Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от afterdАДВАНС ТЕРАФОНД АДСИЦ
Общ.СТОЛИЧНА, ГР.СОФИЯ
BG4000027087
използвани 33129509
неизползвани 10926549
ПРАВА
Мисля, че 100% реализация на увеличението е съвсем постижимо... ... което в тия трудни времена за капиталовите пазари си е сериозен успех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantomas"..На фона на цялата БФБ акцията се държи и перспективите са повече от отлични! Вече е ясно, че увеличението ще мине, и то вероятно над 90% от предложените акции ще бъдат записани и платени. Браво на Каролци, намериха пари от пазара в много тънък момент..."
ДА , а ма не- напънаха ДФ, ИД да участват, тъй че нищо не са
и няма да намерят, просто ДРУГИТЕ им дължат "услуги"...!
Коментар
-
"..На фона на цялата БФБ акцията се държи и перспективите са повече от отлични! Вече е ясно, че увеличението ще мине, и то вероятно над 90% от предложените акции ще бъдат записани и платени. Браво на Каролци, намериха пари от пазара в много тънък момент..."
ДА , а ма не- напънаха ДФ, ИД да участват, тъй че нищо не са
и няма да намерят, просто ДРУГИТЕ им дължат "услуги"...!не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Тук ще е интересно. Много пресни са ми спомените от миналото увеличение когато след записването супер прилично рали. Сега обстановката е по-различна но има мегдан.
Да видим с правата как ще се развият нещата първо
Поздрав за бойните другари с
http://www.youtube.com/watch?v=G4i6e4XbbdE
Много яка песничка Един руски поройник ми подари диска на времето.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitSEBULBA, до последно ще се почудя но последните седмици купувам акции около 1.82. Към 10 000 успях да взема.
Тези дни започнах и до 1.87 да се пласирам. За правата искам да анализирам цялата налична информация и тогава да реша. Времето е ценно и данните, която постъпват сега също са такива.
При всички положения като имам наличен кеша предпочитам сега да си купя акциите но ако не успея да си купя търсеното количество на по-изгодни цени от правата ще търся допълнително и от там. Възможно е да увелича още повече теглото. Просто някои въпроси трябва да намерят отговор.
Ще поживеем, ще видим
Поздрави
Коментар
Коментар