IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОТ 3 НА 3.30 ОТИДЕ СЛЕД НОВИНАТА ЗА ДИВИДЕНТ.
    ОТ 3.30 НАГОРЕ НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДИВИДЕНТ ОЩЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
      ВЕРНО. ЗАЩО СЕГА СЕ БУТАТ ДА КУПУВАТ ДА ИЗКАРАТ 10СТ.
      ИЛИ ЧАКАТ ЦЕНА 3.50 ПЛЮС ДИВ.0.50
      СУПЕР ИГРАЧИ СА.
      ​​​​​​
      12:40:07 3.410
      Който купува вероятно чака и такава цена ! Но същото можеше да се питаш и когато цената от 3 отиде на 3.30.

Коментар

• ВЕРНО. ЗАЩО СЕГА СЕ БУТАТ ДА КУПУВАТ ДА ИЗКАРАТ 10СТ.
        ИЛИ ЧАКАТ ЦЕНА 3.50 ПЛЮС ДИВ.0.50
        СУПЕР ИГРАЧИ СА.
        ​​​​​​
        12:40:07 3.410
        Last edited by superexpert; 12.04.2022, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
          КАКВА ЩЕ Е ЦЕНАТА СЛЕД ДИВИДЕНТА???
          3

Коментар

• КАКВА ЩЕ Е ЦЕНАТА СЛЕД ДИВИДЕНТА???
            МОЖЕ БИ СИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ХОРИЗОНТ НА БФБ.
            Last edited by superexpert; 12.04.2022, 13:41.

Коментар

• Затова го харесвам този форум, винаги има безкористни люде, които да ти обеснят по всички позиции където нямат хартии как съм се прекарал и ще фалирам

Коментар

• ТУК ЗА ДА СЕ ВЗЕМАТ 0.50 СТ ДИВИДЕНТ ПРОДАДОХА НАЙ КАЧЕСТВЕНИТЕ СИ ЗЕМИ .
                ТАКА АКЦИЯТА СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА.ПРЕДИ ГОДИНА 2ЛВ СЛЕД ПРОДАЖБИТЕ 3.30 ЛЕВА
                ВМЕСТО ДА ПАДА ТЯ СКАЧА 60%СЛЕД ДИВИДЕНТА СИГУРНО ОТИВА КЪМ 5 ЛВ.
                ПО СКОРО ОБРАТНО КЪМ 2 ЛВ.
                Last edited by superexpert; 12.04.2022, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз може да не съм особено сведущ за световния зърнен пазар, но горецитираните данни указват свиване на украинското производство на зърно от около 40 %. Това най-малкото значително ще повиши цените в голяма част от страните в Средиземноморието и съседните региони. Дори при добра реколта. Особено при блокиране на руската търговия.
                  И малко суша да помогне....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

От УкрАгроКонсулт прогнозират пшенична реколта в Украйна през 2022 от 19.8 млн. тона, от ечемик 6.1 млн. тона, от царевица 19 млн. тона. Допълнително реколтата от слънчоглед може да бъде 10 - 12 млн. тона. Все пак много ще зависи от възможностите за торене и валежите през пролетта и лятото. Към 01.03.2022 запасите от слънчоглед в страната са много високи, наличността от пшеница и царевица също е голяма. Предвид на това, че вътрешното потребление и износа сега са спаднали, а запасите са високи, сега вътрешните цени на всички култури в Украйна спадат.
                    През 2021г пшеницата беше 33 млн. Тона, царевицата 41, а слънчогледа 17.5.
                    Аз може да не съм особено сведущ за световния зърнен пазар, но горецитираните данни указват свиване на украинското производство на зърно от около 40 %. Това най-малкото значително ще повиши цените в голяма част от страните в Средиземноморието и съседните региони. Дори при добра реколта. Особено при блокиране на руската търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                      Днес пшеницата отваря с нови 2% нагоре. Нагоре са и другите зърна.
                      Само пишман- рибари могат да чакат спад на Атерата скоро.
                      Много страх,много нещо.Чак избива на паника.Зареди си памперси белким ти помогнат
                      И не скоро,а още този или другия месец !

Също както очаквах и балона Балонерко да се спука.
                      Също както и натоварих тук под 2лв
                      и още и още ...да не ги изброявам

А ти кой беше?

Коментар

• Днес пшеницата отваря с нови 2% нагоре. Нагоре са и другите зърна.
                        Само пишман- рибари могат да чакат спад на Атерата скоро.

Имам тук, но не препоръчвам нищо, разбира се!

Коментар

• За мен този или другия месец ще видим голям спад.Доста вероятно е даже да е преди дивидента.Ако аз съм маркет мейкър,точно така ще направя щото всички риби ще са в капан.Имам,но тук наближава края на големия тренд
                          И доказателство за това е,че отново нито една риба в този форум не го очаква

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

За да съм точен,около 80% ще бъде засято.В Русия процента е 100.И двете държави имат торове бол и реколтата им ще е много добра
                            Накрая ще излезе,че дефицит може и да няма ахаха

https://money.bg/economics/novata-re...a-ot-mini.html
                            От УкрАгроКонсулт прогнозират пшенична реколта в Украйна през 2022 от 19.8 млн. тона, от ечемик 6.1 млн. тона, от царевица 19 млн. тона. Допълнително реколтата от слънчоглед може да бъде 10 - 12 млн. тона. Все пак много ще зависи от възможностите за торене и валежите през пролетта и лятото. Към 01.03.2022 запасите от слънчоглед в страната са много високи, наличността от пшеница и царевица също е голяма. Предвид на това, че вътрешното потребление и износа сега са спаднали, а запасите са високи, сега вътрешните цени на всички култури в Украйна спадат.
                            През 2021г пшеницата беше 33 млн. Тона, царевицата 41, а слънчогледа 17.5.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Естествено,че реколтата в Украйна ще е по-малка тази година,но ще я има в огромната си част.Когато свърши войната,а тя няма да продължи дълго,много бързо ще бъдат възстановени начините за експорт

За да съм точен,около 80% ще бъде засято.В Русия процента е 100.И двете държави имат торове бол и реколтата им ще е много добра
                              Накрая ще излезе,че дефицит може и да няма ахаха

Зaceтитe c пpoлeтници (зъpнeни ĸyлтypи, ĸoитo ce ceят пpeз пpoлeттa - цapeвицa, cлънчoглeд, eчeмиĸ и дp.) плoщи в Уĸpaйнa мoгaт дa дocтигнaт дo 80% oт тeзи пpeди нaчaлoтo нa вoйнaтa, ĸoмeнтиpa миниcтъpът нa зeмeдeлиeтo нa cтpaнaтa Tapac Bиcoцĸи, цитиpaн oт Poйтepc.

Зa дa ce cлyчи тoвa oбaчe, имa eднo вaжнo ycлoвиe - aĸo ocвoбoдeнитe oт pycĸи вoйcĸи ceвepни paйoни бъдaт пoчиcтeни oт мини.
                              https://money.bg/economics/novata-re...a-ot-mini.html

Коментар

• Boйнaтa в Уĸpaйнa щe дoвeдe дo cвивaнe нa иĸoнoмиĸaтa нa cтpaнaтa пoчти нaпoлoвинa - c 45,1% - тaзи гoдинa, дoĸaтo иĸoнoмиĸaтa нa Pycия щe ce cвиe c 11,2%, cпopeд пpoгнoзaтa нa Cвeтoвнaтa бaнĸa.

VTORIFRONT.BG
                                Cвeтoвнaтa бaнĸa: Иĸoнoмиĸaтa нa Уĸpaйнa щe ce cвиe c 45%, a тaзи нa Pycия c 11%

Коментар

Working...
                                X