IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Здравейте Спекуанти

Не съм сигуре,обаче ми се върти нещо ,че сегашните собственици на Бенча са работили едно време за К.Колчев....и май точно в Елана.Не съм сигурен.Някой знае ли нещо по въпроса

Защото ако е вярно това дава отговор на някои въпроси

Не епрепоръка за покупко -продажба на акции
    То и Пърси е работил в Елана при К.Колчев! И те не се обичат!това какво ти говори?
    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Точно така е. Напуснали са и са направили бенча, за това се мразят

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Здравейте Спекуанти

Не съм сигуре,обаче ми се върти нещо ,че сегашните собственици на Бенча са работили едно време за К.Колчев....и май точно в Елана.Не съм сигурен.Някой знае ли нещо по въпроса

Коментар

• Здравейте Спекуанти

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          дайте да съберем 40-50к и да купим остатъка на Елана
          п.п. докато пенсиите още спят
          Ама не са само Ебана. И бенча, и пфбк, и каролец селкат. Трябва ни Булбанк в редиците че да ги катурнем толкоз мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
            ЩО?
            п.п. Веско Генчев кара ли още мазератито ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              дайте да съберем 40-50к и да купим остатъка на Елана
              ЩО?

Коментар

• дайте да съберем 40-50к и да купим остатъка на Елана

Коментар

• Когато и ако всичко стане сигурно и цената вече ще е поне 100% отгоре на сегашната. Разбира се човек винаги може да играе за едни 20-30% след като вече има сигурност, но някак си е по-привлекателно да се вземе премията за несигурност.

Коментар

• Елана мисля, че са вече под 300 000 акции..

Коментар

• Какво сега, взехте да се кахарите че инфото за сделката е партенка ли

Пичове, тук е рисково, не е за всеки. Но на който не му държи да послуша депозит мастъра и да чака да му капе лихвица.
                      За мен съм си решил че си заслужава риска. Щото срещу него стои възможността за една сочна ликвидационна квота след година примерно. Все пак Веско Генчев е набивал при 1,50/акция при последното увеличение и такова развитие му е най-чистия начин да излезе с минимална загуба от тук.

Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от фект Разгледай мнение
                        1. Комисията ще обсъди ли с Калфин шерването на чувствителна информация за публично дружество, която не е минала по законния ред?
                        Да вземат да му шибнат 20000 бона глоба на този червен боклук...да го'е!

Коментар

• 1. Комисията ще обсъди ли с Калфин шерването на чувствителна информация за публично дружество, която не е минала по законния ред?

2. Сградата на Цариградско би трябвало да е увеличила балансовата си стойсност с всички дължими и капитализирани лихви по проекта. Затова и не е много разумно да се очаква растяща печалба, а обратното. От това което знам, проекта трупа само разходи, но няма интерес, с който да се похвалят.

4, Продажба на Цариградско едва ли ще има преди да го напълнят с наематели. А да сте чули някой да е наел нещо там?

5, Дивиденти на кредит - може и да се намери такава банка, но това ще е много иновативен продукт, за който е най-добре акционерите на банката да не знаят. Още повече че нямат с какво да обезпечат такъв кредит, а и кредитната им история допускам че не е блестяща

Дали ще нарушат закона, дали ще намерят врата в полето, или ще има форсирана продажба на загуба с цел нулиране на печалбата от сделката на Раковска? Не знам. Но ще следя

Коментар

• На сайта на Калфин, първата новина е още от началото на януари, защо чак сега излезе тук
                            ввв.kalfin.eу/news/read/690
                            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                            |___________||__|___|)
                            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                              - преговорите с ЕК продължават повече от година
                              Кандидатите да продават сграда на ЕК в БГ с лопата да ги ринеш... Сгради бол...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                                Преди малко разговарях с ДВИ-то, по неговите думи:
                                - все още няма нищо подписано черно на бяло
                                - преговорите с ЕК продължават повече от година и до евентуалното сключване на предварителен договор всеки от параметрите на сделката могат да търпят промяна
                                - не отрече че някоя от комисиите на ЕК е взела решение относно покупката и оттам идва информацията на евродепутата Калфин
                                - разликите в площите идва от т.нар. общи части, които са непознат термин на запад от Калотина и от обезщетението на собственика на парцела
                                - при подписване на договор ще излязат с официална информация с параметрите на сделката

Коментар

Working...
                                X