Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениесега и ако шитнат сградата на цариградско, ехее
Ще иска малко търпение тук. Сериозно поскъпване ще има само при новина за продажба на някой от имотите.
Но съм оптимист, щом се излапа пакета на тия цени, без да се налага да се мачка по-надолу... явно вътрешарите знаят нещо положително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениехе хе
колко съм добър в сметките
знаех че след тия пакети има още малко остатъчен бенч и си хапнах обилно и от последното
иначе преди това си бях взел 70Т на 0,141
Инкубатор за манипулатори се оказа това въведение да не се виждат и заради това и сринаха Софикс до един от най - падналите индекси в света.
Ако си съгласен с мен, пиши на Дянков, да въведат отново видимостта чрез номерата на посредниците.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеСтъкленото кълбо ми казва, че за сега дъното е достигнато.....за сега. Картите,боба и костите също го потвърждават......за сега. Остава да се изчака десетина дни за се разбере дали ще се потвърди това
днес си купи
и стигнато било дънота а
Петре, Петре
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеайде, още към 1 000 000 акции
мисля че исландците приключиха..
успешен дентова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗа dex - една от основните причини поради които акциите на всички АДСИЦ падат или се държат по-"неадекватно" от целия ни неликвиден пазар е че този тип дружества практически са вече не превземаеми поради договорите за управление и непубличните анекси, които практически правят АДСИЦ собственост на управляващото ги дружество. Санкциите за смяна на УД най вероятно са напълно отказващи за атакуващите.
Може и да съм твърде негативен - ако някой ги знае къде са - пратете ми линк с договора и всички анекси на договора за управление на дружеството.
относно бенчмарк, условията по договора на УД-то ги има в доклада за дейността.
Коментар
-
За dex - една от основните причини поради които акциите на всички АДСИЦ падат или се държат по-"неадекватно" от целия ни неликвиден пазар е че този тип дружества практически са вече не превземаеми поради договорите за управление и непубличните анекси, които практически правят АДСИЦ собственост на управляващото ги дружество. Санкциите за смяна на УД най вероятно са напълно отказващи за атакуващите.
Може и да съм твърде негативен - ако някой ги знае къде са - пратете ми линк с договора и всички анекси на договора за управление на дружеството.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар