IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Груец, а в БРЕФ кога ще стане по 3, че да те лайкна и аз ? Или поне кажи кога ще взимаме такъв дивидент като тук ?
    След около 3 години - бърза работа нямане
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груец, а в БРЕФ кога ще стане по 3, че да те лайкна и аз ? Или поне кажи кога ще взимаме такъв дивидент като тук ?

Тая фадрома нема заднааааа.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Браво, инта, лайкнах те - като изключим, когато си заядлив дядка, си много готин съфорумец и е истинско удоволствие да се комуникира с теб, макар и трудно разбираемо

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Да Груйче и съм обработвал, а надниците не можеха да ми изплащат (както и на баща ми- вдигах му двойно заработката в МТСто) заверяваха ги на баба що и не стигаше и стажа за пенсия.... -соц години - уравнивиловки, петилетки..., но изработиш ли двойно - няма как да не ти турят чула - но все пак му намериха колая за близо 5 годишна практика, дори бригадите ги карах по машините- (сори за предизвиканото отклонение)
          Колкото за дивидента - април е близо, ейго иде и ще се види кой по прав
          Браво, инта, лайкнах те - като изключим, когато си заядлив дядка, си много готин съфорумец и е истинско удоволствие да се комуникира с теб, макар и трудно разбираемо
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Що, ти обработвал ли си? 10 000 декара се виждат идеално из всички землища в страната, като най-лесно забележими са в любимата ми Добруджа на парцели по 1000 декара, оградени с лесозащитен пояс Това какво общо има с дивидента? Очеизвадно е, че няма да е 25 стинки тези 10 000 декара горе-долу, дето са продадени, и по 2000 лева да им е чистата печалба от декар, а тя няма да е толкова, щото си има таксички, дето се плащат на яхтата, пак не са 25 стинки - елементарна математика.

Сори, че ви се бъркам в разговора, просто ми стана интересно

Да Груйче и съм обработвал, а надниците не можеха да ми изплащат (както и на баща ми- вдигах му двойно заработката в МТСто) заверяваха ги на баба що и не стигаше и стажа за пенсия.... -соц години - уравнивиловки, петилетки..., но изработиш ли двойно - няма как да не ти турят чула - но все пак му намериха колая за близо 5 годишна практика, дори бригадите ги карах по машините- (сори за предизвиканото отклонение)
            Колкото за дивидента - април е близо, ейго иде и ще се види кой по прав

Коментар

Що, ти обработвал ли си? 10 000 декара се виждат идеално из всички землища в страната, като най-лесно забележими са в любимата ми Добруджа на парцели по 1000 декара, оградени с лесозащитен пояс Това какво общо има с дивидента? Очеизвадно е, че няма да е 25 стинки тези 10 000 декара горе-долу, дето са продадени, и по 2000 лева да им е чистата печалба от декар, а тя няма да е толкова, щото си има таксички, дето се плащат на яхтата, пак не са 25 стинки - елементарна математика.

Аааа имай предвид, че с яхтата математиката никога не е елементарна

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Професията и местоработата ми са твърде далеч от земеделските земи, но съм от самото начало в 3-те земеделски АДСИЦ-а (понастоящем един) и само от печалбата, която съм реализирал, е единият от апартаментите ми в центъра на София и друг до морската градина на Бургас. Вероятно ако бях в България и директно се занимавах с покупко-продажби резултатът щеше да е още по-добър. Освен професионалното, имам и друго висше - ВИИ "Карл Маркс", така че мога да анализирам и прогнозирам.

Моите уважения,- са не напразни значи!!!

Коментар

Моите уважения, но ако ми отговориш дали си виждал 8-или 10 000дка на картинка поне? ... без да питам дали си обработвал, -до април ще се разбере и колко ще е

Коментар

Моите уважения, но ако ми отговориш дали си виждал 8-или 10 000дка на картинка поне? ... без да питам дали си обработвал, -до април ще се разбере и колко ще е
                    Професията и местоработата ми са твърде далеч от земеделските земи, но съм от самото начало в 3-те земеделски АДСИЦ-а (понастоящем един) и само от печалбата, която съм реализирал, е единият от апартаментите ми в центъра на София и друг до морската градина на Бургас. Вероятно ако бях в България и директно се занимавах с покупко-продажби резултатът щеше да е още по-добър. Освен професионалното, имам и друго висше - ВИИ "Карл Маркс", така че мога да анализирам и прогнозирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                      Скоро пак там (3 лв.) ще се върне, не споделям оптимизма на инта за дивидент от 22-25 ст., при положение че продадените декари са около 5 пъти по-малко. Дори и да имаме по-високи продажни цени (а знаем ли кои земи са продадени - дали тези от преди доста години или от 2020-2021 г.?), пак дивидента не може да е почти половината от този за 2021 г.

Коментар

• Скоро пак там (3 лв.) ще се върне, не споделям оптимизма на инта за дивидент от 22-25 ст., при положение че продадените декари са около 5 пъти по-малко. Дори и да имаме по-високи продажни цени (а знаем ли кои земи са продадени - дали тези купени преди доста години или от 2020-2021 г.?), пак дивидента не може да е почти половината от този за 2021 г.
                        Last edited by penman; 16.01.2023, 17:41.

Коментар

Е не върви и да злорадстваш тогава, само преди месец акцията беше на 3лв. !
                          Сега е 10% над 3 лв. Супер!!! Поздравления!
                          Не може и да се очаква повече при техния бизнес, развитие и "иновативност"

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Не пълня
                            Е не върви и да злорадстваш тогава, само преди месец акцията беше на 3лв. !

Коментар

Чак сега ли взе да пълниш ?
                              Не пълня

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                                Много ми харесва посоката
                                Чак сега ли взе да пълниш ?

Коментар

Working...
                                X