IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
    Браво и на Алианс , че се "измъкнаха " на 1,07лв. на ПФБК на 80-90 ст. на Елана на 70ст. Браво !!!
    "Браво" и на Доверие , "браво" и Тони ,че няма и не имал акции акции тук.....

Симов аз винаги продавам но този път над 1,37 и не е за казване....

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg
      И кой "глупак" прилапа пакета? Китаец, руснак, евреин....?
      ПП Пълно е с глупаци с по 4-5 милки кеш. Седят си по офисите и правят глупости.
      Ако вземе след това по 2 лева на акция и съвсем глупаво ще изглежда
      "Глупака" с 4-5 милки кеш който е купил от "умната" кака Дани, явно има сериозно инфо на какви цени се извършват продажбите. Не ми се вярва да очаква доходност под 15-20% процента което прави минимална ликвидационна цена в диапазона 1.72 - 1.80.
      Двата лева също са вероятни.
      Любопитно. Какво ли е стимулирало портфолио мениджърите на ПФ да се разделят с кокошката точно преди тя да измъти най-големите златни яйца?
      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• поредно браво на кака Дани!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Извода от днешният ден е че има много злоба и завист на нашата борса....
          Какво значение има дали е сложил на 1, 40 или 1,50 все правиш профит и то заслужен ...... от 80 стинки нагоре върви влакче което никой не признава и даже ни лъжат че не е влакче а дрезинка .... ..А един от корифеите Субзеро ми обясняваше на 1,07 че умните вече са слезнали.....а то е вече е 1,57 с дивидента...
          Да да ни имаш корифеите и умниците ......нямат ли нужда от внос като него и Борисоф някъде из дивия запад......
          Правиш профит ако продадеш чадо. Иначе ако се върне на 1.25 то профита от 0.25ст не го правиш.

Аз пиша в тази тема от както е на 1.25лв иначе ако съм я следил вероятно след обявяването на ликвидацията бих преценил, че до достигане на 1.10лв е разумно за влизане.

30% съвсем реално можеха да се вземат тук ако се беше влязло на 85ст. В момента е взето повече от 50% за половин година с малък риск тук.

Ами освен да поздравим акционерите тук друго няма какво да се каже. И въпреки това имате 10 милиона загуба за първото тримесечие.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Какъв е извода от днешния ден!

Ако очаквате около 1.50лв а сте на цена 1.25 което не е толкова голяма разлика трябваше да сте си качили заявка на 1.49лв примерно да си седи там.

Ето това е извода от днешния ден.
            Извода от днешният ден е че има много злоба и завист на нашата борса....
            Какво значение има дали е сложил на 1, 40 или 1,50 все правиш профит и то заслужен ...... от 80 стинки нагоре върви влакче което никой не признава и даже ни лъжат че не е влакче а дрезинка .... ..А един от корифеите Субзеро ми обясняваше на 1,07 че умните вече са слезнали.....а то е вече е 1,57 с дивидента...
            Да да ни имаш корифеите и умниците ......нямат ли нужда от внос като него и Борисоф някъде из дивия запад......

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнение
              Ако вземе след това по 2 лева на акция и съвсем глупаво ще изглежда

Коментар

• Абе да ви питам вашия баланс за първото тримесечие не показа ли 10 милиона загуба. Или това е някаква не реална загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнение
                  Аз бях... Имах много джобни, викам да шитна малко, че ми тежат пачките.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• И кой "глупак" прилапа пакета? Китаец, руснак, евреин....?

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                      а на каква цена са продавали декара, защото ако е било по балансова цена около 400 лв, то и 1,50 е максимума на артията Браво на доверието, както беше казал някой, че навреме се измъкнали
                      Браво и на Алианс , че се "измъкнаха " на 1,07лв. на ПФБК на 80-90 ст. на Елана на 70ст. Браво !!!
                      Last edited by ivo111; 03.05.2012, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от хръм Разгледай мнение
                        Бобане бобане, не четеш
                        4 млн. лв. аванси по предварителни договори значи 40 млн. лв. продажби, защото предплатата в сектора е 10% (съобщават че към 25 април 2012 г. вече са финиширани повечето)
                        http://www.investor.bg/novini/122/a/...mln-lv,133806/
                        Получените аванси от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ достигат 4 млн. лв.
                        + 6,3 млн. лв. финиширани през Q1 прави общо 46,3 млн. лв. продажби през Q1

Това е половината собствен капитал, който е 95 млн. лв.
                        Вероятно са шитнали общо около 80-90 хил. дка само за 1-но тримесечие!!!
                        Имаш още много ляб да ядеш, докато се научиш да четеш

Според мен, затова някой така агресивно днес изби рибата

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                        а на каква цена са продавали декара, защото ако е било по балансова цена около 400 лв, то и 1,50 е максимума на артията Браво на доверието, както беше казал някой, че навреме се измъкнали

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Доверие излезли значи на 1.50, ами браво на тях!!! Евала отново - след сделките с ЕВН, после покупките на фармата, сега и тук на 1.50, добре добре. Сега остава да увеличават Атерите с парите и трябва осигурените да са много хепи
                          Ще са хепи, ако направят сделката за милиони хартии, но на цена номинал+ддс Иначе няма изобщо да са хепи

Коментар

• Какъв е извода от днешния ден!

Ако очаквате около 1.50лв а сте на цена 1.25 което не е толкова голяма разлика трябваше да сте си качили заявка на 1.49лв примерно да си седи там.

Ето това е извода от днешния ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от хръм Разгледай мнение
                              Чети отчета по бланки на КФН в Баланса перо Получени аванси
                              и умножи 4-те млн. лв. там по 10, защото в този сектор предплащането е 10% (при предварителния договор)

Поздрави
                              Много хитър отговор. То беше ясно, че като не виждам нещо в баланса значи го няма.

Отговора ти е много хитър само, че тук говорим за ликвидация. Ликвидация за мен значи продажба на земя на търгове. А това дето го плещиш не знам как ще се върже.
                              Не следя изобщо процедурата иначе вече да знам отговорите.

Да вярно е по принцип, че се внасят 10% когато се участва за даден търг.
                              Last edited by msimov; 03.05.2012, 12:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                Ей на и аз гледам отчета и това общо 46,3 млн. лв. продажби през Q1 не го видях ще продължа да чета едвам в началото съм но нещо не го виждам.
                                Чети отчета по бланки на КФН в Баланса перо Получени аванси
                                и умножи 4-те млн. лв. там по 10, защото в този сектор предплащането е 10% (при предварителния договор)

Поздрави

Коментар

Working...
                                X