IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Гледам: паника един вид сред акционерите - май не е лоша идея да си зема още малко, за да снижа средната цена.

Я си признайте - вашто средно цена е какво - ама чесната си кажете, ако ви стиска.
    Не бързай импе-изчакай до 3 ст. бърза работа тука няма,тогава ще постигнеш още по ниска средна

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Откъде, как, кой, защо? Вече няколко пъти загатваш нещо - дай малко повече!
      Малко ме притесни....
      Ако с моите бръщолевения съм повлиял на някой да се набута в Артията, ще спра да пиша по темата.....
      Всичко е слухове, догадки, предположения......
      Имам 100К акции и се надявам на нещо....Това е !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Гледам: паника един вид сред акционерите - май не е лоша идея да си зема още малко, за да снижа средната цена.

Я си признайте - вашто средно цена е какво - ама чесната си кажете, ако ви стиска.
        Импе, мойто средно цена е големо 0,19 стинки , ама кво да се прави всеки си носи крръста / цената /

Коментар

• Динамиката на пазара на офиси, хотели и търговски площи - накъде след кризата?
          А, де - накъде?

Коментар

• Гледам: паника един вид сред акционерите - май не е лоша идея да си зема още малко, за да снижа средната цена.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Трябваше да има сделка .....!!!( а за мене беше достатъчно и да се заговори за такава...)
              Откъде, как, кой, защо? Вече няколко пъти загатваш нещо - дай малко повече!

Коментар

Трябваше да има сделка .....!!!( а за мене беше достатъчно и да се заговори за такава...)
                Е да, Калфин като отвори уста и стана прилично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Какво е било обещанието за октомври?

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                    Днес някой се изнизва Октомври щеше да бъде май ....
                    Някой се изниза, ама има и друга страна, някой се нанизва, което лично на мен още ми дава миничка надежда, че ще си намаля загубата поне

Не е препоръка!

Коментар

Даааааааа, така се говореше и обещаваше....Но се оказа като на "циганска сватба":...
                      Какво е било обещанието за октомври?

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                        Днес някой се изнизва Октомври щеше да бъде май ....
                        Даааааааа, така се говореше и обещаваше....Но се оказа като на "циганска сватба":...

Коментар

• Да не е септември - "декември да стане май" все е файда

Коментар

• Днес някой се изнизва Октомври щеше да бъде май ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                              Мениджмънта на Бенчмарк ФИ отдавна не работи, от доста време им е забранено от шефовете на ОББ, които ще преглътнат в крайна сметка загубата!
                              Вярно, че имаше нещо такова, бях забравил.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                струва ми се, че мениджмънта тук Ич не работи поради някакви си техни причини
                                за жалост имам
                                не е препоръка
                                Мениджмънта на Бенчмарк ФИ отдавна не работи, от доста време им е забранено от шефовете на ОББ, които ще преглътнат в крайна сметка загубата!

Коментар

Working...
                                X