If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто се оцени реално, с активната помощ на яхтсмените, разбира се Лошото е, че ръстът е макс до 3, над 3 няма къде да ходи, но за сигурна акция си е супер
Малейй, левче на акция плюс дивидент само за една година време !
Просто се оцени реално, с активната помощ на яхтсмените, разбира се Лошото е, че ръстът е макс до 3, над 3 няма къде да ходи, но за сигурна акция си е супер
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
... щото и мен! От началото на този месец пълня... Дотука 7000. Не смятам да спирам докато не станат 10! Не е препоръка за продажба, но до 3-ката ще се радвам на мецанките !!!
Щото Халтурата няма фундамент и е достигнала пика си отдавна. Докато тук фундаментът сочи 3 - е, за повече от 3 няма хляб със сегашния мениджмънт, но и 20% за сигурна акция са си повече от отлична възвращаемост.
П.С. Ето и нещо следварително от мен (макар че защо ли го казвам, ма нищо) - купих 15К акции тук за чиста спекулация малко преди дивидента, тъй като следя цената и виждам, че след дивидент не връща особено. Махнах 10 от тях с взет дивидент и 5 стинки отгоре (средна около 2,50 - може и на малечко да съм продал, дано са и на късмет) - 1500 лева бонус, тъкмо ми стигнаха за пребоядисването на хола Продължавам да смятам, че акцията е повече от отлична откъм фундамент (за до 3 лева, разбира се, повече от това няма откъде да дойде) и повече от отвратителна откъм мениджмънт, затова и останалите ми акции са само 5К, а не 50К. Но пък спекулацийката ми се получи и съм доволен. След 15-на стинки ще ви дам и друготе 5К, нямам намерение да ги държа
Демек си купил с омерзение ...
значи няма да избуши много след деведент, само малко, ха ха шегичка
Благодаря Груйчи, cheers! Мен винаги са ми на късмет!
Акцията я държа от 2012, с постоянно допълване..
(Е, имам и нЕкои 'модерни' акции, но това си ми е на сърце..)
Кофтия мениджмънт ти даде дивидент 15 дни след екс дивидент дей, малко съм притеснен след твоето Искрено и лично
Никой нищо не ми е дал, всеки сам си взема решенията и съответно губи/печели (освен тези, на които им звънят по телефона, но да не изпадам в подробности, че колко случая знам - ехеееей). Обясних го 100 пъти - отличен фундамент за 3 лева, при сегашния мениджмънт (ако не почнат пак с врътките), но ако вместо да се правят на мениджъри, просто бяха си седяли на ръцете и си бяха събирали рентата, сега щеше да има стабилен фундамент за 5 лева и 20 стинки дивидент с тенденция да нараства (само от ренти, като имаш 330 000+ декара, немалака част от които в Добруджа).
ма мениджмънт ли бе да го опишеш. А моята печалба с кеширане тук (шото докато не куешираш не си пишеш ни печалба, ни загуба) се дължи само и единствено на следенето на процесите около тази акция през последните години. И очакванията ми към яхтата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Щото Халтурата няма фундамент и е достигнала пика си отдавна. Докато тук фундаментът сочи 3 - е, за повече от 3 няма хляб със сегашния мениджмънт, но и 20% за сигурна акция са си повече от отлична възвращаемост.
П.С. Ето и нещо следварително от мен (макар че защо ли го казвам, ма нищо) - купих 15К акции тук за чиста спекулация малко преди дивидента, тъй като следя цената и виждам, че след дивидент не връща особено. Махнах 10 от тях с взет дивидент и 5 стинки отгоре (средна около 2,50 - може и на малечко да съм продал, дано са и на късмет) - 1500 лева бонус, тъкмо ми стигнаха за пребоядисването на хола Продължавам да смятам, че акцията е повече от отлична откъм фундамент (за до 3 лева, разбира се, повече от това няма откъде да дойде) и повече от отвратителна откъм мениджмънт, затова и останалите ми акции са само 5К, а не 50К. Но пък спекулацийката ми се получи и съм доволен. След 15-на стинки ще ви дам и друготе 5К, нямам намерение да ги държа
Кофтия мениджмънт ти даде дивидент 15 дни след екс дивидент дей, малко съм притеснен след твоето Искрено и лично
Коментар