Пореден опит за реклама. Явно продажбите не вървят по план.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАЗАР НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО В КВ.ЛАГЕРА
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеВсичко дотук е много добре, остава само да се изясним защо сме сигурни, че тази история е истинска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кавръче не обиждай хората които не са от София и не я познават.Ами ако са от Пловдив?Пловдив е много по хубав от София.Ами Русе ами Търново ами Бургас все по хубави градове.Няма нищо лошо една майка да купи на детето си жилище аз адмирирам и подкрепям.По добре в София отколкото в чужбина.Ева не му обръщай внимание Кавръчето си е такъв първо дрънка после мисли.Кавръче не се меси в работите на хората и не пророкувай разводи.Аз пък се кефя на млади хора решили да създадат семейство и деца.Родителите сме затова да помагаме.
Провинциални скакалци са това
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ама виж на провинциалистите не им дреме ,ако ще и в кочина да са ама важното да е в София.
Като скакалци са и забележи,майката по стар български обичай купува на младото семейство жилище,та младите да са максимално щастливи,нищо че ич няма и да разберат как се изкарват пари за имот ама нищо,така шанса да се разведат на третата година се увеличава от само себе си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от EVA64 Разгледай мнениеЗдравейте . Аз съм от провинцията и искам да купя за семейството на сина ми /младо семейство с бебе/ жилище . Спрели сме се на ново строителство и да бъде в кв.Лагера /младите харесват това място защото е близо до работата им и квартала бил тих и озелен/ . Моля , някой да сподели какво се строи сега в начален етап /заради цената/ в този квартал, какви са предимствата и недостатъците. Приятелка ми каза, че там скоро е започнало строителството на нов голям проект близо до булевард Цар Борис ІІІ но не разбрах кой е инвеститора и къде е точно мястото. Някой може ли да сподели , ако има информация. Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Наскоро им пробиха и път до спирката на Хиподрума.Тва е най тъпото место в София по тъпо е от Ботунец
Като скакалци са и забележи,майката по стар български обичай купува на младото семейство жилище,та младите да са максимално щастливи,нищо че ич няма и да разберат как се изкарват пари за имот ама нищо,така шанса да се разведат на третата година се увеличава от само себе си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
http://www.vaklingroup.bg/
Това е .
Първо Лагера е квартал със само един изход, /от източната си част се влиза и от там се излиза/. Булевард Цар Борис е най шумния и оживен булевард защото е павиран и минават трамваи по него.Шума от булеварда се чува чак на трета линия навътре /направи си сметката за какво става въпрос/Инфраструктурата е плачевна - улиците са целите разбити и в дупки като същото важи и за тротоарите.Района на Хиподрума който граничи с Лагера е района с топ замърсеност на въздуха в град София .Има го като официална информация .На фона на това цените на квадрат хич не са ниски и дори за на зелено - направо са си извратени .
1247 евро на квдрат примерно на първа линия на булеварда - точно на зверския трафик -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=3vgn1r&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от EVA64 Разгледай мнениеСнаха ми твърди, че квартала е тих, с малки блокчета, но доста стари, а сега започвал строежа на нов затворен комплекс от Ваклин груп. Цените били от 1000 евро за кв.метър с включено ДДС и всички суми се превеждали само по банков път . Уведомих я за споделеното мнение по-горе, тя твърди , че комплекса е на 400 м. от булеварда по широка улица асфалт /Христо Матов / се стигало до него и няма никакъв шум. Предвиждането било за 3 декара зелени площи в комплекса и тя очаква че ще бъдат аранжирани като площадки за игра на децата и паркови площи. Моля, някой ако познава точно този район да направи коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EVA64 Разгледай мнениеСнаха ми твърди, че квартала е тих, с малки блокчета, но доста стари, а сега започвал строежа на нов затворен комплекс от Ваклин груп. Цените били от 1000 евро за кв.метър с включено ДДС и всички суми се превеждали само по банков път . Уведомих я за споделеното мнение по-горе, тя твърди , че комплекса е на 400 м. от булеварда по широка улица асфалт /Христо Матов / се стигало до него и няма никакъв шум. Предвиждането било за 3 декара зелени площи в комплекса и тя очаква че ще бъдат аранжирани като площадки за игра на децата и паркови площи. Моля, някой ако познава точно този район да направи коментар.Last edited by power grid; 09.07.2018, 19:15.
Коментар
-
Снаха ми твърди, че квартала е тих, с малки блокчета, но доста стари, а сега започвал строежа на нов затворен комплекс от Ваклин груп. Цените били от 1000 евро за кв.метър с включено ДДС и всички суми се превеждали само по банков път . Уведомих я за споделеното мнение по-горе, тя твърди , че комплекса е на 400 м. от булеварда по широка улица асфалт /Христо Матов / се стигало до него и няма никакъв шум. Предвиждането било за 3 декара зелени площи в комплекса и тя очаква че ще бъдат аранжирани като площадки за игра на децата и паркови площи. Моля, някой ако познава точно този район да направи коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EVA64 Разгледай мнениеЗдравейте . Аз съм от провинцията и искам да купя за семейството на сина ми /младо семейство с бебе/ жилище . Спрели сме се на ново строителство и да бъде в кв.Лагера /младите харесват това място защото е близо до работата им и квартала бил тих и озелен/ . Моля , някой да сподели какво се строи сега в начален етап /заради цената/ в този квартал, какви са предимствата и недостатъците. Приятелка ми каза, че там скоро е започнало строителството на нов голям проект близо до булевард Цар Борис ІІІ но не разбрах кой е инвеститора и къде е точно мястото. Някой може ли да сподели , ако има информация. Благодаря.
Това е .
Първо Лагера е квартал със само един изход, /от източната си част се влиза и от там се излиза/. Булевард Цар Борис е най шумния и оживен булевард защото е павиран и минават трамваи по него.Шума от булеварда се чува чак на трета линия навътре /направи си сметката за какво става въпрос/Инфраструктурата е плачевна - улиците са целите разбити и в дупки като същото важи и за тротоарите.Района на Хиподрума който граничи с Лагера е района с топ замърсеност на въздуха в град София .Има го като официална информация .На фона на това цените на квадрат хич не са ниски и дори за на зелено - направо са си извратени .
1247 евро на квдрат примерно на първа линия на булеварда - точно на зверския трафик -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=3vgn1r&f1=1
- 1 like
Коментар
-
ПАЗАР НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО В КВ.ЛАГЕРА
Здравейте . Аз съм от провинцията и искам да купя за семейството на сина ми /младо семейство с бебе/ жилище . Спрели сме се на ново строителство и да бъде в кв.Лагера /младите харесват това място защото е близо до работата им и квартала бил тих и озелен/ . Моля , някой да сподели какво се строи сега в начален етап /заради цената/ в този квартал, какви са предимствата и недостатъците. Приятелка ми каза, че там скоро е започнало строителството на нов голям проект близо до булевард Цар Борис ІІІ но не разбрах кой е инвеститора и къде е точно мястото. Някой може ли да сподели , ако има информация. Благодаря.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар