Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Ако" е една от най-скъпите думи в инвестициите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеТе ако напълнят сграда с наематели ще е най-добрия вариант според мен, ако 3 етажа са взети както твърди колегата значи са минали трудната част. Следващите въпроси са каква квадратура са взели и на каква ценаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбсолютно.Затова не мисля, че са тимаджийте.Но дори да са те няма да има уведомления поради причините в предишния пост.Ще се чака следващото ОСА,май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА аз мисля че са разхвърлени между 50-60 спекуланта
Нали гледа как ставаха сделките - пълнеха се наредени разнообразни бидове, или се слагаше аск и се оставяше всеки да си кълве от него.
Ако беше уговорено прехвърляне към определени ЮЛ, всичко щеше да приключи за секунди. Защо да се дават парченца от баницата на случайни спекуланти!?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко са ТИМ едва ли ще има уведомления за участие.Тия акции са разхвъхрляни между десетките ПФ,ИД,ДФ и т.н.
Нали гледа как ставаха сделките - пълнеха се наредени разнообразни бидове, или се слагаше аск и се оставяше всеки да си кълве от него.
Ако беше уговорено прехвърляне към определени ЮЛ, всичко щеше да приключи за секунди. Защо да се дават парченца от баницата на случайни спекуланти!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа са го дали преди 3г ....
Сега ако има купувач, той ще си има собствена политика кои фирми, на каква цена, за колко време и т.н.
пп Ихааа, как готино си фантазирам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИв. Ф....в
Чиче, ако го даде с наематели да не го върнат ?
Сега ако има купувач, той ще си има собствена политика кои фирми, на каква цена, за колко време и т.н.
пп Ихааа, как готино си фантазирам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСлед Тексим сега и Фонд имоти .... абе нЕма отърване от ТИМ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение4И4О, АКО КУПЯТ МУТРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ ДИВИДЕНТЕЦ
Коментар
Коментар