IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОК, извинявам се че задавам въпроси, според мен доста логични с числа в защита на това което пиша, но явно не можете да допуснете мнение различно от вашето. Извинявай Никола, теб конкретно питах, защото свързвах ника ти с конструктивно говорене, разсъждения и липса на простотии. Явно съм сбъркал, извинявай!
    Успешен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      N
      Два пъти се опитах да ти обясня, къде е проблема, но ти или нямаш капацитета да го проумееш, или не искаш. Което и от двете да е не мисля да си губя времето повече в обяснения. За да се разберат тези неща се изискват някакви базови познания по финанси, които няма как да ти ги преподам online.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Преди да го пусна говорих с КФН и ми казаха, че това е начина и че пускат мейл с входящия номер, така че няма проблем в този аспект. Ако до 2-3 дни не съм го получил ще звънкам отново.
        Принципно до колко % са събрани вече като дял от капитала?
        Иначе би следвало още днес да върнат входящия номер, XXI век сме.
        Освен пържолата да е в нашия двор не пречи и някой да си вдига разхода, намалява печалбата по този иначе симпатичен начин.
        Нямам препоръки!

Коментар

BSEtrader, нещо не мога да разбера какъв по-точно ти е проблема в това да си търся правата, ако считам че са ми били нарушени? Дали под вола има теле не можем да кажем ние, а само КФН.
          Nikola, опитвам се да разбера как точно тук виждате проблем, дето като гледам цените и правя елементарни сметки аз нещо не мога да го видя и се опитвам да разбера. А ти не ми помагаш - нито веднъж не ме обори.

А това което си написал че имам проблем с това че си търсиш правата - няма грам истина. Написал съм го преди теб още
          Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Иначе поздравления че си търсите правата и щом си мислите че има измама не се примирявате с това!

Коментар

• Това е начина- скоро пусках жалба в КФН и получих обратно изходящ номер..

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
              Преди известно време им писах на имейла и не ми отговориха... по сигурно е на хартия с обратна разписка....
              Преди да го пусна говорих с КФН и ми казаха, че това е начина и че пускат мейл с входящия номер, така че няма проблем в този аспект. Ако до 2-3 дни не съм го получил ще звънкам отново.

Коментар

• Някой ще тресне 5 % на тезгяха и ще каже - "Ето ви още 5 % и действайте, като сте такива майстори...."

пп Така ме сърбят кунките....

Коментар

Пуснах го по електронен път, като в мейла изрично съм написал, че искам потвърждение, че е получено и заведено в деловодството. Също така да ми пратят и входящия номер под, който е заведено.

Предполагам, че на хората им е необходимо техническо време, за да го свършат това.
                  Преди известно време им писах на имейла и не ми отговориха... по сигурно е на хартия с обратна разписка...

Според мен КФН по-скоро трябва да тълкуват дали сделката попада под чл.114 от ЗППЦК. За другите неща най-много да орговорят, че е частно-правен спор и не е тяхна работа...

Коментар

• BSEtrader, нещо не мога да разбера какъв по-точно ти е проблема в това да си търся правата, ако считам че са ми били нарушени? Дали под вола има теле не можем да кажем ние, а само КФН.

Коментар

Transfer pricing. Но честно казано не ми се вярва. Нито ОББ, нито ЧЕЗ са толкова некомпетентни, че да се вкарат в такава схема, така че със сигурност няма такова нещо.
                      Търсите под вола теле според мен, ако КФН ги разследва Фонд имоти ще кажат - така искаха от ЧЕЗ, иначе нямаше да има сделка и ние се съгласихме в интерес на акционерите. В статията на капитал са го писали - "Това са дружествата на ЧЕЗ, предпочели да работят с посредник, а не директно да се договорят със собственика на сградата."

И замислете се все пак Чез искат ли да подпишат 10 годишен договор с дружество което изглежда като аха аха фалирало, не се знае какво ще стане с него утре ако го подгонят кредиторите. Явно са намерили юридически по-сигурен за тях вариант. Отделно наема за 30% от площа няма как да е по-голям от лизинговата вноска за 100% от площа, чак пък толкова айде.
                      Иначе поздравления че си търсите правата и щом си мислите че има измама не се примирявате с това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                        Nikola, писмото до КФН нали го пусна на хартия с обратна разписка?
                        Пуснах го по електронен път, като в мейла изрично съм написал, че искам потвърждение, че е получено и заведено в деловодството. Също така да ми пратят и входящия номер под, който е заведено.

Предполагам, че на хората им е необходимо техническо време, за да го свършат това.

Коментар

• Nikola, писмото до КФН нали го пусна на хартия с обратна разписка?

Коментар

• Първоначално изпратено от t_trifonoff Разгледай мнение
                            Помислете в/у въпроса, ако офшорката е на ЧЕЗ? Аутсорсинг ...???
                            Transfer pricing. Но честно казано не ми се вярва. Нито ОББ, нито ЧЕЗ са толкова некомпетентни, че да се вкарат в такава схема, така че със сигурност няма такова нещо.
                            Last edited by Nikola; 03.12.2014, 11:18.

Коментар

• 6BMA

Помислете в/у въпроса, ако офшорката е на ЧЕЗ? Аутсорсинг ...???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ние дребните сме до 5%.......Вие дето гравитирате около мажо, сте добре....Паниците и чашите са пълни..

10% ли бяха нужни за да се свика ОСА ?
                                Акционер или група акционери с поне 5% могат да предложат. Ако в определен срок СД не го свика, се свиква без тяхно участие.

При необходимост и аз ще се включа с някоя акция.

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X