IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pichove tyrgoviata trygna .....12 13 st za pravo.....niakakvi komentari?

Коментар

• около 15ст. средно

Коментар

• Минимум 0,2лв.
        www.targ.bg

Коментар

• Daite prognoza- na kakvi ceni mislite 4e 6te se turguvat pravata

Коментар

• Мда май няма да има много права за търгуване. Сделките от последните минути бяха покупки на клиенти на ПФБК и един на Райфайзен

Коментар

• Обемите през последните дни ме навеждат на мисълта, че Бенчмарк са намерили нови големи инвеститори, които да гарантират пълното записване на увеличението.
              Само припомням, че днес е последен ден за търговия на акциите с права.

Коментар

• Най - важно е това разбира се, но дружествата от този тип трябва да стават за по масови инвеститори и дивидента ще даде тласък което ще е добре за всички.
                www.targ.bg

Коментар

• Знам че е смешна.Просто обяснявам че всеки момент можем да имаме 50% нагоре и тогава кой го интересува дивидент от по 2-5ст........................като имаме капиталова печалба........

Коментар

• Razbiva4 цена от 600Е/ за офис площ е смешна камо ли за търговска. В момента е глад а след една година ще е още по - голям.
                    www.targ.bg

Коментар

• algo з-то ти баламосваш хората.Вярно е че 1.5-2 г няма да има сериозен дивидент но при покупка на бизнесценрове,тър.центрове на цена 400eur/m2 след 18 мес къде ще е цената .Абсолютно съм сигурен че на 600eur/m2 (50% скок) и то след 1-2 г всеки ще го купи..........така че очаквам мин 2-2.30 да е цената до 1 г. -и това е добра доходност!

Коментар

• Алго никой не баламосвам представям прогнозите си за движението на цените /наем и продажба/ в този сегмент от пазара. Според мен има достатъчен потенциал за достигането на посочените нива.

При всички положения добрата локация е най - важна в случая е на лице а всеки да си прави заключения.

Имам акции от дружеството.
                        www.targ.bg

Коментар

• Jores, що баламосваш хорате бе?
                          Колко ще им е дивидента от търговския център в Пловдив за тази година (2005)? Най вероятно никакъв или поне много нисък.
                          А по случайност пазя техни рачети как щял да бъде 20-25% за ТАЗИ година.
                          Същото ще е и догодина.
                          Цикъла на строителството е поне 18 месеца. Да речем, че почне напролет. Като се вземе предвид, че 8 магазина в Пловдив даваха под наем за 6 месеца, за този търговски център ще им трябва поне година.
                          Значи първите постъпления от новия проект, от които да се дава дивидент ще са през 2008, а първия дивидент 2009.
                          Разчета за цената на проекта е малко странен 9 милиона евро за 20 хил кв.м. е по 450 евро/кв.м. барабар със земята. При тази себестоиност и търговския център и офисите ще за нисък клас и въпреки локацията няма да намерят добри наематели.
                          Та Jores просто не баламосвай хората. И сега им е висока цената, но хайде. А не знам от къде черпиш информация за 1500 евро на кв.м. цена на търговски площи. Много ще се радвам да ми кажеш за реални ГОЛЕМИ сделки (>10 хил кв.м.) на тази цена (тя дава доходност 6% и никой не е чак толкова агресивен)

Коментар

• бр. акции след увеличението 23 400 000

РЗП след реализация на проект Цариградско + търг. център в Провдив всичко - 29 500 000м2 без да се впускам в сметки средна цена продажба в долна граница за търговсикте площи 1500Е и офис площи 900Ем2 прави 69 300 000. или по 2,96лв. на акция

Рента от търг. площ - 3 510 000лв. на год. база *10 евро на м2 наем месечно смятам че доста съм го занижил

Рента офис сплощи - 2 375 100лв. на год. база *7евро също занижено наемче

та прави годишна рента на акция 25% върху номинала

Занижил съм наемните цени с около 30% с оглед непредвидени ситуации корекции на пазара на НИ и др.

Като се вземат в предвит и акулите от острова традиционно инвестиращи в НИ /и натрупали доста средства във фондове цифра не помня но са милиарди/и задоволяващи се на каде каде по ниска доходност нищо чудно в дадени моменти разчета ми да се окаже и смешен.

Оптимистичната ми прогноза между 12 и 24 месец е 4,5лв.
                            www.targ.bg

Коментар

• значи 75% за 1 г. ъп
                              е май се поизхвърли а?!

Коментар

• Прогноза: Цена на акция до 12 месеца мин. 2,8лв., дивидент след 24 месеца мин. 0,25%.
                                www.targ.bg

Коментар

Working...
                                X