Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На БФБ не им знам мурафетите и не го знам тоя алигатор.
Аз съм хиеново куче и ги надушвам акулите....тука има 220 000 декара земи отзад ,при масивно 10 месечно рали на всякакви суровини +сериозна инфлация идва отвън + дивидент капе средно 4%/г .+технически стои много добре.Атерата е сериозна акция и може би един от най-добрите хеджове в БГ в момента, където да си вкараш обезценяващите се със всеки изминал ден хартишки
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПроблема е да не объркаш акула с алигатор.
Щото онзи дето купуваше Хим над 2 лв май беше алигатор .
Аз съм хиеново куче и ги надушвам акулите....тука има 220 000 декара земи отзад ,при масивно 10 месечно рали на всякакви суровини +сериозна инфлация идва отвън + дивидент капе средно 4%/г .+технически стои много добре.Атерата е сериозна акция и може би един от най-добрите хеджове в БГ в момента, където да си вкараш обезценяващите се със всеки изминал ден хартишки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако открият в земите залежи от злато или петрол може и на съвсем други космически нива да отиде !
Тука всичко под земята е държавна собственост. Държавата дава на концесия някой да добива залежите. Съответно отчуждава имотите по някакви близки до пазарните цени. Само че всички наоколо почват да скачат и протестират, че не искат да се копа и да се замърсява около тях. Щото е ясно, че те нищо не прибират, а всичко отива в държавния бюджет. А за месните остава само мръсотията, плюс евентуално някое работно място. Справка като искаха да правят сондажи само за проба за шистов газ из Добруджа - имаше сериозни протести и държавата даде на заден.
п.п. Включително водата под земята е държавна собственост. Ако искаш да копаш кладенец и да черпиш вода за поливане, която се връща обратно там откъде си я изкарал, трябва да си сложиш водомер и да плащаш на ВИК-ато.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако открият в земите залежи от злато или петрол може и на съвсем други космически нива да отиде !
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Е ся пък и датата? Ако взема да позная ще кажеш и че съм вътрешар ?.
Щом при Алтерко може при мними очаквания над 7 пъти цената си защо пък тук да не е цената 4.95 и то само х2 а не по 7.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
евала на туй момче, какъв му е гоуем ..таргета! Ама забрави и дата?!? - щото така нищо не правим.
Щом при Алтерко може при мними очаквания над 7 пъти цената си защо пък тук да не е цената 4.95 и то само х2 а не по 7.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДа. Забравих - Таргет 4.95 ( под този на ПИБ )Last edited by petyob; 13.05.2021, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеОт кога Атерата има мажоритар?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А не ве,чакай още хаха
Първия закон на успешния трейдър/инвеститор гласи :
-Открий къде е акулата,и после плувай с нея под корема и
.
Щото онзи дето купуваше Хим над 2 лв май беше алигатор .Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТъй като смятам компанията за читава с читав мажоритар и самия той казва че купува ( нищо че срока за обявлението е по-голям ), какво повече да чакам.
Еми да - натоварих си.
Първия закон на успешния трейдър/инвеститор гласи :
-Открий къде е акулата,и после плувай с нея под корема и
- 1 like
Коментар
Коментар