IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали сега е добър момент да се влезе? Сори за глупавия въпрос, но тези адциси много много не ги разбирам.

Коментар

• мерси момчета. спорна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Защото акциите вече са без право да участваш в увеличението. Затова падат цените...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Да бе, още не съм се събудил.

Коментар

• Акциите на фонда се търгуват без право на участие в увеличение на капитала

Коментар

• Чак пък такова срутване? Някой да има предположения на какво се дължи? На увеличаването на капитала, ама то не е лошо нещо. Но май всички мислят противното.

Коментар

• Що има такова разпродаване?

Коментар

• Напълно съм съгласен с теб...
                  на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• И аз не ме разбирай погрешно, и аз смятм че земята е перспективно вложение. Но да се търсят подобни връзки си е загуба на време, просто колкото повече нашето земеделие се приближава до това в ЕС толкова повече ще се приближават и цените на земята - на мен това ми е напълно достатъчно като аргумент. Селскостопанските продукти са търгувани в международен план стоки, субсидиите тук постепено ще се приближават до тези в ЕС, либерализира се постепенно и режима за закупуване на земя, имаме що годе свободно движение на капитали, тоест едно хармонизиране на цените земята е съвсем нормално и почти неизбежно, ако запазим настоящият си път.

Коментар

• И рибка с биричка също върви!Наздраве и до утре.Все пак е неделя вечер:-)

Коментар

• А пък аз много обичам пържени картофи.... с биричка....

Коментар

• Ако цената на петролът скочи с много, най-малкото, което ще интересува, който и да е ще е цената на картофите. Рецесията удря цените на повечето активи. Аз тогава по бих предпочел да си взема акции на Ексон, а не да чакам чудо от зеленчуци

Коментар

• Още за скъпия петрол и земята:
                            В момента 1 кг картофи от Полша струват 0,40 лв у нас, като картофите струват 0,20 лв и 0,20 лв е транспортът им до тук (цифрите са приблизителни)... Ако проблемът с Иран примерно се задълбочи и цената на петрола скочи (с много при това), какво ще стане с цената на картофите? Пак ще трябва да си ги произвеждаме в България... а това става на селскостопанска земя....
                            Картофите са само един пример.... и с чушките е същото... и с доматите... и с ябълките...

Коментар

• Преди три четири години продаваха фалшиво олио, пишеха го за слънчогледово, а се оказа от рапица. И аз се набутах веднъж с него

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                                Е това ме разбива, наистина ли мислите че цената на земята ще расте защото петролът ще бъде изместен от нещо което мирише на пържена риба, като гори но пък ако е за трениране на въображението е доста добро
                                Аз съм напълно сериозен... Освен всичко друго, след изгаряне биодизелът е и много екологично по-чист...

Коментар

Working...
                                X