IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Олег Дерипаска купува български имоти според украинско издание

Руският олигарх Олег Дерипаска, който е от украински произход, е решил да инвестира солидни суми в български недвижими имоти, съобщава украинското електронно издание www.ei.com.ua.

http://dnes.dir.bg/news/imoti-oleg-d...-10782426?nt=4

Коментар

• Добре на кого предлагате да дадем пълномощни и как ще гласува? Аз съм готов да дам пълномощно имам над 20к!

Коментар

• пълномощно

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Моя грешка. Това е за тази година :
        http://benchmark.bg/files/documets/b...L_OSA_2012.pdf

Имам го и във уърд формат. Пращам го на поща ако го иска някой.
        mersi

Коментар

• Първоначално изпратено от dino25 Разгледай мнение
          пълномощното е старо ,жалко
          Моя грешка. Това е за тази година :

Имам го и във уърд формат. Пращам го на поща ако го иска някой.
          Last edited by Alonso; 19.03.2012, 19:15.
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• пълномощно

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Нищо не е уговорено Чичо. Другата седмица най-вероятно ще има събрание на алианц, елана и ИНГ. Очаква се всеки глас да е важен, така че който не може да присъства лично да направи едно пълномощно на тези които ще присъстват.
            http://benchmark.bg/files/documets/b...L_OSA_2011.PDF
            Отивате в най-близкият нотариус ( 6 лева е заверката )
            пълномощното е старо ,жалко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              +111
              ING играят за някаква лична изгода, за да не присъстват на АС.
              Умрялата търговия по позицията показва само едно - всичко е уговорено...
              И тъй като сме майстори на надцакването, призовавам всички с над 20 К акции да присъстват на следващото събрание....
              Нищо не е уговорено Чичо. Другата седмица най-вероятно ще има събрание на алианц, елана и ИНГ. Очаква се всеки глас да е важен, така че който не може да присъства лично да направи едно пълномощно на тези които ще присъстват.
              Отивате в най-близкият нотариус ( 6 лева е заверката )
              Last edited by Alonso; 19.03.2012, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                Колега, нали точно това казвам, че тука се губят точно индивидуалните инвеститори а не ПФ. Като има мажо, всички са недоволни че не трябвало така да бъде. А като няма мажо още по зле става. Няма кой да иде на ОСА и да се взема някакво решение за бъдещата стратегия на фонда. То няма угодия. Пак призовавам акционерите да се вземат в ръце малко. Вие инвеститори ли сте или комарджии в крайна сметка та седите и гледате къде ще падне топчето на рулетката?
                +111
                ING играят за някаква лична изгода, за да не присъстват на АС.
                Умрялата търговия по позицията показва само едно - всичко е уговорено...
                И тъй като сме майстори на надцакването, призовавам всички с над 20 К акции да присъстват на следващото събрание....

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                  Колега, нали точно това казвам, че тука се губят точно индивидуалните инвеститори а не ПФ. Като има мажо, всички са недоволни че не трябвало така да бъде. А като няма мажо още по зле става. Няма кой да иде на ОСА и да се взема някакво решение за бъдещата стратегия на фонда. То няма угодия. Пак призовавам акционерите да се вземат в ръце малко. Вие инвеститори ли сте или комарджии в крайна сметка та седите и гледате къде ще падне топчето на рулетката?
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                    ПФ на БФБ действат като някакви спекуланти с хоризонт края на месеца - никакво инвестиране на правят, никаква стратегия, никакво вражжебно изкупуване, въобще и не ползват правото си на глас, въобще и не действа колективно като минориратни акционери - пълна скръб и безхаберие

Добре, че индивидуални инвеститори, които да показва на БФБ какво е инвестиране

Коментар

• ПФ на БФБ действат като някакви спекуланти с хоризонт края на месеца - никакво инвестиране на правят, никаква стратегия, никакво вражжебно изкупуване, въобще и не ползват правото си на глас, въобще и не действа колективно като минориратни акционери - пълна скръб и безхаберие

Добре, че индивидуални инвеститори, които да показва на БФБ какво е инвестиране
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Сега разбираш защо съм разочарован от ПФ като съакционери и реших да не си мръдвам и пръста за това ОСА
                        Такъв непокизъм, такова безхаберие... Явно въобще не им пука и от собствениците от ING Group и Allianz AG
                        ING Group само са липсвали от големите доколкото разбирам аз. Около 1.2 милиона акции грубо. Другите около 11 милиона акции в кого се намират и защо не са били на ОСА и не ги интересува? Ами като не ги интересува да суркат на пазарна на 5 стотинки да им ги изкупим и да се оправяме от там нантатък

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Крайно несериозно отношение от ИНГ, които не дойдоха, а имат 6%...
                          Така ли бранят парите на пенсионерите?
                          Сега разбираш защо съм разочарован от ПФ като съакционери и реших да не си мръдвам и пръста за това ОСА
                          Такъв непокизъм, такова безхаберие... Явно въобще не им пука и от собствениците от ING Group и Allianz AG

Коментар

• Предлагам ОСАто да е на 01,04 и с една Точка- Ликвидация+

Коментар

• Здравейте милиардери
                              Не знаех че сте били толкова богати всичките, те да не ви пука за някакви си 100-тина 000 лева например. Ами поразмърдайте се малко де. Има много народ с по 50-100 000 акци. 6 лева струва едно пълномощно. Някой ако няма 6 лева да ми пише на лични да му го платя

Коментар

• Крайно несериозно отношение от ИНГ, които не дойдоха, а имат 6%...
                                Така ли бранят парите на пенсионерите?

Коментар

Working...
                                X