Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Точно така е. Напуснали са и са направили бенча, за това се мразят
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗдравейте Спекуанти
Не съм сигуре,обаче ми се върти нещо ,че сегашните собственици на Бенча са работили едно време за К.Колчев....и май точно в Елана.Не съм сигурен.Някой знае ли нещо по въпроса
Защото ако е вярно това дава отговор на някои въпроси
Не епрепоръка за покупко -продажба на акции
Коментар
-
Здравейте Спекуанти
Не съм сигуре,обаче ми се върти нещо ,че сегашните собственици на Бенча са работили едно време за К.Колчев....и май точно в Елана.Не съм сигурен.Някой знае ли нещо по въпроса
Защото ако е вярно това дава отговор на някои въпроси
Не епрепоръка за покупко -продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениедайте да съберем 40-50к и да купим остатъка на Елана
п.п. докато пенсиите още спят
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениедайте да съберем 40-50к и да купим остатъка на Елана
п.п. докато пенсиите още спят
Коментар
-
Какво сега, взехте да се кахарите че инфото за сделката е партенка ли
Пичове, тук е рисково, не е за всеки. Но на който не му държи да послуша депозит мастъра и да чака да му капе лихвица.
За мен съм си решил че си заслужава риска. Щото срещу него стои възможността за една сочна ликвидационна квота след година примерно.Все пак Веско Генчев е набивал при 1,50/акция при последното увеличение и такова развитие му е най-чистия начин да излезе с минимална загуба от тук.
Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фект Разгледай мнение1. Комисията ще обсъди ли с Калфин шерването на чувствителна информация за публично дружество, която не е минала по законния ред?
Коментар
-
1. Комисията ще обсъди ли с Калфин шерването на чувствителна информация за публично дружество, която не е минала по законния ред?
2. Сградата на Цариградско би трябвало да е увеличила балансовата си стойсност с всички дължими и капитализирани лихви по проекта. Затова и не е много разумно да се очаква растяща печалба, а обратното. От това което знам, проекта трупа само разходи, но няма интерес, с който да се похвалят.
4, Продажба на Цариградско едва ли ще има преди да го напълнят с наематели. А да сте чули някой да е наел нещо там?
5, Дивиденти на кредит - може и да се намери такава банка, но това ще е много иновативен продукт, за който е най-добре акционерите на банката да не знаят. Още повече че нямат с какво да обезпечат такъв кредит, а и кредитната им история допускам че не е блестяща
Дали ще нарушат закона, дали ще намерят врата в полето, или ще има форсирана продажба на загуба с цел нулиране на печалбата от сделката на Раковска? Не знам. Но ще следя
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение- преговорите с ЕК продължават повече от годинаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеПреди малко разговарях с ДВИ-то, по неговите думи:
- все още няма нищо подписано черно на бяло
- преговорите с ЕК продължават повече от година и до евентуалното сключване на предварителен договор всеки от параметрите на сделката могат да търпят промяна
- не отрече че някоя от комисиите на ЕК е взела решение относно покупката и оттам идва информацията на евродепутата Калфин
- разликите в площите идва от т.нар. общи части, които са непознат термин на запад от Калотина и от обезщетението на собственика на парцела
- при подписване на договор ще излязат с официална информация с параметрите на сделката
Коментар
Коментар