IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Деси, кога я чакаш тази продажба?
    Казаха до края на тази година или по-вероятно до есента.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      И сега ще чакаме продажбата на Цариградско.
      Деси, кога я чакаш тази продажба?

Коментар

• И сега ще чакаме продажбата на Цариградско.

Коментар

• няма кворум - отлага се

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
            Ако някой сподели какво ще се случи на ОСА ще съм му много благодарен и признателен, както аз така и всички, които са имали желание да дойдат, но не и възможността да го направят.
            Очаквам да няма кворум

Коментар

• Ако някой сподели какво ще се случи на ОСА ще съм му много благодарен и признателен, както аз така и всички, които са имали желание да дойдат, но не и възможността да го направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                За какво са ти?? В понеделник гласувате 0.70 дивидент, „Боровец“ и “Цариградско“ ги оставяте на кредиторите и всички сте OKНе е препоръка за търговия...
                Ше ти кажа като се снабдя. Имам нещо на ум

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  За това се чака събранието.Според мен след това може само да има интерес към тази акция.
                  Обикновено цената преди събранието подсказва, какво ще се случи на самото събранието.
                  Тука май няма такава подсказка?
                  Дано да греша!

Имам малко акции и не давам препоръки на никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                    Цената на акцията, след продажбата ясно говори , че чудеса тука няма да се случат.
                    Новината вече е включена в цената.Трябва друга новина явно.И докато я няма, няма да има и желаното повишение от акционерите.
                    За това се чака събранието.Според мен след това може само да има интерес към тази акция.

Коментар

• Цената на акцията, след продажбата ясно говори , че чудеса тука няма да се случат.
                      Новината вече е включена в цената.Трябва друга новина явно.И докато я няма, няма да има и желаното повишение от акционерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        За това исках инфо ако някой си е направил труда ... .
                        От сделката ако остават грубо 4 млн. лв. печалба трябва да видим за какви загуби от минали години не е стигнал фонд резервен и да се покрият счетоводно. Чак след това може да се говори хипотетично за дивидент!

Ако имат 11 млн. за покриване, то печалбата от Раковски няма да успее да покрие дори половината .... ..

Поздрави!
                        От къде я взехте тази цифра 11млн.?????

Коментар

• Загубата за първото тримесечие би трябвало да е формирана основно от обзавеждане на сградата на Раковски и малко лихви,а за обзавеждане са им дали допълнително 800 000 евро - http://www.investor.bg/files/bulleti...62c9c0070b.pdf
                          Last edited by vale1; 11.06.2013, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                            Нямам тук и не ги гледам детайлно резерва не стига ; може да е полезно:
                            http://money.bg/news/id_1175679697
                            Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              От сделката ако остават грубо 4 млн. лв. печалба трябва да видим за какви загуби от минали години не е стигнал фонд резервен и да се покрият счетоводно. Чак след това може да се говори хипотетично за дивидент!

Ако имат 11 млн. за покриване, то печалбата от Раковски няма да успее да покрие дори половината .... ..

Поздрави!
                              Нямам тук и не ги гледам детайлно резерва не стига ; може да е полезно:
                              http://money.bg/news/id_1175679697

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                                Тези са много апокрифни - оскъдно инфо но си имат едни 11 милки за покриване.

не е препоръка
                                Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Първо се покриват минали загуби.

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X