IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    А бе тя,че бая се е повмирисала вече е ясно,ама ако е тотално развалена,добре ще се оакам.....
    Каквато борсата, такива и търговците...на череши на женския пазар....
    Дърляха се с Генчев, играеха като хлапета на фунийки и накрая се отказаха ( дали ?... може би осребриха под масата пасивността си...ба ли му ма'ата..)

Ще бъде супер интересно кой ги е прилапал пакетите.....Щото ако е един, той е знаел предварително и има двойно счетоводство с черна каса
    За парлама са пуснали 200-300 К на дребните.....
    Не се притеснявай ...Всички ще се оакаме ....Или от зор или от пиене....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Защо го плясна...Да не е развалена каймата.....
      А бе тя,че бая се е повмирисала вече е ясно,ама ако е тотално развалена,добре ще се оакам.....

Коментар

• Добре че има нек'ъф екшън тука, защото цЕлата борса спи.
        Life won't wait for you.

Коментар

• до момента са прехвърлени 11.02% от собствеността. Вчера не ги проследих как завършиха. Ама явно освен продавач си има и сериозен купувач тук. Обещава да е интересно

Не е препоръка.

Коментар

Някой изпраска цяло татарско кюфте за продан.....
            Защо го плясна...Да не е развалена каймата.....

Коментар

....но все ми се струва,че има и един или двама по-сериозни,лапащи пакети по стотина и петдесетина хиляди акции....,само гадая и мнението ми не е препоръка....
              Е те т'ва ме интересува
              Life won't wait for you.

Коментар

• Цекоооо на кой ни оставяш цекооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  То милиони акции ама за една шапка пари.
                  Не наливай масло в огъня
                  Не е препоръка

Коментар

• Някой изпраска цяло татарско кюфте за продан.....

Коментар

Бе то пък,от друга страна,като се замислиш,2 000 000 акции са едни стотина хиляди лева......,разхвърлени между купувачите,не са чак толкова много,но все ми се струва,че има и един или двама по-сериозни,лапащи пакети по стотина и петдесетина хиляди акции....,само гадая и мнението ми не е препоръка....
                      От трета страна за една завършила и друга продължаваща сесия се врътнаха 15 % от записания капитал

Коментар

• това са последните

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Aбе то и аз взех ама съм дребна риба за тия милиони акции.
                          Бе то пък,от друга страна,като се замислиш,2 000 000 акции са едни стотина хиляди лева......,разхвърлени между купувачите,не са чак толкова много,но все ми се струва,че има и един или двама по-сериозни,лапащи пакети по стотина и петдесетина хиляди акции....,само гадая и мнението ми не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            То милиони акции ама за една шапка пари.

Коментар

Бе то и аз,и такива като мен купуват по някоя и друга бройка,ама ние сме камикадзета,така да се каже,а кой е основният купувач-не знам...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ей затова винаги съм твърдял че наличието на спекуланти е изключително важно за един пазар. Не казвам дали печелят или губят (понякога печелят, понякога губят) но създават ликвидност, създават пазара. Вижте само колко % от емисията се вртътна за няма и 2 сесии. Когато има ликвидност продавачите са доволни, че могат да продадат, купувачите пък са доволни че могат да купят, това е

Коментар

Working...
                                X