Първоначално изпратено от noker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеНякой май се панира днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеНякой май се панира днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЧел-недочел предходния поста, но извода ме обогати!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАма ти... сериозно ли ?!?!?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеАми това си е жива машинация и спекулация, защото изведнъж се оказваш с наполовина по-евтини акции в ръцете. Мислиш си, че това не е проблем, защото са ти двойно повече, но всъщност губиш. Губиш, защото рязкото поевтиняване на акцията има психологически ефект върху всички играчи на пазара в негативна посока. Това прави акцията да поевтинее още и вече 100% от акциите ти поевтиняват без да има увеличение на броя им. Извода е, че поевтиняването винаги е на зле.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеНа мен ми е интересно появата на нови акционери и удвоението на активите на стари. Иначе финансово не изненадват с нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАми Батя тъй са го написали в отчета на стр,28 е:
Печалба за разпределение - 695 х.лв.
Ясно ,че това е засега , а в края годината - кой знае ....може и да се увеличи
Инш Генчев...
обсъдихме го този въпрос по-долу преди време
всеки има право да вярва на каквото си пожелае
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение"печалба за разпределение" не е правилно да се нарича това в отчета!
Печалба за разпределение - 695 х.лв.
Ясно ,че това е засега , а в края годината - кой знае ....може и да се увеличи
Инш Генчев...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеНа мен ми е интересно появата на нови акционери и удвоението на активите на стари. Иначе финансово не изненадват с нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение"печалба за разпределение" не е правилно да се нарича това в отчета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеОтчета излезе в Инвестор преди 2-3 дена.Мислех,че знаете
Има печалба за разпределение. Има и новата акционерна структура.
http://www.investor.bg/bulletin/index/1/57/0/0/0/1.html
Коментар
Коментар