IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini/122/a/...mln-lv,133806/

Земеделските земи на разположение за ликвидация към 31 декември 2012 г. са 242 264 дка. За януари - март 2012 г. ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ е купило 190 дка земеделски земи и е продало 10 127 дка. Така на разположение за ликвидация към 31 март 2012 г. са 232 326 дка земеделска земя с балансова стойност 88,6 млн. лв., или 381 лв./дка.

...с тия темпове на ликвидация ще им трябва....има няма 20 тримесичия.......5 години ли са това....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Мдам точно на meche_cveti93 съм, чел един коментар през 2007-ма и още тогава го оцених, че този който го е написал знае достатъчно за борсата ни.

И да не си на печалба не си толкова и на загуба. Още не помня през коя година хукна към табаците които се оказаха доста добро място при криза това го помня.
      Гадното е ,че четири години не съм на печалба, вярно не съм и на загуба но като време е много загубено и хиляди часове пред екрана с надежда да направя и вторият удар за годината а си оставах само с един който компенсираше загубите при падащият маркет.... ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        meche_cveti93
        Мдам точно на meche_cveti93 съм, чел един коментар през 2007-ма и още тогава го оцених, че този който го е написал знае достатъчно за борсата ни.

И да не си на печалба не си толкова и на загуба. Още не помня през коя година хукна към табаците които се оказаха доста добро място при криза това го помня.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Мдаа имаше такива моменти.
          meche_cveti93

Заслужил
          инвеститор

Цена 18.9 лв. ..... супер и в най добрите си очаквания 15 лв....... интересно кой продаваше на 6, 7 лв.

Като чета , тогава как се надявах да тръгне и рискувам а сега се крия в АДСИЦ ..и то в ликвидация

Коментар

• Мдаа имаше такива моменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              А Катекс?
              И Катекс и Арома как се губи 10-12 К за два месеца...
              Важното че Пловдив БТ имах средна 16 а се продадоха на 36 ,Слънце бт на 6,6 а минаха на 19, 5 .....

Коментар

Най интересното че съм на плюс.... купих си през 2007 нова кола под давление на жената и ходихме в Мароко ,Египет на екскурзия.... пролетта .
                Щях да я убия като видях какви цени са стигнали като се върнах....двойни
                Останаха ми 10К блокирани акции в Химко продадени средно на 46 ст лятото и 50 БСТР.... който чаках от 300 до 360 ... После купих пак БСТР ,ССВ ,Синергон ,Трасе,
                и Петрол .Зимата на 2008 загубих 40 % от капитала и при излизане на Петрол от Софикс видях че Събев купува на 3 и дърпа до 4 всеки ден примерно и аз почнах да купувам пред него и да продавам на върха същият ден /още тогава ИП ми позволяваше това/. Насочих се към Слънце и Пловдив БТ където имах над 200% печалба... та така . Е имаше и загуби защото съм си запазил капитала който влязох през 2008 г. а не който беше през 2007 зимата...
                През 2008 г есента се научих да продавам позиции с по няколко хиляди лева затуба....като ФИБ....
                А Катекс?

Коментар

До 2007-ма нищо не се брои. Ох такива пари се лееха 2007-ма.

Един елементарен въпрос успя ли да си запазиш парите спрямо момента през 2007-ма когато си имал най-много или сега си на загуба.
                  Най интересното че съм на плюс.... купих си през 2007 нова кола под давление на жената и ходихме в Мароко ,Египет на екскурзия.... пролетта .
                  Щях да я убия като видях какви цени са стигнали като се върнах....двойни
                  Останаха ми 10К блокирани акции в Химко продадени средно на 46 ст лятото и 50 БСТР.... който чаках от 300 до 360 ... После купих пак БСТР ,ССВ ,Синергон ,Трасе,
                  и Петрол .Зимата на 2008 загубих 40 % от капитала и при излизане на Петрол от Софикс видях че Събев купува на 3 и дърпа до 4 всеки ден примерно и аз почнах да купувам пред него и да продавам на върха същият ден /още тогава ИП ми позволяваше това/. Насочих се към Слънце и Пловдив БТ където имах над 200% печалба... та така . Е имаше и загуби защото съм си запазил капитала който влязох през 2008 г. а не който беше през 2007 зимата...
                  През 2008 г есента се научих да продавам позиции с по няколко хиляди лева затуба....като ФИБ....

