Как ги мятате милионите...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКефиш ме как ги смяташ нещатабез дълговете.
От тези 27 и половината да останата пак са 13-14 млн. а не 3 !?!
ПП Данни от последния счетоводен отчет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТук падането и без "Бенчмарк" продължава
Този комплекс и тухла по-тухла да го продават пак повече пари трябва да съберат от 3 977 100 лв.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, много ниско. Нали видя ИНГ как лапна пакета на исландците. Купувам си с пирамидка. Изпитана тактика за лов на дънаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТук падането и без "Бенчмарк" продължава
Този комплекс и тухла по-тухла да го продават пак повече пари трябва да съберат от 3 977 100 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПоръчките слагаш на 0.10 и гледаш мача...
Коментар
-
Мислиш ли?Днес е минал над 1% от капитала...
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеЕлана ми продадоха но не се знае дали не е някой техен клиент.
Коментар
-
Елана ми продадоха но не се знае дали не е някой техен клиент.Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни
А реалността е следната - Елана продават. Сега възниква въпроса, дали техните фондове капитолират и по тази позиция и ще изсипват всичко? Най-актуалното ми инфо е от ОСА от Юни 2009, тогава трите им фонда са имали към 1,8М акции. Доста си е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни
А реалността е следната - Елана продават. Сега възниква въпроса, дали техните фондове капитолират и по тази позиция и ще изсипват всичко? Най-актуалното ми инфо е от ОСА от Юни 2009, тогава трите им фонда са имали към 1,8М акции. Доста си е!Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Е, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни
А реалността е следната - Елана продават. Сега възниква въпроса, дали техните фондове капитолират и по тази позиция и ще изсипват всичко? Най-актуалното ми инфо е от ОСА от Юни 2009, тогава трите им фонда са имали към 1,8М акции. Доста си е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОгнян Донев сигурно си купува поредните 5 процента?!Преди няколко седмици се чудехме кой може да го превземе тоя фонд, но сега като се замисля в България той е единствения който има топките да го направи. Евала за което!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОгнян Донев сигурно си купува поредните 5 процента?!
Коментар
Коментар