Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма ли да е по-евтино да се наемат 3-4 качествени килъра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНякой по долу спомена медиите, време е да се коментира темата в големите телевизии. Да излезнат хора от бранша и по масирано да се говори и обясни , така че и обикновените хорица да разберат за какво става въпрос. Защото тук и да си чешем езиците нас дребните инвеститори няма кой да ни чуе. Представители на фондовете да дават пресконференции и сутрин, обед и вечер да са по медиите. Само телевизиите са начина да се оправят нещата, да се коментира лобисткия закон и в чия полза се прави той !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНякой беше казал че глупостта , това е да правиш едни и същи неща и да очакваш различни резултатиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗа злочестина е така - но както казах, нещо нормално, щом галфоните дават ЗА ВТОРИ ПЪТ пълната власт на ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ.
Какво по дяволите се очаква да прави един крадец - освен да очесва хората?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Някой по долу спомена медиите, време е да се коментира темата в големите телевизии. Да излезнат хора от бранша и по масирано да се говори и обясни , така че и обикновените хорица да разберат за какво става въпрос. Защото тук и да си чешем езиците нас дребните инвеститори няма кой да ни чуе. Представители на фондовете да дават пресконференции и сутрин, обед и вечер да са по медиите. Само телевизиите са начина да се оправят нещата, да се коментира лобисткия закон и в чия полза се прави той !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНещата все повече отиват за навън - каквото напарвя тук да го инвестирам в няколко компании от Западна Европа - това за всеки случай.
при нас става, като българите в казана. Всеки успял и честен става мишена за атаки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално големия прекаран от този закон е обикновения малък собственик на земя. Този закон убива пазара на земя и реално работи за създаване на олигопол в изкупуването. където няколко големи - родни капиталистти си резпределят земята и не си подливат вода един на друг.
Наистина ми е странно как нещо което реално удря по джоба сигурно 50% от българите - т.е. всички с малко декари земя не среща почти никакво медиино отразяване.Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОбикновения българин ще го отнесе. Имат сега по 10-20-50 декара, надяват се да им вземат 10 -20 - 50 хиляди лева. След година ако могат да им вземат наполовина ще е чудо.
И аз по-напред в темата бях обяснил за този ефект върху "бабите и дядовците по селата" (като сборен образ на обикновения притежавал на зем.земя). Наистина в парадокс, че медиите не се занимават с това ограбване на обикновения гражданин със земеделски земи.
Мисля, че официално в икономическите среди се знае, че закона е лобистки (аз казано честно не я вярвах тази "Теория на конспирацията", но май се оказва че е така). На това се надявам и в крайна сметка - това да породи определени реакции, иначе ще се окажем баси държавата, ако нещо което всички знаещи осъзнават, че ощетява държавата и хората в нея, в крайна сметка остане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеОще един добър анализ !
(може би все пак медиите не са мъртви...)
Нокаут за публичните дружества със земя
Косвено виновни са и всички, гласували отново за доказалия се като тотално некомпетентен дебил бойкоборисов - нискочел тъпак, който в нормално общество щеше да е бияч в някой стриптийз-бар, разбира се ако не лежи в затвора... и който за капак на всичко, се обкръжава във властта с други тъпаци като него, просто за да не личи собственото му скудоумие.
Вариантът - и преди съм казвал - е само един - завеждане на съдебни искове пред международните съдебни институции - и от засегнатите дружества, и от големите акционери, и търсене на вариант за сваляне на правителството. Защото погледнете какви безумия натвори само за броени месеца кликата на банкянското говедо и си представяйте какво ще натвори за още три и половина години - окончателно ще съсипе държавата.
ГРОБ трябва да бъде унищожена, а бойкоборисов да бъде превърнат в политически труп, ако искаме да си спасим държавата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
изказвания като твоето трябва да намерят по широк обществен дебат,за да може по голям кръг от обществото да бъде запознато с проблема и съответно това да получи по-голям отзвук,който да е разбираем за обикновения български гражданин!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално големия прекаран от този закон е обикновения малък собственик на земя. Този закон убива пазара на земя и реално работи за създаване на олигопол в изкупуването. където няколко големи - родни капиталистти си резпределят земята и не си подливат вода един на друг.
Наистина ми е странно как нещо което реално удря по джоба сигурно 50% от българите - т.е. всички с малко декари земя не среща почти никакво медиино отразяване. Ефекта на този закон върху пазара на земя е все едно да забранят на банки с офшорни акционери да работят в България. Което убеден съм са всички чужди банки работещи в България. И така да се създаде изкуствено картел.
изказвания като твоето трябва да намерят по широк обществен дебат,за да може по голям кръг от обществото да бъде запознато с проблема и съответно това да получи по-голям отзвук,който да е разбираем за обикновения български гражданин!!!
Коментар
Коментар