If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не смятам - преписах предния пост с друг тайминг и се получи съвсем друга цифра, за да покажа, че изводите могат да бъдат и други, т.е. не е това рецептата как се инвестира правилно!
Преди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
Преди пет години на 28.06.2019 за 1000лв. се купуват 538 акции по 1.86лв. Днес тези акции са 1837лв., плюс дивидент (0.14+0.109+0.527+0.242
+0.2005)×0.95×538 = 622 - общо 2459. Та за пет години 145.9%, т.е. 29% на година. Та мисълта ми е: " Ето така се инвестира в акции...!". Поздрави!
Аааа, таксите - е ...това може и да обърне резултата...
Преди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
Това да не ти е срочен влог, че да ги смяташ така ! И за какви месечни такси говориш нямам идея !
Пооправи си първо "палата",който се оказаза пълна кочина с мебели от 1980г и ламаринени покриви,пък тогавакоментирай от злоба и хейт неща от който хал хабер си нямаш.
И това какво е ? НЕ 2.80,ами 3,само че този път няма да върне а потъва в бездната и разни еднодневки пишман инвеститори на маса като горния ще понапълнят гащите
Въпросът е ТИ какво спечели от цялата тази работа, оракуле? Чакай да позная - нищо Но пък иначе правиш хубави картинки, елхички, туй-онуй... евала
Ти за 2,8 прогнозираше още миналата есен, когато се казваше Petrg5s.., но нещо ТА те предаде..
Пооправи си първо "палата",който се оказаза пълна кочина с мебели от 1980г и ламаринени покриви,пък тогавакоментирай от злоба и хейт неща от който хал хабер си нямаш.
И това какво е ? НЕ 2.80,ами 3,само че този път няма да върне а потъва в бездната и разни еднодневки пишман инвеститори на маса като горния ще понапълнят гащите
От дивидента падна и танцува в зоната на смърта....Ако не излезе,ще изграят брадвите
Не е била в тази зона от 2021 под 2лв (където и аз бях заредил много голям самосвал навремето)
2.80 е на тезгяха
Коментар