IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пропуснал си поне 2 пъти да си вземеш хаповете. Започва да ти се отразява страшно зле.
    Ами честито... пък покани ни на пресконференция като я купиш - тамън малко ПР да ти направим

Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
    ти щом не можеш да я купиш, значи не си балък така ли?

като се прави така винаги, посочи ми някой в бг, който го е направил?
    ти си като онзи, дето вървял заедно с друг и онзи ти вика - я глей на земята има 100 лева, и ти му викаш - луд ли си бе, ако бяха истински някой вече е щял да го вземе.
    аман от пишман теоретици.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Ами защото сега са "почти-чисти" a след това ще са "напълно-чисти"
      (Виж определението на зоната на чистите хартии в "смисъла на проф. Каро" )
      въпреки че не си заслужава да ти отговарям, все пак да те питам, като купя сградата за да речем 40 млн, според теб тези пари къде ще отидат?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        като купя сградата от фонда, що смяташ, че акциите ще са чисти?
        Ами защото сега са "почти-чисти" a след това ще са "напълно-чисти"
        (Виж определението на зоната на чистите хартии в "смисъла на проф. Каро" )
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Въпросът е какво ще правиш сградата след като я купиш, (щото думата "шиткам" се пише лесно, но за тази сума практиката е безмилостно по-трудна) а вземайки и мажоритарен дял с акциите ще ти се наложи да мислиш как да си плащаш дълга, който те ти носят.
          После си щял да продадеш акциите, но те вече ще са чисти, т.е. без сградата, която вече си купил от тях
          Сиреч основния ти препъни-камък се оказва въпроса - "де е Киро - на кирия !?????"
          Цялата схема е невъзможна до определена цена на хартията, а ме съмнява, че тази цифра е цитираната по-долу ... 3-4 стинки, колкото и борсата го беше оценила
          като купя сградата от фонда, що смяташ, че акциите ще са чисти?

Коментар

пичове,

глейте каква идея ми хрумна. Ако сега аз имах много кинти и примерно бях китайски инвеститор, както се шушука насам натам, и искам да купя сградата на Истанбулско шосе бих направил следното: изкупувам всички акции извън мениджърите, които са над 50% леко и тихичко, купувам сградата и си взимам тлъст дивидент, а и акциите сигурно ще се вдигнат, та ако ги продам, сградата може да ми излезе почти без пари и после я шиткам и нея на ниска цена, но на 50% печалба и си тръгвам. какво ще кажете?
            Финансов гений ли си, или шегичка просто
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
              Ай стига бе !
              Това сам ли го измисли или някой ти го каза?
              Така се прави винаги, когато обаче има хляб в това което купуваш. Щом до сега няма мераклии, а вервай ми доста са проверили състоянието, значи котката е умряла отдавна и се търси балъка на който да му я харижат за да изгори преди да я погребе !
              ти щом не можеш да я купиш, значи не си балък така ли?

като се прави така винаги, посочи ми някой в бг, който го е направил?
              ти си като онзи, дето вървял заедно с друг и онзи ти вика - я глей на земята има 100 лева, и ти му викаш - луд ли си бе, ако бяха истински някой вече е щял да го вземе.
              аман от пишман теоретици.

Коментар

пичове,

глейте каква идея ми хрумна. Ако сега аз имах много кинти и примерно бях китайски инвеститор, както се шушука насам натам, и искам да купя сградата на Истанбулско шосе бих направил следното: изкупувам всички акции извън мениджърите, които са над 50% леко и тихичко, купувам сградата и си взимам тлъст дивидент, а и акциите сигурно ще се вдигнат, та ако ги продам, сградата може да ми излезе почти без пари и после я шиткам и нея на ниска цена, но на 50% печалба и си тръгвам. какво ще кажете?
                Въпросът е какво ще правиш сградата след като я купиш, (щото думата "шиткам" се пише лесно, но за тази сума практиката е безмилостно по-трудна) а вземайки и мажоритарен дял с акциите ще ти се наложи да мислиш как да си плащаш дълга, който те ти носят.
                После си щял да продадеш акциите, но те вече ще са чисти, т.е. без сградата, която вече си купил от тях
                Сиреч основния ти препъни-камък се оказва въпроса - "де е Киро - на кирия !?????"
                Цялата схема е невъзможна до определена цена на хартията, а ме съмнява, че тази цифра е цитираната по-долу ... 3-4 стинки, колкото и борсата го беше оценила
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ай стига бе !
                  Това сам ли го измисли или някой ти го каза?
                  Така се прави винаги, когато обаче има хляб в това което купуваш. Щом до сега няма мераклии, а вервай ми доста са проверили състоянието, значи котката е умряла отдавна и се търси балъка на който да му я харижат за да изгори преди да я погребе !

Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                  пичове,

Коментар

• пичове,

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Е, честито на печелившите, дръпна с над 20%
                      донт вори, честито и на непечелившите, наближава му времето, да дръпне надолу
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Ще видим, аз лично очаквам утре още да дръпне...
                        Е, честито на печелившите, дръпна с над 20%
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Тук като им опростят дълговете,може и да стане работата с ракетата

Не е препоръка
                          Няма да ги опростят. Това да не е "бръкни си-вземи си". Добре, че го напомпиха, че да изляза с по-малка загуба. Не вярвам да го купува някой на повече от 10 стинки, при положение, че не струва и 5 стинки. ... Все пак по-малката загуба за мен е по-добра опция от по-голямата загуба
                          Не е препоръка
                          Не е препоръка ...

Коментар

• Тук като им опростят дълговете,може и да стане работата с ракетата

Не е препоръка

Коментар

• Е, все пак това има вероятност да стане ракетна площадка, щом над 10% от оборота на цялата борса днес е само от него ... може и така да се окаже ...!?
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Скоро повечето компании ще тръгнат .
                                Зависи накъде ще тръгнат. Някои, като хима, не са се спрели, да вървят ... надолу

Коментар

Working...
                                X