Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИ сега ще чакаме продажбата на Цариградско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеАко някой сподели какво ще се случи на ОСА ще съм му много благодарен и признателен, както аз така и всички, които са имали желание да дойдат, но не и възможността да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗа какво са ти?? В понеделник гласувате 0.70 дивидент, „Боровец“ и “Цариградско“ ги оставяте на кредиторите и всички сте OKНе е препоръка за търговия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗа това се чака събранието.Според мен след това може само да има интерес към тази акция.
Тука май няма такава подсказка?
Дано да греша!
Имам малко акции и не давам препоръки на никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЦената на акцията, след продажбата ясно говори , че чудеса тука няма да се случат.
Новината вече е включена в цената.Трябва друга новина явно.И докато я няма, няма да има и желаното повишение от акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗа това исках инфо ако някой си е направил труда ... .
От сделката ако остават грубо 4 млн. лв. печалба трябва да видим за какви загуби от минали години не е стигнал фонд резервен и да се покрият счетоводно. Чак след това може да се говори хипотетично за дивидент!
Ако имат 11 млн. за покриване, то печалбата от Раковски няма да успее да покрие дори половината .... ..
Поздрави!
Коментар
-
Загубата за първото тримесечие би трябвало да е формирана основно от обзавеждане на сградата на Раковски и малко лихви,а за обзавеждане са им дали допълнително 800 000 евро - http://www.investor.bg/files/bulleti...62c9c0070b.pdfLast edited by vale1; 11.06.2013, 22:41.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеНямам тук и не ги гледам детайлно резерва не стига ; може да е полезно:
http://money.bg/news/id_1175679697
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗа това исках инфо ако някой си е направил труда ... .
От сделката ако остават грубо 4 млн. лв. печалба трябва да видим за какви загуби от минали години не е стигнал фонд резервен и да се покрият счетоводно. Чак след това може да се говори хипотетично за дивидент!
Ако имат 11 млн. за покриване, то печалбата от Раковски няма да успее да покрие дори половината .... ..
Поздрави!
http://money.bg/news/id_1175679697
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеТези са много апокрифни - оскъдно инфо но си имат едни 11 милки за покриване.
не е препоръкаПървоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПърво се покриват минали загуби.
Поздрави!
Коментар
Коментар