IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    тези дето сте по-отдавна и още стискате сте доказани "инвеститори"
    имахте на 2 пъти шанс да продадете на ~2.6, сега леко боли
    а леко бе, много леко )))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
      Тези дето сега купуват да го мислят, тези които сме малко по-отдавна няма много какво толкова да я мислим тая позиция!
      тези дето сте по-отдавна и още стискате сте доказани "инвеститори"
      имахте на 2 пъти шанс да продадете на ~2.6, сега леко боли

Коментар

• май трудно може да оцените перспективите през акцията
        попитайте колегата Ван Бастен да ви разясни

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Много точно казано, не знам какво да добавя, освен че тези дето сега купуват на 2 лв. им остават само трънаците и чакането, щото както казваш кеша е вече раздаден
          Я уточни за кой "кеш" говориш, дето са го раздали....

Да не мислиш че преди 3 години е имало 100 млн.в каса (дошли от лотария), които са раздавани ей така... и сега изведнъж касата празна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
            Ти к'во... не успя да купиш на 2 лева ли?!
            Ако имах от това, щях да ги продам на 2 лв, а не да ги купя
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Много точно казано, не знам какво да добавя, освен че тези дето сега купуват на 2 лв. им остават само трънаците и чакането, щото както казваш кеша е вече раздаден
              А пък тези дето продават нека си държат обезценяващите се левчета....скоро ще разберем, кое има по-висока стойност.

Коментар

Тези дето сега купуват да го мислят, тези които сме малко по-отдавна няма много какво толкова да я мислим тая позиция!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                  Прав си, вярно няма какво толкова да се мисли. Грубо 1.5лв. дивидент от 2012 досега раздаден, пък нека да са останали още над 230х. декара "трънаци" и "чуъкари".
                  Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Ta нима има за какво да се мисли тук !?
                    Прав си, вярно няма какво толкова да се мисли. Грубо 1.5лв. дивидент от 2012 досега раздаден, пък нека да са останали още над 230х. декара "трънаци" и "чуъкари".

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      .....
                      2.) През декември са продали земи купени през ноември, като за 1 месец са подготвили и изповядали сделките в двете посочки и са направили ~двойна печалба ?

......
                      може ако закупените парцели са били, като липсваща част от пъзел
                      незнам дали това е така
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

При този уникално добър мениджмънт - играта е да стискаш картоните и се молиш тайно да извадят от ръкава дивидента )))) А дано както се казва ))
                        Пак нищо не разбрах от тези общи приказки.

Ще те помоля да си по-конкретен по темата, за която ме цитираш.

Кое според теб е вярното от вариантите, които обсъждахме с колегата ceneto:
                        1.) Продали са около 5700 дка, които не са под наем на цена от над 1350 лв./дка. ?
                        2.) През декември са продали земи купени през ноември, като за 1 месец са подготвили и изповядали сделките в двете посочки и са направили ~двойна печалба ?

Изобщо не сме обсъждали картони, ръкави и дивиденти, а продажбите на компанията през последните 2 месеца.... така ще съм благодарен на конструктивно мнение.... ако е възможно да изкажеш такова естествено....

Коментар

При този уникално добър мениджмънт - играта е да стискаш картоните и се молиш тайно да извадят от ръкава дивидента )))) А дано както се казва ))
                          Ти к'во... не успя да купиш на 2 лева ли?!
                          Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            И за това помислих естествено, но да купят земя Ноември и да я продадат през Декември с +50 % печалба, ми се струва твърде добро за да е истина.... дори за способностите на Мениджмънта на Адванса....
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
                              Мисля, че въпреки по-ниските продажби 2015, оттук до април ще вървим нагоре...
                              И пак има различни гледни точки. Ако сега вземаш може и да изкараш нещо, но ако си взел малко преди да излезе предложението за малоумната поправка в закона миналата година тогава до април ще избиваш (аз така правя и не ме кефи ама...), и пак не се знае дали ще изплуваш. На имотите не им дреме за офшорки и не са спирали да катерят. Успех на всички! Иначе ако има продажби (ще разберем 16-20 Фев), тогава може и някой да има вече идея за другата година. Естествено, че поне тримесечие трябва за да се види и евентуално прецени очакванията.
                              Last edited by Petar; 27.01.2016, 13:26.

Коментар

• Мисля, че въпреки по-ниските продажби 2015, оттук до април ще вървим нагоре...

Коментар

Working...
                                X