Първоначално изпратено от ludakrava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеТези дето сега купуват да го мислят, тези които сме малко по-отдавна няма много какво толкова да я мислим тая позиция!
имахте на 2 пъти шанс да продадете на ~2.6, сега леко боли
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМного точно казано, не знам какво да добавя, освен че тези дето сега купуват на 2 лв. им остават само трънаците и чакането, щото както казваш кеша е вече раздаден
Да не мислиш че преди 3 години е имало 100 млн.в каса (дошли от лотария), които са раздавани ей така... и сега изведнъж касата празна ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнениеТи к'во... не успя да купиш на 2 лева ли?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМного точно казано, не знам какво да добавя, освен че тези дето сега купуват на 2 лв. им остават само трънаците и чакането, щото както казваш кеша е вече раздаден
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеПрав си, вярно няма какво толкова да се мисли. Грубо 1.5лв. дивидент от 2012 досега раздаден, пък нека да са останали още над 230х. декара "трънаци" и "чуъкари".Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеTa нима има за какво да се мисли тук !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение.....
2.) През декември са продали земи купени през ноември, като за 1 месец са подготвили и изповядали сделките в двете посочки и са направили ~двойна печалба ?
......
незнам дали това е така“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеTa нима има за какво да се мисли тук !?
При този уникално добър мениджмънт - играта е да стискаш картоните и се молиш тайно да извадят от ръкава дивидента )))) А дано както се казва ))
Ще те помоля да си по-конкретен по темата, за която ме цитираш.
Кое според теб е вярното от вариантите, които обсъждахме с колегата ceneto:
1.) Продали са около 5700 дка, които не са под наем на цена от над 1350 лв./дка. ?
2.) През декември са продали земи купени през ноември, като за 1 месец са подготвили и изповядали сделките в двете посочки и са направили ~двойна печалба ?
Изобщо не сме обсъждали картони, ръкави и дивиденти, а продажбите на компанията през последните 2 месеца.... така ще съм благодарен на конструктивно мнение.... ако е възможно да изкажеш такова естествено....
Коментар
-
При този уникално добър мениджмънт - играта е да стискаш картоните и се молиш тайно да извадят от ръкава дивидента )))) А дано както се казва ))Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ за това помислих естествено, но да купят земя Ноември и да я продадат през Декември с +50 % печалба, ми се струва твърде добро за да е истина.... дори за способностите на Мениджмънта на Адванса....
При този уникално добър мениджмънт - играта е да стискаш картоните и се молиш тайно да извадят от ръкава дивидента )))) А дано както се казва ))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от multi Разгледай мнениеМисля, че въпреки по-ниските продажби 2015, оттук до април ще вървим нагоре...Last edited by Petar; 27.01.2016, 13:26.
Коментар
Коментар