Коментар

А тази е добра. През 2006 г. защищавах Булстрад срещу всички корифей...
                    През 2007 г. ,Булстрад,ХИМКО ....... докато ги хързулнах на 50 ст на Карол.....
                    През 2008 г. Петрол АД когато Събев купуваше от 130..
                    Пролетта - Слънце БТ и Пловдив БТ .... акцион и търгово на Пловдив БТ ,
                    През 2009 г. БТН и ФИБ
                    През 2010 БТН ,Петрол
                    През 2011 БТН ,БЛаБТ и София БТ ...

Значи това са основни акции ,както сега са БРЕФ ,ЕЛАРГ и Софарма....затова скочих на Протоколчето в ЗХБГ да чуя някоя умна приказка...а останових от него че са слабо търгуеми... Това ме довърши днес!
                    До 2007-ма нищо не се брои. Ох такива пари се лееха 2007-ма.

Един елементарен въпрос успя ли да си запазиш парите спрямо момента през 2007-ма когато си имал най-много или сега си на загуба.

Коментар

За протокола сега 1.42лв ли да се очаква все пак трябва да извадиме дивидента.

Скучно ми е просто реших, че трябва да атакувам Еларгата с някой друг коментар.
                      А тази е добра. През 2006 г. защищавах Булстрад срещу всички корифей...
                      През 2007 г. ,Булстрад,ХИМКО ....... докато ги хързулнах на 50 ст на Карол.....
                      През 2008 г. Петрол АД когато Събев купуваше от 130..
                      Пролетта - Слънце БТ и Пловдив БТ .... акцион и търгово на Пловдив БТ ,
                      През 2009 г. БТН и ФИБ
                      През 2010 БТН ,Петрол
                      През 2011 БТН ,БЛаБТ и София БТ ...

Значи това са основни акции ,както сега са БРЕФ ,ЕЛАРГ и Софарма....затова скочих на Протоколчето в ЗХБГ да чуя някоя умна приказка...а останових от него че са слабо търгуеми... Това ме довърши днес!

Коментар

За протокола цената е вече 1,33 заради дивидента който до дадоха преди седмица....
                        Разбира се че ще купувам като видя как са минали първите продажби на земята през К1 ...иначе съм много напред откакто вожда нададе индиански вик че в тази позиция ти обещават 1,5 а се купува на 80 ст и докато я разгледам позицията тя стана 95 ст........
                        За протокола сега 1.42лв ли да се очаква все пак трябва да извадиме дивидента.

Скучно ми е просто реших, че трябва да атакувам Еларгата с някой друг коментар.

Коментар

На 60ст да искаш ликвидация щото смяташ, че земята струва повече това добре ама сега е на 1.25лв

Над 100 милиона в земя. Нека да видим такова количество как и с каква скорост се разпродава и на каква цена.
                          За протокола цената е вече 1,33 заради дивидента който до дадоха преди седмица....
                          Разбира се че ще купувам като видя как са минали първите продажби на земята през К1 ...иначе съм много напред откакто вожда нададе индиански вик че в тази позиция ти обещават 1,5 а се купува на 80 ст и докато я разгледам позицията тя стана 95 ст........

Коментар

• На 60ст да искаш ликвидация щото смяташ, че земята струва повече това добре ама сега е на 1.25лв

Над 100 милиона в земя. Нека да видим такова количество как и с каква скорост се разпродава и на каква цена.

Коментар

• Една много добра акция и на мечи и на бичи маркет !
                              Повече не е необходимо да се казва .....

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                Даааа
                                да бъде значим, освен това да лапка тлъсти заплати, рушвети, да лапка отпуски, така докато се пенсионира, ако може
                                За "жена",ако си "жена" де,много ги разбираш нещата.Да не си "аналазатор" в някой отдел на червената партия(БСП)?

Коментар

Working...
                                X