Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениекак да стане с вдигане на земеделската земя и инфлацията
Война на 200 км от нас.Започва процеса по покачване на лихвите от ЕЦБ .И още и още...икономически цикли няма как.Има нагоре, има и надолуLast edited by petrg5s; 15.07.2022, 16:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Делено на две
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеИзлезе бюлетина супер е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Коментарът ми бе по повод изказаното от колегата мнение, че "пазарът на зърно не бил силен тази година...". Не сме коментирали печалби и прочее. Не ми е и работа да го питам подобни неща. Естествено, той се оплака от текущата цена на торовете, която също била двойна, но самият факт, че по това време на годината, когата цените от новата реколта традиционно са най-ниски има засилено търсене, подкрепено с невиждани досега цени и плащане ВЕДНАГА, според мен е доказателство за това, че пазар има и тази година той определено е "силен".
Та обективно погледнато, вярно е че приходите на земеделците ще са много високи, но колко ще е печалбата в хоризонт 12 месеца, която да бъде мотивация и източник на земеделците за покупка на зем.земи е доста различен ракурс....
Тук даже не броя, че май има данни за суша, което ако е факт за повече райони, буквално ще "изгори" голяма част от печалбите в сектора, част от които да кажем биха били източник за инвестиции в земя...
Сложна ситуация - не случайно според мен, продажбите на земя на Атерката до момента тази година се различават драматично от продажбите за аналогичния период на миналата година.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
По-скоро 6-месечния отчет чакаме, не е минала жътвата още за продажбиНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМажете и си легайте. Голямото реване тепърва предстои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеТук, впредвид търговията от последните дни очаквам интересен бюлетин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Докъде може да докара елхата. Дай някоя прогноза
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Писано преди 2 месеца.За пореден път ,с голям късмет ,без да искам и супер случайно съм познал
Коментар
Коментар