Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЩе видим, аз лично очаквам утре още да дръпне...
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеВсички за това слухтят7 стинки вече са доста близо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа, тук да няма новина?7 стинки вече са доста близо...
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКак пък ги сметна тея цени, да не си ги купил вчера на тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеох, сори, ама като чуя как някой ми говори за некви счетоводни стойности и ми се повръща. счетоводнаста стойност няма никакво значение днешно време
прости сметки:
1. Раковски - 15 лмн лева
2. Цариградско - 30 млн. лв.
3. Боровец - 1 млн. лв.
Общо - 46 млн. лв. активи и над 55 пасиви.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеох, сори, ама като чуя как някой ми говори за некви счетоводни стойности и ми се повръща. счетоводнаста стойност няма никакво значение днешно време
прости сметки:
3. Боровец - 1 млн. лв.
Общо - 46 млн. лв. активи и над 55 пасиви.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСчетоводната стойност тук е към 85 стинки, близо 17 повече от текущата цена, една вероятна добра сделка доста голям ефект може да окаже...
прости сметки:
3. Боровец - 1 млн. лв.
Общо - 46 млн. лв. активи и над 55 пасиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение45 хил лв оборот, мале, мале, чудо
А аз все още се чудя дали да продължавам да купувам.........
Ами тогава......с тези 10 000 бройки дето им се каня ...
Знаеш ли къде ще отиде...???
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение45 хил лв оборот, мале, мале, чудоили около 3.80 % от капитала... Иначе, че цената е 5 стинки 5 е
Last edited by XY; 22.08.2012, 15:43.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение900 000 бройки минаха все пак ...
Коментар
Коментар