ЕЕЕ ЕЕЕЕ Какво беше пък това кюфте.....бах маааму 3257795 акции....5.45% от капитала.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantomasТотално изцакване чака знайните и незнайни "акционери" на ELARG.
"Колкото е по-висока преоценката - толкова по-висока ще е счетоводната печалба - от там, по-висок ще е процента печалба за управляващото дружество. Тънкостта, е че упр. д-во ще вземе релни пари (% от НСА + % от "печалбата") от касата на дружеството, а "печалбата" е само на хартия.... И акционерите ще продължават да гледат с влажен поглед и да кимат разбиращо..."-просто тотално съм съгласен с тази ТЕОРИЯ !
ДА.., ще се теглят заеми, защото положението с искуств. подпиране на цената води до загуба на ресурс.
НИКОЙ нищо няма да получи и понеже усетих със закъснение накъде вървят нещата-само си оставих 777 бр. акции, ей-така за кураж.
Лично-очаквам тотални сривове до нива 1.45-1.57 лв/ бр., защото ще има
негативни новини при всички положения и въпреки старанието на "RBB",
минаващи и обиращи този луфт до 2.21-2.30лв.
Това не е препоръка за продажбо-покупка на едно издъненно дружество!„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
-
за последно ги гледах някъде април - на ЕЛАНА печалбата ако не се лъжа беше 59 млн. е от преоценки, същото е и при АТЕРА - не случайно преди 2 седмици последните сключиха Анекс 4 - за да си вкарат комисионна върху преоценките.
карам по спомени и не твърдя, че към момента всичко е меродавно, но в Проспекта на ЕЛАРГ, мисля че 2007 беше първата в която трябваше да дават дивидент.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от beginnerТия не трябваше ли да разпределят 90% от печалбата като дивидент по закон? И ако е така кога ще дават дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от beginnerТия не трябваше ли да разпределят 90% от печалбата като дивидент по закон? И ако е така кога ще дават дивидент.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Тука не са добре нещата... ...касата е съвсем празна, заемите трябва да се връщат...
Явно поради разногласия на основните акционери за Елагрото е невъзможно да осъществи увеличение и да набере така жизнено необходимия допълнителен капитал... ...което пък води до липса на ресурс за продължаване на инвестиционната програма, обезкръвяване на фонда и загуба на пазарни позиции спрямо преките конкуренти от Адванс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от korkХахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни
А за акциите, абе в един момент наистина бяха много, но не мога да се сравня с портфейла на един приятел, койтоима няма-65 позиции
Но, сега ми е много по-лесно.Само едно акция си имам и ми е едно такова спокойно на душата.Ти знаеш кояо е акцията и знаеш, че няма нищо общо с таза тема в която по някаква случайност пишем и двамата
А наистина и двамата се набихме където не ни е работата, особено на мен, при акция която нямам и то да те питам защо не помниш нещо от преди 3 и повече годни
поздрави и лека
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от korkХахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни
А за акциите, абе в един момент наистина бяха много, но не мога да се сравня с портфейла на един приятел, койтоима няма-65 позиции
Но, сега ми е много по-лесно.Само едно акция си имам и ми е едно такова спокойно на душата.Ти знаеш кояо е акцията и знаеш, че няма нищо общо с таза тема в която по някаква случайност пишем и двамата
А наистина и двамата се набихме където не ни е работата, особено на мен, при акция която нямам и то да те питам защо не помниш нещо от преди 3 и повече годни
Коментар
-
Хахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни
Коментар
Коментар