IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
    Мен ако питаш, всички.
    Нокер, защо не махнеш банера? Защо искаш да дразниш всички и смяташ ли, че това е реклама?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      Някой май се панира днес.
      Мен ако питаш, всички.

Коментар

Някой май се панира днес.
        Той само да не вземе да се насере.

Коментар

• Някой май се панира днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Чел-недочел предходния поста, но извода ме обогати!
            А на мен ми оправи деня!
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Ама ти... сериозно ли ?!?!?!?!?!
              Чел-недочел предходния поста, но извода ме обогати!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                Ами това си е жива машинация и спекулация, защото изведнъж се оказваш с наполовина по-евтини акции в ръцете. Мислиш си, че това не е проблем, защото са ти двойно повече, но всъщност губиш. Губиш, защото рязкото поевтиняване на акцията има психологически ефект върху всички играчи на пазара в негативна посока. Това прави акцията да поевтинее още и вече 100% от акциите ти поевтиняват без да има увеличение на броя им. Извода е, че поевтиняването винаги е на зле.
                Ама ти... сериозно ли ?!?!?!?!?!
                Only God Can Judge me...

Коментар

На мен ми е интересно появата на нови акционери и удвоението на активите на стари. Иначе финансово не изненадват с нещо.
                  Ами това си е жива машинация и спекулация, защото изведнъж се оказваш с наполовина по-евтини акции в ръцете. Мислиш си, че това не е проблем, защото са ти двойно повече, но всъщност губиш. Губиш, защото рязкото поевтиняване на акцията има психологически ефект върху всички играчи на пазара в негативна посока. Това прави акцията да поевтинее още и вече 100% от акциите ти поевтиняват без да има увеличение на броя им. Извода е, че поевтиняването винаги е на зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Ами Батя тъй са го написали в отчета на стр,28 е:
                    Печалба за разпределение - 695 х.лв.
                    Ясно ,че това е засега , а в края годината - кой знае ....може и да се увеличи
                    Инш Генчев...
                    те могат да си пишат каквито си искат глупости
                    обсъдихме го този въпрос по-долу преди време
                    всеки има право да вярва на каквото си пожелае

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      "печалба за разпределение" не е правилно да се нарича това в отчета!
                      Ами Батя тъй са го написали в отчета на стр,28 е:
                      Печалба за разпределение - 695 х.лв.
                      Ясно ,че това е засега , а в края годината - кой знае ....може и да се увеличи
                      Инш Генчев...

Коментар

На мен ми е интересно появата на нови акционери и удвоението на активите на стари. Иначе финансово не изненадват с нещо.
                        Виж да те изкефи и това , че за да идват нови някакви акционери, те го правят на освободените стари. Кои са тия стари щом са по-малко от новите, тая логика не ти ли е интересна

Коментар

• На мен ми е интересно появата на нови акционери и удвоението на активите на стари. Иначе финансово не изненадват с нещо.

Коментар

• Брейй,имат цели 2 000 лефа налични.Бравос...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              нека се подлъжат камилчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                                Отчета излезе в Инвестор преди 2-3 дена.Мислех,че знаете
                                Има печалба за разпределение. Има и новата акционерна структура.
                                http://www.investor.bg/bulletin/index/1/57/0/0/0/1.html

Коментар

Working...
                                X