IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• София-1407, Вискяр планина 19

Това е сградата, където са самите ИП Бенчмарк

Коментар

• Къде ще се проведе ОСА ? Ако може да посочите точен адрес и час, че аз съм нов акционер и не съм запознат. Предварително Ви благодаря и желая успех на всички инвеститори през новата 2011.

Коментар

• ...право на глас имат лицата, придобили акции най–късно 14 дни преди датата на Общото събрание, съгласно списък на акционерите на Дружеството, предоставен от „Централен депозитар” АД към тази дата. Датата по предходното изречение за извънредното заседание на Общо събрание на акционерите на “БенчМарк Фонд Имоти” АДСИЦ, свикано на 17 януари 2011 г., е 03 януари 2011г.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Ще ходим ли на ОСА колеги ?
          Задължително

Коментар

• Ще ходим ли на ОСА колеги ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              После се чудиш защо си прецакано
              При Свилоза знаех кой продава, защо и колко има! На исландците пакета и мотивите също бяха ясни.
              Писах го преди месеци при ХДПАТ на пепито, ще го напиша и на теб - за да си успешен(а) в инвестициите трябва да не допускаш да бъдеш изненадван(а)!

Затова ако някой колега е чул нещо за продавача тук, нека подшушне... може и на ЛС, ще съм му благодарен!
              Ами чакай тогава, докато ти подшушне някой. Няма лошо и така да ги виждаш инвестиционните решения. Между другото и аз ще съм благодарна ако и на мен подшушне тук или на лс
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• айде пакета отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  АБе ти уж си смелчага, пък си седнал да трепериш кой защо продавал. Ами и ландсбанки продаваха по някакви си техни причини пък и какво те боли кой продава - да продава. Нали и при свилоза продаваха и им излапваше "кюфтетата". А сега там кюфтетата - двойно поскъпнаха. Накрая и тук може така да стане.
                  После се чудиш защо си прецакано
                  При Свилоза знаех кой продава, защо и колко има! На исландците пакета и мотивите също бяха ясни.
                  Писах го преди месеци при ХДПАТ на пепито, ще го напиша и на теб - за да си успешен(а) в инвестициите трябва да не допускаш да бъдеш изненадван(а)!

Затова ако някой колега е чул нещо за продавача тук, нека подшушне... може и на ЛС, ще съм му благодарен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Интересно обаче кой точно продава!
                    През Бенча е, но дали е вътрешар или клиент чужденец, решил да затвори позицията до края на годината независимо от цената, ей това е въпроса!?
                    И ако е второто, защо Булбанк не му ги лапне, при положение че преди седмица купуваше на 30-40% по-добели цени?!?
                    АБе ти уж си смелчага, пък си седнал да трепериш кой защо продавал. Ами и ландсбанки продаваха по някакви си техни причини пък и какво те боли кой продава - да продава. Нали и при свилоза продаваха и им излапваше "кюфтетата". А сега там кюфтетата - двойно поскъпнаха. Накрая и тук може така да стане.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Интересно обаче кой точно продава!
                      През Бенча е, но дали е вътрешар или клиент чужденец, решил да затвори позицията до края на годината независимо от цената, ей това е въпроса!?
                      И ако е второто, защо Булбанк не му ги лапне, при положение че преди седмица купуваше на 30-40% по-добели цени?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
                        И аз се набутах на 19 стинки при кандидат-нерите. Бизнесцентърчето е за милионки, тепърва ще почне, да снася. 19 стинки е едно яйце. Ако решат да го разформироват адцица, се надявам на поне 50 стинки на акцийка. Щом един почти напълно избушен мост се върти по 30 стинки, какво да рискуваш тук, и все пак има доста по-реални активи . Не е препоръка.
                        Страх и алчност...който разбира от стойност при бенчмарк адсиц се спира

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Тука кандидат-милионерите трябва да са много щастливи, акции има за всички, от сърце
                          И аз се набутах на 19 стинки при кандидат-нерите. Бизнесцентърчето е за милионки, тепърва ще почне, да снася. 19 стинки е едно яйце. Ако решат да го разформироват адцица, се надявам на поне 50 стинки на акцийка. Щом един почти напълно избушен мост се върти по 30 стинки, какво да рискуваш тук, и все пак има доста по-реални активи . Не е препоръка.
                          Last edited by krakatau; 22.12.2010, 18:55.

Коментар

• Тука кандидат-милионерите трябва да са много щастливи, акции има за всички, от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                              Естествено, че имам акции от тази ракета...съвсем скоро ще стане ясно кой крив кой прав по позицията.
                              Рано или късно ще се разбере кой крив кой прав (1 или 2-ка X няма как да се полу).

Аз съм дълъг по тази позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                                Естествено, че имам акции от тази ракета...съвсем скоро ще стане ясно кой крив кой прав по позицията.
                                Тренчев, напълниха ли ни шортите с ефтини акцийки
                                Last edited by krakatau; 22.12.2010, 14:48.

Коментар

Working...
                                X