Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Груец, а в БРЕФ кога ще стане по 3, че да те лайкна и аз ? Или поне кажи кога ще взимаме такъв дивидент като тук ?
Тая фадрома нема заднааааа.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво, инта, лайкнах те - като изключим, когато си заядлив дядка, си много готин съфорумец и е истинско удоволствие да се комуникира с теб, макар и трудно разбираемо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да Груйче и съм обработвал, а надниците не можеха да ми изплащат (както и на баща ми- вдигах му двойно заработката в МТСто) заверяваха ги на баба що и не стигаше и стажа за пенсия.... -соц години - уравнивиловки, петилетки..., но изработиш ли двойно - няма как да не ти турят чула - но все пак му намериха колая за близо 5 годишна практика, дори бригадите ги карах по машините- (сори за предизвиканото отклонение)
Колкото за дивидента - април е близо, ейго иде и ще се види кой по правNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Що, ти обработвал ли си? 10 000 декара се виждат идеално из всички землища в страната, като най-лесно забележими са в любимата ми Добруджа на парцели по 1000 декара, оградени с лесозащитен пояс Това какво общо има с дивидента? Очеизвадно е, че няма да е 25 стинки тези 10 000 декара горе-долу, дето са продадени, и по 2000 лева да им е чистата печалба от декар, а тя няма да е толкова, щото си има таксички, дето се плащат на яхтата, пак не са 25 стинки - елементарна математика.
Сори, че ви се бъркам в разговора, просто ми стана интересно
Да Груйче и съм обработвал, а надниците не можеха да ми изплащат (както и на баща ми- вдигах му двойно заработката в МТСто) заверяваха ги на баба що и не стигаше и стажа за пенсия.... -соц години - уравнивиловки, петилетки..., но изработиш ли двойно - няма как да не ти турят чула - но все пак му намериха колая за близо 5 годишна практика, дори бригадите ги карах по машините- (сори за предизвиканото отклонение)
Колкото за дивидента - април е близо, ейго иде и ще се види кой по прав
- 5 Харесвания
Коментар
-
Що, ти обработвал ли си? 10 000 декара се виждат идеално из всички землища в страната, като най-лесно забележими са в любимата ми Добруджа на парцели по 1000 декара, оградени с лесозащитен пояс Това какво общо има с дивидента? Очеизвадно е, че няма да е 25 стинки тези 10 000 декара горе-долу, дето са продадени, и по 2000 лева да им е чистата печалба от декар, а тя няма да е толкова, щото си има таксички, дето се плащат на яхтата, пак не са 25 стинки - елементарна математика.
Сори, че ви се бъркам в разговора, просто ми стана интересно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Професията и местоработата ми са твърде далеч от земеделските земи, но съм от самото начало в 3-те земеделски АДСИЦ-а (понастоящем един) и само от печалбата, която съм реализирал, е единият от апартаментите ми в центъра на София и друг до морската градина на Бургас. Вероятно ако бях в България и директно се занимавах с покупко-продажби резултатът щеше да е още по-добър. Освен професионалното, имам и друго висше - ВИИ "Карл Маркс", така че мога да анализирам и прогнозирам.
Моите уважения,- са не напразни значи!!!
Коментар
-
Моите уважения, но ако ми отговориш дали си виждал 8-или 10 000дка на картинка поне? ... без да питам дали си обработвал, -до април ще се разбере и колко ще е
Сори, че ви се бъркам в разговора, просто ми стана интересноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Моите уважения, но ако ми отговориш дали си виждал 8-или 10 000дка на картинка поне? ... без да питам дали си обработвал, -до април ще се разбере и колко ще е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеСкоро пак там (3 лв.) ще се върне, не споделям оптимизма на инта за дивидент от 22-25 ст., при положение че продадените декари са около 5 пъти по-малко. Дори и да имаме по-високи продажни цени (а знаем ли кои земи са продадени - дали тези от преди доста години или от 2020-2021 г.?), пак дивидента не може да е почти половината от този за 2021 г.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Скоро пак там (3 лв.) ще се върне, не споделям оптимизма на инта за дивидент от 22-25 ст., при положение че продадените декари са около 5 пъти по-малко. Дори и да имаме по-високи продажни цени (а знаем ли кои земи са продадени - дали тези купени преди доста години или от 2020-2021 г.?), пак дивидента не може да е почти половината от този за 2021 г.Last edited by penman; 16.01.2023, 17:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е не върви и да злорадстваш тогава, само преди месец акцията беше на 3лв. !
Не може и да се очаква повече при техния бизнес, развитие и "иновативност"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Не пълня
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМного ми харесва посоката
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар