Първоначално изпратено от Felbuzz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Konsultant
Интересна новина.
Но какво става с блокираните суми по съдебни дела и до къде стигнаха делата?
Поздрави!
Коментар
-
Две години след ликвидацията акционерите в ЕЛАРГ ще се съберат
ex спомени е от сегашна гледна точка излиза че евтино са продали земята, ама тогава кой да знае така като гледам еларгът ще ми остане като спомен за най-голяма процентна печалба на борсата, сега възможностите вече са съвсем различни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеБлагодарим ви, че се най-после се ликвидирахте - много ликвидност събра тая позиция - най-накра си даде своя дан. Партито свърши. След рекордния дивидент за Атера и там приключваме.
Търсете си нови позиции щото кеша париМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И при мен парите са на правилното място.
Въпросът е "А сега накъде"? И Умната!
Поздравления за всички бивши съакционери!
Hot Chocolate - So you win again
http://www.youtube.com/watch?v=CZ1D7CIRF2M|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Konsultant
И при мен дойдоха ...!
Да си пожелаем това да е само първата от поредица ПОЛОЖИТЕЛНИ новини свързани с БФБ-то.
Отпуснете сърца и харчете РАЗУМНО!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИ при мен са дошли. Повече щях да се кефя да си смуча добри дивиденти години наред, ама и така бай ви мелон е доволен. Средната ми беше 90 стинки
но който и земеделски адсиц да бяха ликвидирали печалбите щяха да са тлъсти, просто случих да съм еларга в точното време за свръхпечалби трябва и късмет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДобро ютро,
До колкото разбрах ЦД е уведомил ИП, че ще захрани клиентските сметки с пари в периода между 15 и 21 май ...
Успешен ден!
П.С.: Крем за ръце къде продаватMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Konsultant
Добро ютро,
До колкото разбрах ЦД е уведомил ИП, че ще захрани клиентските сметки с пари в периода между 15 и 21 май ...
Успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениечакаме чакаме, сутринта поне акциите си седяха сега в сметката нямам нито акции, нито кеш пирамиди, фараони....
Коментар
Коментар