Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеОтпецна се най послеVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеОтпецна се най после
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеДет се вика, кой натоварил натоварил, влака потегли
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=35&type=S&
според мен за тенденциозен ръст може да говорим едва когато минем 2.50 и имаме по-сериозен оборот и по изразено търсене на това ниво....иначе това може да се изтълкува като подскок,който е добре дошъл за продавачите до 2.50
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенали виждаш, че за акцията съм писал
Сиреч нямаме ограничение отгоре за цената на който и да е картон, отдолу все пак е подпряно от нулата, но с една акция - ..милион !? как да стане?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепробвай...няма лошо...иначе не виждам никаква реална причина за днешния ръст...единствено може би радост че е минал големия пакет...и няколко човека са решили независимо един от друг че днес е големият ден за покупки и от тук насетне ще е само нагоре
Не е препоръка!!!
Иначе извън шегите и закачките - реалната причина за вчерашния ръст, всъщност е същата причина, която бе в основата на нелогичното задържане на цената последните 2 месеца, а именно явното наличие на голям продавач, който блокираше движението.... Предвид приближаващия дивидент, както и на база историческото движение на цената на акцията в месеците преди разпределението му, като цяло беше нелогично цената да не мърда декември и януари.... Просто вчера според мен, нещата отидоха по местата си, доколкото големия продавач изглежда изчезна и се промени баланса на ask/bid....
Месец Януари на практика вече си замина, а месец Май когато ще се гласува дивидента наближава и отразяването му в цената вероятно ще стане не толкова плавно като предни години, така че стягайте коланите, излитаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМислиш да продадеш твои земи на адванса ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНали говорехме че ще поиздуе .
И аз ще се пробвам на ниското.
Не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеатерката днес голямо кандилкане...от 2.40 та почти до 2.50...някой хора повярваха че след големия пакет вече няма сериозен продавач...но дали е така или чака да се насаберат и после да ги полее
иначе аз съм си в ниското....ако падне допълвам ако литне прибирам кешец...
не е препоръка!!!
И аз ще се пробвам на ниското.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДали излязоха с колкото смятаха ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар