стартираха малко по-късно.

Коментар

• потрай до понеделник и ще разбереш

Коментар

• Според вас каква цена се очаква за правата?

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyStrike
            Първоначално изпратено от mitko
            Dnes tzenata goni trojka
            zasto li e taka?
            От своя страна Елана събраха голям брой дребни инвеститори с обяви по вестниците, обещаващи 500% за 7 години
            Ти как смяташ тази доходност от 500%? Не знам и елана как я смятат, но обявата им е - слагаш 1000 лв. сега и вземаш 5000 лв. след 7 годин. Не знам, но аз каквото и да правя я изкарвам 400% ;-)
            Определено Терата са по-доброто дружество...

успех на всички
            I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
              мерси,аз си пробутах моите по 1.9!Направо не ми се вярваше,ама явно някой спи до късно.Sorry!!!
              Кога подаде поръчката? Аз я пласирах мойта вчера в 15.39 някъде но брокера вече сутринта не знам кога я е пуснал. Пак продава на 1.90. Имаше само 1 преди мен, може да е била и твойта. Въпросът ми е по какъв приоритет се извършват сделките? Време, обем или произволно?
              Поздрави!
              Keep walking ...

Коментар

• Браво , Умно момче си!

Коментар

• мерси,аз си пробутах моите по 1.9!Направо не ми се вярваше,ама явно някой спи до късно.Sorry!!!

Коментар

• На печелившите - Честито

Коментар

• Не знам защо, но тая котировка продава 500 х 1.70 нещо не ми се връзва с дневните ограничения ...?!?

Коментар

• тия заблудени кобоси няма ли да си махнат ордерите купува?

Коментар

• АТЕРА

Да, точно така, взех го от официалният им сайт.
                          http://www.advanceterrafund.bg/bg/pr...cultural/?id=3
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Re: Alee,

Бихте ли изяснили, цитираните от 3900 хил. дка е купената вече от ТЕРАФОНД земя, ли, не ми стана ясно.

Коментар

• ATERA

Закупена земя от АТЕРА в категорията земеделски земи:
                              Местонахождение Североизточна, Северозападна и Югоизточна България
                              Площ 3900.00 дка
                              Начин на трайно ползване : ниви - около 1100 декара са за трайни насаждения , а останалите са за едногодишни насаждения
                              Категория на земята от 2 до 6 категория на земята
                              Коментар: Средната големина на един парцел е 25 дек. при средна цена 160 лв. на декар
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Uvazaemi,
                                makar 4e tova koeto pixex prili4a pove4e na platen PR na ATERA go priemam i smjatam 4e si napalno parv. Az imam i ot dvata tipa akzii, pove4e ATERA, no imam i razli4ni o4akvanija. Nikoga ne sam vjarval na izhvarljanija ot tipa 500% za 5 godini, zastoto znam 4e ne moze da stane.
                                Vsastnost moze da stane no ako tezi drujestva bjaha startirali prez 2004, a ne realno prez 2006
                                Elana sasto e goljam investitor, no e po extravertirana ot karol, koeto v slu4aja e grexka. S obextanijata za rust na tzenata napompaha o4akvanija v prodava4i na zemja i napraviha zhivota si po truden/za tova sam pisal ve4e nekolkokratno vav foruma/
                                Taka 4e az se radvam na tzenite na ATERA i o4akvam tozi trend da se zapazi i za napred, makar i s mnogo po umereni tempove

Коментар

Working...
                                X