Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАко случайно някой живее в паралелна вселена:
http://www.investor.bg/files/bulleti...44a809ad14.PDF
Имам .... и мисля, че това е единствения начин да се избие поне част от загубата, която повечето от нас сме поели. Ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса. Със сигурност има много хора затънали в това неудобно положение.
Не е препоръка за покупка или продажба на нищо. Камо ли за тази шитня.
Коментар
-
Ако случайно някой живее в паралелна вселена:
http://www.investor.bg/files/bulleti...44a809ad14.PDF
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИмпе, само не казвай че си заменил любовното послание за ски-скокчето....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз отчасти избягах: при това на плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеЧовек, ако е честен пред себе си, трябва да си признава грешките. Та, след голяма мислене и премисляне, от миналата седмица вече съм извън тази позиция.
През целият януари / дори започнах и от края на миналата година в интерес на истината/ чистих акциите си тук и макар и загубата да е голяма, все пак, предполагам, може да е и по-голяма
Уроци много, но най-важните са няколко:
Не всяка много евтина акция си струва стотинките, и, че с осредняване, богат не се става, освен, ако не си ФЕД.
Научих и, че с осредняване, не можеш да излезеш и на нула дори, а затъваш все повече и повече.
И все пак, не мога да не призная, че има някакъв чар в това, да притежаваш стотици и стотици хиляди акции на определена компания.
Но, както всеки кеф, и този, рано или късно, се плаща.
Е, аз си платих!
Успех на всички, който все още вярват в акцията.
Коментар
-
Човек, ако е честен пред себе си, трябва да си признава грешките. Та, след голяма мислене и премисляне, от миналата седмица вече съм извън тази позиция.
През целият януари / дори започнах и от края на миналата година в интерес на истината/ чистих акциите си тук и макар и загубата да е голяма, все пак, предполагам, може да е и по-голяма
Уроци много, но най-важните са няколко:
Не всяка много евтина акция си струва стотинките, и, че с осредняване, богат не се става, освен, ако не си ФЕД.
Научих и, че с осредняване, не можеш да излезеш и на нула дори, а затъваш все повече и повече.
И все пак, не мога да не призная, че има някакъв чар в това, да притежаваш стотици и стотици хиляди акции на определена компания.
Но, както всеки кеф, и този, рано или късно, се плаща.
Е, аз си платих!
Успех на всички, който все още вярват в акцията."Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеТо никога не е залязвало, но ако си се заврял в дупката на невидението е разбираемо, че не го виждаш.
Имам тука малко артии и не смятам да ги продавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТука няма ли да изгрее слънце
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеА Такев е свил устни също като тукашните акционери
Коментар
Коментар