IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дамм, това несъмнено е най-яката сграда в тази част на цариградско. Цяло чудо е, че е още празна

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Мда, серията от добри новини продължава. Но при тоя спек по пазарите как да се надяваме това да се отрази в цената. Може би отражението е, че не пада на фона на околния пейзаж.
    Остава да видим как ще расте спрямо пазара, когато палачинката се обърне... а и ако серията от добри новини продължи.... примерно с един наемател за поне 4-5 000 кв. м. на Цариградско

И как няма, красива си е сградата, няма спор:

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Сутринта един приятел ми писа:

Минах вчера следобед, към 17:30 покрай сградата на БенчМарк на Раковска, беше отворен входът на огражденията (ламаринени, около цялата сграда) имаше някакво камионче и хора, които правеха нещо, вероятно внасяха материали.
      Та явно се бачка усилено, без почивен ден. Така трябва, че да завършим сделката до края на годината и да вадим елките да смятаме дивидента
      А съвсем скоро очакваме и свикване на ново ОСА, на което да гласуваме промени в борда, наш представител и нов Устав, защитаващ доста по-добре интересните на акционерите в компанията! Преговорите са във финална фаза.
      Last edited by Батя; 03.10.2011, 11:12.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=s_nmb...eature=related
        www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Мда, серията от добри новини продължава. Но при тоя спек по пазарите как да се надяваме това да се отрази в цената. Може би отражението е, че не пада на фона на околния пейзаж.
          Остава да видим как ще расте спрямо пазара, когато палачинката се обърне... а и ако серията от добри новини продължи.... примерно с един наемател за поне 4-5 000 кв. м. на Цариградско

И как няма, красива си е сградата, няма спор:

Last edited by Батя; 12.09.2011, 19:46.

Коментар

• Според публичната информация, следващата година през Май ще ходим до ББС-центъра и с Метро. Просто метростанцията е с падеж през Май, не мисля че това е нещо по различно от падежа, може би на един депозит, .....Пожелавам на ВГ здрави нерви, още малко остана, аз очаквам скоро добри новини....Няма по добра сграда на Цариградско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Според един приятел точно ремонтите, строителството и задръстването на този участък възпира кандидат наематели за Бенчмарк бизнес център. Дано е прав и скоро след приключване на дейностите там имаме още някой добра новина.
              http://sofia.dir.bg/news.php?id=9467569

Коментар

Ехее, ти пък много си алчен. Хайде по-реалистично с очакванията!
                Ти не си ли алчен
                Това, така да се каже, беше шеговото пожелание, без да имам против да се сбъдне

Коментар

• При тези цени и 0.
                  01е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                    Аз предлагам дивидентът да е тлъст! Примерно, като предишния
                    Ехее, ти пък много си алчен. Хайде по-реалистично с очакванията!

Коментар

Да бачкат, че да се приключва със сделката до края на годината и да вадим елките да смятаме, къв дивидент ще кълвем догодина
                      Аз предлагам дивидентът да е тлъст! Примерно, като предишния

Коментар

• Да бачкат, че да се приключва със сделката до края на годината и да вадим елките да смятаме, къв дивидент ще кълвем догодина

Коментар

• За неверниците

http://www.profit.bg/news.php?id=83176
                          Last edited by dex; 08.09.2011, 11:12.

Коментар

Бре каква промяна в мнението и отношението. Да не си купи акции?!

Иначе за задълженията към Лукс инвест и отношенията на фонда с тая фирма трябва по-добре да се информираш.
                            Досега големия страх беше че банките ще изкарват изп. лист...., но излезе тая новина:

Фонд имоти АДСИЦ е сключил допълнителни споразумения към договорите за банков кредит с NBG и ОББ, с цел преструктуриране на предоставения инвестиционен кредит и удължаване на срока на ползване и издължаване на кредита

Оказа се че банките няма да го фалирват. Сега пък търсите друг начин да го фалирГате Ама това си е плямпане без инфо и търсене на теле под вола.
                            До скоро ме обвиняваше за манипулатор, че съм лагал в темата и съм си продал акциите на повярвалите, а сега се оказва че май лъжеца вика "Дръжте лъжеца"
                            Но щом те влече, продължавай да опитваш да всяваш неоснователен страх за да си купиш евтинко. Аз пък ще говоря с факти и цитати

Изрично съм написал,че не притежавам такива.

За отношенията с ЛУКС ИНВЕСТ нямам инфо....може би ще ни светнеш...защото това задължение виси от доста време.....

Не виждам смисал ако съм си купил тук да показвам евентуалните подводни ями

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Батя тук си абсолутно прав....няма как да не се съглася с теб.Според мен обаче тук риска е значително по-голям от възможната печалба.Дружеството е в огромна ликвидна криза.....няма как да го отречеш.С 1к в касата.....не ми се говори.А доколкото се вижда от отчета то още не си е платило за строежа на сградите на фирмата основен изпълнител ЛУКС ИНВЕСТ ООД.Дължи само на тях 5.607мил по СМР........и то явно от доста време.Не знам Генчев как се оправя,но според мен тази фирма(виж в ТР собственият и капитал колко е) може всеки момент да си изкара изпълнителен лист.и да блокира сметките.(то не,че сега нещо има в тях)..ама евентуален трансфер от ЕП.......Иначе си прав ..тук има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ...но мисля,че няма много време........

Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам такива.
                              Бре каква промяна в мнението и отношението. Да не си купи акции?!

Иначе за задълженията към Лукс инвест и отношенията на фонда с тая фирма трябва по-добре да се информираш.
                              Досега големия страх беше че банките ще изкарват изп. лист...., но излезе тая новина:

Фонд имоти АДСИЦ е сключил допълнителни споразумения към договорите за банков кредит с NBG и ОББ, с цел преструктуриране на предоставения инвестиционен кредит и удължаване на срока на ползване и издължаване на кредита

Оказа се че банките няма да го фалирват. Сега пък търсите друг начин да го фалирГате Ама това си е плямпане без инфо и търсене на теле под вола.
                              До скоро ме обвиняваше за манипулатор, че съм лагал в темата и съм си продал акциите на повярвалите, а сега се оказва че май лъжеца вика "Дръжте лъжеца"
                              Но щом те влече, продължавай да опитваш да всяваш неоснователен страх за да си купиш евтинко. Аз пък ще говоря с факти и цитати

Коментар

Има доста скрит интерес, но и доста страх. Типично за пени скот - голям риск и голям потенциал за печалба. Въпрос на лична преценка кое надделява, особено след последните новини. Както казах по-долу не е за хора без яки топки. Който ги няма стои кротко отстрани и гледа мача, не е нужно само да скимти по форума

Батя тук си абсолутно прав....няма как да не се съглася с теб.Според мен обаче тук риска е значително по-голям от възможната печалба.Дружеството е в огромна ликвидна криза.....няма как да го отречеш.С 1к в касата.....не ми се говори.А доколкото се вижда от отчета то още не си е платило за строежа на сградите на фирмата основен изпълнител ЛУКС ИНВЕСТ ООД.Дължи само на тях 5.607мил по СМР........и то явно от доста време.Не знам Генчев как се оправя,но според мен тази фирма(виж в ТР собственият и капитал колко е) може всеки момент да си изкара изпълнителен лист.и да блокира сметките.(то не,че сега нещо има в тях)..ама евентуален трансфер от ЕП.......Иначе си прав ..тук има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ...но мисля,че няма много време........

Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам такива.

Коментар

Working...
                                X