IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕЕЕ ЕЕЕЕ Какво беше пък това кюфте.....бах маааму 3257795 акции....5.45% от капитала.....

Коментар

• До 500% прогнозирана доходност остава още малко...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Коментар

• Арендните отношения имат неадекватна нормативна уредба

http://www.rusenews.eu/news,1,20127.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
          Тотално изцакване чака знайните и незнайни "акционери" на ELARG.
          "Колкото е по-висока преоценката - толкова по-висока ще е счетоводната печалба - от там, по-висок ще е процента печалба за управляващото дружество. Тънкостта, е че упр. д-во ще вземе релни пари (% от НСА + % от "печалбата") от касата на дружеството, а "печалбата" е само на хартия.... И акционерите ще продължават да гледат с влажен поглед и да кимат разбиращо..."-просто тотално съм съгласен с тази ТЕОРИЯ !
          ДА.., ще се теглят заеми, защото положението с искуств. подпиране на цената води до загуба на ресурс.
          НИКОЙ нищо няма да получи и понеже усетих със закъснение накъде вървят нещата-само си оставих 777 бр. акции, ей-така за кураж.
          Лично-очаквам тотални сривове до нива 1.45-1.57 лв/ бр., защото ще има
          негативни новини при всички положения и въпреки старанието на "RBB",
          минаващи и обиращи този луфт до 2.21-2.30лв.
          Това не е препоръка за продажбо-покупка на едно издъненно дружество!
          „Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
          DPA 12.09.11

Коментар

• Аман от мързеливци. Поразрови се назад в темата и ще разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
              Погледай ги още тия отчети. Така ти се струва само, защото си Beginner. Счетоводна печалба и разпределяема печалба са съвсем различни неща.
              Би ли пояснил. Извинявам се, знам, че не е тук мястото за това. Но не знам къде да попитам/потърся.

Коментар

• за последно ги гледах някъде април - на ЕЛАНА печалбата ако не се лъжа беше 59 млн. е от преоценки, същото е и при АТЕРА - не случайно преди 2 седмици последните сключиха Анекс 4 - за да си вкарат комисионна върху преоценките.

карам по спомени и не твърдя, че към момента всичко е меродавно, но в Проспекта на ЕЛАРГ, мисля че 2007 беше първата в която трябваше да дават дивидент.
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Погледай ги още тия отчети. Така ти се струва само, защото си Beginner. Счетоводна печалба и разпределяема печалба са съвсем различни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    Първоначално изпратено от beginner
                    Тия не трябваше ли да разпределят 90% от печалбата като дивидент по закон? И ако е така кога ще дават дивидент.
                    трябваше, 2007 беше първата, само че за да разпределят дивидент трябва да имат и печалба, а те май са на минус
                    Е как са на минус?!? Те нали имат наеми,рента. И АТЕРА и те ли? Имат разходи само за персонал и офиси реално, а парите от ИПО-то отиват за закупуване на имоти. Като им гледам отчетите май не са на минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от beginner
                      Тия не трябваше ли да разпределят 90% от печалбата като дивидент по закон? И ако е така кога ще дават дивидент.
                      трябваше, 2007 беше първата, само че за да разпределят дивидент трябва да имат и печалба, а те май са на минус
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Тия не трябваше ли да разпределят 90% от печалбата като дивидент по закон? И ако е така кога ще дават дивидент.

Коментар

• Тука не са добре нещата... ...касата е съвсем празна, заемите трябва да се връщат...
                          Явно поради разногласия на основните акционери за Елагрото е невъзможно да осъществи увеличение и да набере така жизнено необходимия допълнителен капитал... ...което пък води до липса на ресурс за продължаване на инвестиционната програма, обезкръвяване на фонда и загуба на пазарни позиции спрямо преките конкуренти от Адванс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                            Първоначално изпратено от kork
                            Хахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни

А за акциите, абе в един момент наистина бяха много, но не мога да се сравня с портфейла на един приятел, койтоима няма-65 позиции

Но, сега ми е много по-лесно.Само едно акция си имам и ми е едно такова спокойно на душата.Ти знаеш кояо е акцията и знаеш, че няма нищо общо с таза тема в която по някаква случайност пишем и двамата
                            15% и в двете посоки ми се струват много възможни, това което ми се стори не на място е, че тези % нямат нищо общо с първото ми питане

А наистина и двамата се набихме където не ни е работата, особено на мен, при акция която нямам и то да те питам защо не помниш нещо от преди 3 и повече годни
                            Позволих си да го уголемя, защото е страхотно попадение

поздрави и лека

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                              Хахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни

А за акциите, абе в един момент наистина бяха много, но не мога да се сравня с портфейла на един приятел, койтоима няма-65 позиции

Но, сега ми е много по-лесно.Само едно акция си имам и ми е едно такова спокойно на душата.Ти знаеш кояо е акцията и знаеш, че няма нищо общо с таза тема в която по някаква случайност пишем и двамата
                              15% и в двете посоки ми се струват много възможни, това което ми се стори не на място е, че тези % нямат нищо общо с първото ми питане

А наистина и двамата се набихме където не ни е работата, особено на мен, при акция която нямам и то да те питам защо не помниш нещо от преди 3 и повече годни

Коментар

• Хахха, неграмотен, още сероизно пропадане ли очакваш, че тези 15% да ти се виждат невъзможни

Коментар

Working...
                                X