If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора, като обявавате нещо за продажба поне кажете в кой регион на страната го продавате, ако толкова ви се свиди точното място, за да знаем дали ни интересува преди да тръгнем всичките да ви звъним.
Франция и Ирландия се обявиха срещу отпускането на пари от текущия бюджет за селскостопански фондове за България и Румъния. Преди тях Италия заплаши, че ще изтегли вноската си за общата земеделска политика, ако бъдат финансирани двете бъдещи членки. Това съобщи електронното издание EUexpands.com.
България и Румъния се надяват да се присъединят към ЕС през 2007 г. Финансирането им ще бъде затруднено, защото сегашният бюджет е изчислен за 25 членки. Полският министър по европейските въпроси Ярослав Петрас препоръча двете страни засега да бъдат отстранени от преговорите за селскостопанските субсидии.
На завършилата късно в неделя среща на външните министри на ЕС страните не се разбраха и за следващия бюджет през периода 2007-2013 г.
Извинявам се, ако е излязло като фукане. Дидо сподели, че търси земя в Ямболско и затова подхвърлих тази информация.Географско погледнато, областа се дели на добре развита (около Ямбол) и на забравена от цивилизацията на юг (Странджа-Сакар), където се намира Оман. Но въпреки, че там е диво, пусто и т.н, имаси и своя чар (на който се надявам и искам да използвам) и затова ще чакам по добри времена.Исках да разбера ориентира ли се в Ямболско, защото около Ямбол района и земята са добри и наистина си заслужава да се инвестира сега.
А на 120,5 не искаш ли? Не съм вчерашен, знам переспективите и затова ще чакам. Имам достатъчно средства за да забравя за дълго време за нея.За мен темата е приключила. По ми е интересно какво става на борсата..... и тоя Фазан нямали да се вдигне най после, че ми писна.)))
Коментар