IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Ами браво!

Коментар

• отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
        Отпецна се най после
        А бе, дорде не рипне над 2.55-2.60... за мене си е "рейндж"...
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
          Отпецна се най после
          Ами тежък локомотив е , слабоволатилен, ама така си го харесваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
            Дет се вика, кой натоварил натоварил, влака потегли
            то това с цената не е много показателнен факт,защото сделки на тези нива имахме и на 31.07 и на 20.08 миналата година...

http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=35&type=S&

според мен за тенденциозен ръст може да говорим едва когато минем 2.50 и имаме по-сериозен оборот и по изразено търсене на това ниво....иначе това може да се изтълкува като подскок,който е добре дошъл за продавачите до 2.50
            Не е Препоръка!!!

Коментар

• Дет се вика, кой натоварил натоварил, влака потегли

Коментар

• Отпецна се най после

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  нали виждаш, че за акцията съм писал
                  Виждам Форти, но още не мога да се сетя какво имаш предвид. Вярно че "морето е дълбоко и небето е високо", но също така се казва, че "в софия е тесно и нема вече лесно"
                  Сиреч нямаме ограничение отгоре за цената на който и да е картон, отдолу все пак е подпряно от нулата, но с една акция - ..милион !? как да стане?
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    пробвай...няма лошо...иначе не виждам никаква реална причина за днешния ръст...единствено може би радост че е минал големия пакет...и няколко човека са решили независимо един от друг че днес е големият ден за покупки и от тук насетне ще е само нагоре
                    Не е препоръка!!!
                    Ха-ха.... нещо мечо ми звучиш последните няколко поста - не е характерно за теб... откъде тази промяна ? Да не е защото чакалеше в ниското да добавиш ? Според мен не трябваше заради някоя друга стотинка да се тарикатиш, да си беше взел на 2.40, защото сега...

Иначе извън шегите и закачките - реалната причина за вчерашния ръст, всъщност е същата причина, която бе в основата на нелогичното задържане на цената последните 2 месеца, а именно явното наличие на голям продавач, който блокираше движението.... Предвид приближаващия дивидент, както и на база историческото движение на цената на акцията в месеците преди разпределението му, като цяло беше нелогично цената да не мърда декември и януари.... Просто вчера според мен, нещата отидоха по местата си, доколкото големия продавач изглежда изчезна и се промени баланса на ask/bid....

Месец Януари на практика вече си замина, а месец Май когато ще се гласува дивидента наближава и отразяването му в цената вероятно ще стане не толкова плавно като предни години, така че стягайте коланите, излитаме....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Мислиш да продадеш твои земи на адванса ли ?
                      нали виждаш, че за акцията съм писал

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                        Нали говорехме че ще поиздуе .
                        И аз ще се пробвам на ниското.
                        пробвай...няма лошо...иначе не виждам никаква реална причина за днешния ръст...единствено може би радост че е минал големия пакет...и няколко човека са решили независимо един от друг че днес е големият ден за покупки и от тук насетне ще е само нагоре
                        Не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          атерката днес голямо кандилкане...от 2.40 та почти до 2.50...някой хора повярваха че след големия пакет вече няма сериозен продавач...но дали е така или чака да се насаберат и после да ги полее
                          иначе аз съм си в ниското....ако падне допълвам ако литне прибирам кешец...
                          не е препоръка!!!
                          Нали говорехме че ще поиздуе .
                          И аз ще се пробвам на ниското.
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• атерката днес голямо кандилкане...от 2.40 та почти до 2.50...някой хора повярваха че след големия пакет вече няма сериозен продавач...но дали е така или чака да се насаберат и после да ги полее
                            иначе аз съм си в ниското....ако падне допълвам ако литне прибирам кешец...
                            не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Дали излязоха с колкото смятаха ?
                              Сутринта, големият пакет бе с доста къдрава бройка. Според мен излезна големия и очаквам още тази седмица 2,50+. Разбира се не е препоръка за нищо.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Мислиш да продадеш твои земи на адванса ли ?

Коментар

Working...
                                X