Първоначално изпратено от Wile E.
Разгледай мнение
Атерата "разпределяла постоянно дивидент" - ами нали е АДСИЦ, бе? - Има ли печалба, ДЛЪЖНА е да снася.
4.8% дивидентна доходност: ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН резултат - тогава жабешкият резултат какъв е? 11.4% по привилегированите и около 7.25% по простите. Отделно - с какъв акъл изчисляват доходността на Атерата съобразно цените към ЕКСДИВИДЕНТНА дата? Цитирам: "Въз основа на текущите нива на акциите на АДСИЦ-а – от 2.1 лева, това прави дивидентна доходност в размер на 4.8%". Тоя процент е под ОБЩАТА ми дивидентна доходност за миналата година, а аз имам в портфейлът си доста "тежки" акции с по-ниска доходност, които аз държа само заради могъществото им... отделно най-голямата ми инвестиция - като процент от портфейлът - Трейдингът - е също тоже с чувствително по-ниска дивидентаджийска доходност, което ме дърпа надолулу... следователно имам и компании с НОГО по-висока доходност. Било страхотно спрямо депозитите - егати сравнението комическо.

Атерата е хубава компания, но напоследък - дивиденти - спих - което я прави по-малко секси.
И навсякъде цитират Altria - за да ме зарибят - добре де - ще се нагувича

И не зная - какво е: "бехемот"?
Ако обаче Атерата е такова, Жабокът е 2.5 пъти такова.

Коментар