IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
    A дали е възможно на ОСА да се гласува от акционерите все пак разпределение на дивидент. Доста хора имат от тези акции и техните гласове ако се съберат може да станат много ..... и просто на тази точка да се гласува с "ДА - за разпределяне на дивидент".

Имам .... и мисля, че това е единствения начин да се избие поне част от загубата, която повечето от нас сме поели. Ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса. Със сигурност има много хора затънали в това неудобно положение.

Не е препоръка за покупка или продажба на нищо. Камо ли за тази шитня.
    Хахахахаха е*@ти вица

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Ако случайно някой живее в паралелна вселена :
      http://www.investor.bg/files/bulleti...44a809ad14.PDF
      A дали е възможно на ОСА да се гласува от акционерите все пак разпределение на дивидент. Доста хора имат от тези акции и техните гласове ако се съберат може да станат много ..... и просто на тази точка да се гласува с "ДА - за разпределяне на дивидент".

Имам .... и мисля, че това е единствения начин да се избие поне част от загубата, която повечето от нас сме поели. Ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса. Със сигурност има много хора затънали в това неудобно положение.

Не е препоръка за покупка или продажба на нищо. Камо ли за тази шитня.

Коментар

• Ако случайно някой живее в паралелна вселена :
        http://www.investor.bg/files/bulleti...44a809ad14.PDF

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,165986/

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            Импе, само не казвай че си заменил любовното послание за ски-скокчето....
            Не - Любовното послание замених за Бръзи мишоци.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз отчасти избягах: при това на плюс.
              Импе, само не казвай че си заменил любовното послание за ски-скокчето....

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                Човек, ако е честен пред себе си, трябва да си признава грешките. Та, след голяма мислене и премисляне, от миналата седмица вече съм извън тази позиция.

През целият януари / дори започнах и от края на миналата година в интерес на истината/ чистих акциите си тук и макар и загубата да е голяма, все пак, предполагам, може да е и по-голяма

Уроци много, но най-важните са няколко:

Не всяка много евтина акция си струва стотинките, и, че с осредняване, богат не се става, освен, ако не си ФЕД.
                Научих и, че с осредняване, не можеш да излезеш и на нула дори, а затъваш все повече и повече.

И все пак, не мога да не призная, че има някакъв чар в това, да притежаваш стотици и стотици хиляди акции на определена компания.
                Но, както всеки кеф, и този, рано или късно, се плаща.

Е, аз си платих!

Успех на всички, който все още вярват в акцията.
                Урокът е безценен и дори сега акцията да стане 50 ст. не се ядосвай. Всичко друго можеш да си купиш с Мастъркард, но това, което си научил с практиката - не.

Коментар

• Човек, ако е честен пред себе си, трябва да си признава грешките. Та, след голяма мислене и премисляне, от миналата седмица вече съм извън тази позиция.

През целият януари / дори започнах и от края на миналата година в интерес на истината/ чистих акциите си тук и макар и загубата да е голяма, все пак, предполагам, може да е и по-голяма

Уроци много, но най-важните са няколко:

Не всяка много евтина акция си струва стотинките, и, че с осредняване, богат не се става, освен, ако не си ФЕД.
                  Научих и, че с осредняване, не можеш да излезеш и на нула дори, а затъваш все повече и повече.

И все пак, не мога да не призная, че има някакъв чар в това, да притежаваш стотици и стотици хиляди акции на определена компания.
                  Но, както всеки кеф, и този, рано или късно, се плаща.

Е, аз си платих!

Успех на всички, който все още вярват в акцията.
                  "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                    То никога не е залязвало, но ако си се заврял в дупката на невидението е разбираемо, че не го виждаш.
                    Ами айде покажи ни го това слънце ,осветли ни малко!Определено по тази позиция има нужда от повече светлина!
                    Имам тука малко артии и не смятам да ги продавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Тука няма ли да изгрее слънце
                      То никога не е залязвало, но ако си се заврял в дупката на невидението е разбираемо, че не го виждаш.
                      домоуправител

Коментар

• Аз отчасти избягах: при това на плюс.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Чудна работа.....Прехвърлят едно или няколко .....яйца, но какво се мъти, само генчев знае.....
                          С пожелание да го пишем с големи букви тази година.....А защо не и с много големи - червени или сини, според предпочитанията...

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                            А Такев е свил устни също като тукашните акционери
                            Тука няма ли да изгрее слънце

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Извинявам се !

Коментар

• Извинявам се !

Коментар

Working...
                                X