Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа дано. Днеска набих още 8Т та усредних на малко над 2.16. Поне на 25ст. чисто се надявам, ако е повече - берекет да е.
Както и да ги смятам поне 11% минимум гарантирани за 5 месеца. Не зле.
По важното е да ги получим овреме та да си пазаруваме с дисконт други сгодни акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗа да избегнат ровене в съмнителните им продажби “касапина“ трябва да даде цена,която приятно да “изненада“ всички акционери.Така,че всичко е възможно.
Както и да ги смятам поне 11% минимум гарантирани за 5 месеца. Не зле.
По важното е да ги получим овреме та да си пазаруваме с дисконт други сгодни акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнениетуй как го сметна или звездите ти го говорят ?!?
Според мен щом "касапина" каза "до над 2,50" т'ва значи само едно ---> 2,55 +/- 0,05 лв. всичко друго е или дрън-дрън или очакване на поредната в същия тренд новина "до над 2,60"!
Наздраве на отбора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Baio Разгледай мнение2,56 - 2,59 лв ,изплащане към края на март.
Според мен щом "касапина" каза "до над 2,50" т'ва значи само едно ---> 2,55 +/- 0,05 лв. всичко друго е или дрън-дрън или очакване на поредната в същия тренд новина "до над 2,60"!
Наздраве на отбора!и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеВъпрос към тези, които са ходили на събранията.
Взеха ли решение как да се материализира дела на Еларг в Агроменидж и в крайна сметка на какъв брой акции ще се раздели кеша?
Намерих в този файл вземане от Агроменидж за 20931000, но не пише срещу дела на Еларг или срещу дела на Биофарминг.
http://www.investor.bg/files/bulleti...e35d776c3a.pdf
Останали са ми малко акции, така че не съм заинтересован да се ровя повече.Last edited by Овчарчето Калитко; 05.11.2012, 12:14.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПо спомен при Химснаб май Златния лев трябваше да купуват зорлем, та излязоха, че имат месец.
Тук обаче месеца май мина, а Корпа не.
Спомени само, препоръки нямам!
Някакве идеи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеТова препоръка ли е?
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеТова прави по около 2,177 на акция. Check your numbers, please
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеОбщо книжа 59 715 885. Ликвидационна стойност 130,000 млн. лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен не са минали ,защото няма купени 5,6 К корп вместо тях....
Интересно защо не са балансирали портфеила ,да не чакат излизането на БТН....
Тук обаче месеца май мина, а Корпа не.
Спомени само, препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение240k от индексният фонд минаха ли?
Интересно защо не са балансирали портфеила ,да не чакат излизането на БТН....
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение240k от индексният фонд минаха ли?
Да беше руската система, щеше да се види и да преброим, но немската система е :
- В селската баня к... нищо се не види, всеки гледа да на... и т. н.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар