IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Търсенето тук май консистентно нараства. Аз обмислям да увелича позицията си, дори и спекулативно
    Има доста скрит интерес, но и доста страх. Типично за пени сток - голям риск и голям потенциал за печалба, особено при започване на бичи тренд и покачване на риск апетита. Въпрос на лична преценка кое ще надделява, особено след последните новини.
    Както казах по-долу не е за хора без яки топки. Който ги няма стои кротко отстрани и гледа мача, не е нужно само да скимти по форума
    Last edited by Батя; 02.09.2011, 11:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Търсенето тук май консистентно нараства. Аз обмислям да увелича позицията си, дори и спекулативно

Извинявай......ти последния отчет чете ли го.....

на стр26 мисля ,че беше......има едно важно нещо...............

Жокер...ако са се оправили с банките .ок...........Ама не съм видял един официален документ как ще се оправят с другите на които дължат пари...а те хич не са малко...Нали знаеш какво може да последва....особено след новината за продажба на сградата.

Не е препоръка за покупко-продажба на акции.Нямам такива

П.С. Вчера миди не можахме да изкараме..голяма бурунтия беше....ама стана готин следобед

Коментар

• Търсенето тук май консистентно нараства. Аз обмислям да увелича позицията си, дори и спекулативно
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• След по-малко от две седмици приключват изцяло ремонтните дейности по бул. "Цариградско шосе" в района на Интерекспо център. Така движението ще бъде пуснато изцяло на 12 септември, обеща кметицата.
          Според един приятел точно ремонтите, строителството и задръстването на този участък възпира кандидат наематели за Бенчмарк бизнес център. Дано е прав и скоро след приключване на дейностите там имаме още някой добра новина.
          Всяка такава нагнетява пружината, и щом няма да е с постепенно качване, цената ще се премести по друг начин.
          Търпение и силна храна само

Коментар

• Откриват метростанция "Цариградско шосе" през май 2012 година
            http://www.investor.bg/news/article/122473/332.html

И една карта на района от wikimapia.org

Не е препоръка за каквото и да е.
            Last edited by equal; 01.09.2011, 14:01.
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Днес минах оттам (раковска) в 8.30. Имаше отворена врата на строителното ограждение и две момчета чакаха нещо.
              Чакаха Годо. А той докато дойде, те си драпаха усърдно макарите.

Ало........2 момчета чакали нещо на "обекта" ? На "обекта" трябва да има не 2 е 200 момчета, които не да се почесват, а да бачкат яко.
              www.finance5.bg

Коментар

• Toва е добре!

значи има светлина в тунела

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Днес минах оттам (раковска) в 8.30. Имаше отворена врата на строителното ограждение и две момчета чакаха нещо.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Тихо, тихо!
                  Стой кротко и гледай мача!
                  Куче което много лае, не хапе
                  .....няма проблем.......

......като гледам и днес каква "здрава" търговия се е заформила

......все пак не каза какво според теб трябва да се случи за да тръгне акцията нагоре

Лек и хубав ден.Аз отивам за миди

Коментар

• Днес минах оттам (раковска) в 8.30. Имаше отворена врата на строителното ограждение и две момчета чакаха нещо.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тихо, тихо!
                      Стой кротко и гледай мача!
                      Куче което много лае, не хапе

Коментар

• .........и така..дотук за днес 31.08.2011 около 13.00ч

Средна цена (31/08/2011)0,136 лв
                        Най-висока цена за деня0,137 лв
                        Най-ниска цена за деня0,130 лв
                        Цена на отваряне0,136 лв
                        Прехвърлен обем за деня 14 500
                        Брой сделки за деня 5

......Аз лично,който съм песимистично настроен към тази Артия очаквах след тази наистина добра новина за разсрочването на задълженията и то при добри условя...........НАЙ-МАЛКОТО.....по-активна търговия......

........и сега какво......

Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Абре момци..........що не купувате бе........Фалитът се отлага........
                          Както казах бобане, топки не останаха, топки.. ИНГ, Алианц, Елана ..... няма

Коментар

• Абре момци..........що не купувате бе........Фалитът се отлага........

Като излезе новината за продажбата на сградата....нагоре-надолу-нагоре -надолу.........и пак там където бяхте...Сега ви дадоха картбланш......вие пак не щете да купувате...........Е какво трябва да се случи за да я качите тази Артия.

Не е препорка за покупко-продажба на акции

П.С.Очаквам коментарите на ТОП инвеститорът Батя

Коментар

• Тук май има светлина в тунела
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не останаха хора с топки във фондовия бранш

Коментар

Working...
                                X