IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    "Ако" е една от най-скъпите думи в инвестициите
    Поне скоро ще има междинен

Коментар

Ами Инвестора да пратят някой репортер в обедната почивка да иде и да огледа. После хем ще има ма'трял за статия

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
        Те ако напълнят сграда с наематели ще е най-добрия вариант според мен, ако 3 етажа са взети както твърди колегата значи са минали трудната част. Следващите въпроси са каква квадратура са взели и на каква цена
        Life won't wait for you.

Коментар

• Продажба, наематели, ТИМ... Колко ли усмивки будим отстрани с въображението си?

Коментар

Абсолютно.Затова не мисля, че са тимаджийте.Но дори да са те няма да има уведомления поради причините в предишния пост.Ще се чака следващото ОСА,май
            Те ако напълнят сграда с наематели ще е най-добрия вариант според мен, ако 3 етажа са взети както твърди колегата значи са минали трудната част. Следващите въпроси са каква квадратура са взели и на каква цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              А аз мисля че са разхвърлени между 50-60 спекуланта
              Нали гледа как ставаха сделките - пълнеха се наредени разнообразни бидове, или се слагаше аск и се оставяше всеки да си кълве от него.
              Ако беше уговорено прехвърляне към определени ЮЛ, всичко щеше да приключи за секунди. Защо да се дават парченца от баницата на случайни спекуланти!?
              Абсолютно.Затова не мисля, че са тимаджийте.Но дори да са те няма да има уведомления поради причините в предишния пост.Ще се чака следващото ОСА,май
              Life won't wait for you.

Коментар

Ако са ТИМ едва ли ще има уведомления за участие.Тия акции са разхвъхрляни между десетките ПФ,ИД,ДФ и т.н.
                А аз мисля че са разхвърлени между 50-60 спекуланта
                Нали гледа как ставаха сделките - пълнеха се наредени разнообразни бидове, или се слагаше аск и се оставяше всеки да си кълве от него.
                Ако беше уговорено прехвърляне към определени ЮЛ, всичко щеше да приключи за секунди. Защо да се дават парченца от баницата на случайни спекуланти!?

Коментар

• Ако са ТИМ едва ли ще има уведомления за участие.Тия акции са разхвъхрляни между десетките ПФ,ИД,ДФ и т.н.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Да са го дали преди 3г ....
                    Сега ако има купувач, той ще си има собствена политика кои фирми, на каква цена, за колко време и т.н.

пп Ихааа, как готино си фантазирам.....
                    Това се урежда, не е толкова сложно. Иначе то никой никога нямаше да иска да купува бизнес сгради, защото все ще има по някой наемател.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Ив. Ф....в

Чиче, ако го даде с наематели да не го върнат ?
                      Да са го дали преди 3г ....
                      Сега ако има купувач, той ще си има собствена политика кои фирми, на каква цена, за колко време и т.н.

пп Ихааа, как готино си фантазирам.....

Коментар

• Ив. Ф....в

Чиче, ако го даде с наематели да не го върнат ?

Коментар

След Тексим сега и Фонд имоти .... абе нЕма отърване от ТИМ ...
                          За ТИМ - Варна ли говориш?

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                            4И4О, АКО КУПЯТ МУТРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ ДИВИДЕНТЕЦ
                            Само да се включа, че Хим раздават по привилигированите акции вече 4-та година доста приличен дивидентец

Коментар

• 4И4О, АКО КУПЯТ МУТРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ ДИВИДЕНТЕЦ

Коментар

• Кире, защо пишеш за мутри и олигарси в темата за Фонд имоти ?
                                Тука няма такива , бе човек....

Коментар

Working...
                                X