IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как ги мятате милионите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Кефиш ме как ги смяташ нещатабез дълговете.
      Абе дългове, дългове - колко са: 51 млн. и 27 млн. СК!
      От тези 27 и половината да останата пак са 13-14 млн. а не 3 !?!

ПП Данни от последния счетоводен отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тук падането и без "Бенчмарк" продължава

Този комплекс и тухла по-тухла да го продават пак повече пари трябва да съберат от 3 977 100 лв.
        Както искат да го продават, пък и дано да го продадат.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Е, много ниско. Нали видя ИНГ как лапна пакета на исландците. Купувам си с пирамидка. Изпитана тактика за лов на дъна
          Батенка, тук май улучихме гредичката. Кешнах ги моите на 19 стинки на малка загуба. Като погледнах, колко дълго време са се въртели на тези нива, и колко хиляяди акции минаха на 18, 17 и 16 стинки просто си мисля, че ще иска време да се освести цената тук. Не е препоръка. Очаквам, както обеща, че до седмица ще подскажеш за лимонка, а и дано не това ти е било идеята, защото преди 12-13 стинки тук не бих се навила.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Бид-а взе да набъбва, и аз клъвнах леко днес

Не е препоръка за търговия

Коментар

• Битката е сериозна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Тук падането и без "Бенчмарк" продължава

Този комплекс и тухла по-тухла да го продават пак повече пари трябва да съберат от 3 977 100 лв.
                Кефиш ме как ги смяташ нещатабез дълговете.

Коментар

• Тук падането и без "Бенчмарк" продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Поръчките слагаш на 0.10 и гледаш мача...
                    Е, много ниско. Нали видя ИНГ как лапна пакета на исландците. Купувам си с пирамидка. Изпитана тактика за лов на дъна

Коментар

• Мислиш ли?Днес е минал над 1% от капитала...
                      Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                      Елана ми продадоха но не се знае дали не е някой техен клиент.

Коментар

• Елана ми продадоха но не се знае дали не е някой техен клиент.
                        Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Е, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни

А реалността е следната - Елана продават. Сега възниква въпроса, дали техните фондове капитолират и по тази позиция и ще изсипват всичко? Най-актуалното ми инфо е от ОСА от Юни 2009, тогава трите им фонда са имали към 1,8М акции. Доста си е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Е, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни

А реалността е следната - Елана продават. Сега възниква въпроса, дали техните фондове капитолират и по тази позиция и ще изсипват всичко? Най-актуалното ми инфо е от ОСА от Юни 2009, тогава трите им фонда са имали към 1,8М акции. Доста си е!
                          Поръчките слагаш на 0.10 и гледаш мача...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Е, ще е голяма работа ако Донев ни стане съакционер тук. Но засега това е само във фантазиите ни

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                              Огнян Донев сигурно си купува поредните 5 процента?!
                              Него съм го признал за човек който вижда възможностите и се възползва от тях. Батя е по-малкото му братче, май..! Преди няколко седмици се чудехме кой може да го превземе тоя фонд, но сега като се замисля в България той е единствения който има топките да го направи. Евала за което!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Огнян Донев сигурно си купува поредните 5 процента?!
                                не му ли трябва централа на софрама

Коментар

Working...
                                X