"За тези години успяхме да изградим представителства в 20 области в страната и станахме предпочитан партньор на земеделците при наемане на земя. От тази година вече ще можем да им предложим и да закупят от нас земя на разсрочено плащане, което е нова и уникална възможност за нашия пазар", съобщи изпълнителният директор на "Адванс Терафонд" АДСИЦ г-н Радослав Манолов.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ко имаше начин и до Април даже....
Инък годината се очертава слаба, ще вземем само двойно повече рента от Фортиса, миналата бе тройно, а по миналата четворно...пропадаме, мдааа ...
Някой мисли ли да присъства на ОС ???
През миналата година само с едни колега се запознах. Другите не дойдоха, а аз чак от къде идвам - от другия край на България !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАМА ЗАЩО , ЗАЩО не спиш ? И не се траеш още поне до средата на другата седмица !!!
Ко имаше начин и до Април даже....
Инък годината се очертава слаба, ще вземем само двойно повече рента от Фортиса, миналата бе тройно, а по миналата четворно...пропадаме, мдааа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеХа-ха, ще ме убиете....
Да ми анализираш АДСИЦ през "нетна печалба на акция", преди преобразуването на резултата, е меко казано несериозно....
Дивидента се получава СЛЕД преобразуването на годишния финансов резултат (преобразува се печалбата като разлика между приходите от продажби и покупната стойност на продадените имоти, а не балансовата, която виждаме в момента в предварителния годишен отчет)....
Моля Ви се, дайте малко по-професионално по позицията....
АМА ЗАЩО , ЗАЩО не спиш ? И не се траеш още поне до средата на другата седмица !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАбе разочарова Атерата и това си е. Но с този глад за доходност и с ниските лихви, може и да продължи да се балонира.
Нямам препоръка
"продължи да се балонира"....
Това изказване не знам дали си заслужава дори да се майтапя с него.... При нетна стойност на акцията над 3 лв. и пазарна цена в момента около 2,5 лв, баси балона.... де да имаше и други такива балони....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеПо мое лично мнение има компании, които ще вдигнат дивидента тази година и ще бъдат по-добри инвестиции от АТЕРА за 2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеХим прив са на 9,5 % при тези нива...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсе пак това е може би компанията с най висока дивидентна доходност за момента на БФБ..Както каза В.Бастен- при тези ниски лихви..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнениеКъм 31 декември 2014г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.16лв.Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеХа-ха, ще ме убиете....
Да ми анализираш АДСИЦ през "нетна печалба на акция", преди преобразуването на резултата, е меко казано несериозно....
Дивидента се получава СЛЕД преобразуването на годишния финансов резултат (преобразува се печалбата като разлика между приходите от продажби и покупната стойност на продадените имоти, а не балансовата, която виждаме в момента в предварителния годишен отчет)....
Моля Ви се, дайте малко по-професионално по позицията....
Вижте миналогодишния предварителен отчет за 2013 г... но междинния (т.е. от Януари 2014), а не крайния (от Март)...
Междинен доклад за дейността 2013 (30.01.2014)
Печалбата на акция е била 0,25 лв.... а сега сравнете с дивидента, който се разпредели....
Коментар
Коментар