Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция във ваканционен имот
Collapse
X
-
От година с интерес следя цените на имоти в конкретни затворени комплекси по морето. Според наблюденията ми към момента се очертава спад от 20-30 процента при комплексите зависими от чартърния туристически поток. Интересно до къде ли ще продължи спада.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
[QUOTE=redcretin;n3208783]Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
В нищото. После по примера на англичаните - на безценица.
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=mirandi;n3209434]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМи....щом ми е набор, значи и той гони петдесете А дали още влачи....а дано, ама надали
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеинвестира се в деца и тяхното образование (не "обрзувание"). Другото е диверсификация ))))))
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n3209417]Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ако имате само апартаменти в СФ, не е зле да си вземете една вила в планината и един апартамент на морето.
Така се запазва стойността на парите във времето.
Ще дам един пример, в края на 80-те години и началото на 90-те баща ми и един чичо направиха вили, на 40 мин от София, високо в планината, с хубава природа.
През 91-92г имаше голяма инфлация, ако бяха държали пари в ДСК, щяха да заминат и помен нямаше да има. А сега вилите вървят скъпо, защото е близо до София, с бетонни плочи. Ти кой набор си все пак.,
Без съмнение и двете вили са използвани за извънбрачен секс, дори познати са влачили жени там......ама всичко е до време, сега аз държа ключовете от едната вила, а другата чичото я е пуснал за продажба. Всяко нещо отминава, преди са влачили, сега не могат ....
Коментар
-
[QUOTE=13ADROL;n3208630]Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеНаборе, време ли е да се нагрухаме с по още един планински докато влака не е набрал скорост и там
Така се запазва стойността на парите във времето.
Ще дам един пример, в края на 80-те години и началото на 90-те баща ми и един чичо направиха вили, на 40 мин от София, високо в планината, с хубава природа.
През 91-92г имаше голяма инфлация, ако бяха държали пари в ДСК, щяха да заминат и помен нямаше да има. А сега вилите вървят скъпо, защото е близо до София, с бетонни плочи. Ти кой набор си все пак.,
Без съмнение и двете вили са използвани за извънбрачен секс, дори познати са влачили жени там......ама всичко е до време, сега аз държа ключовете от едната вила, а другата чичото я е пуснал за продажба. Всяко нещо отминава, преди са влачили, сега не могат ....Last edited by Evgo; 21.06.2017, 10:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеинвестира се в деца и тяхното образование (не "обрзувание"). Другото е диверсификация ))))))
Коментар
-
[QUOTE=redcretin;n3208783]Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
В нищото. После по примера на англичаните - на безценица.
Коментар
-
[QUOTE=mirandi;n3208759]Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Нямам идея. Аз трендове не следя. Трябва ли ми определен имот, просто си го купувам
Коментар
-
[QUOTE=13ADROL;n3208630]Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеНаборе, време ли е да се нагрухаме с по още един планински докато влака не е набрал скорост и там
Коментар
-
[QUOTE=mirandi;n3205421]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Идеята за къщата е да ходим семейно през уикендите, за да има къде да тичат кучетата Иначе....той имота си е мултирфункционален
Коментар
-
[QUOTE=mirandi;n3205421]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Идеята за къщата е да ходим семейно през уикендите, за да има къде да тичат кучетата Иначе....той имота си е мултифункционален
А имате ли друга вила, освен новата. На морето или в планината?
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n3205409]Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
Много добре, а семейно ли смяташ да я ползваш или за мадами?
Коментар
Коментар