IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мен лично дълга много ме притеснява...
    Харесвам проектите на фонда и съм сигурен, че ще намерят своите наематели, но въпроса е дали инвеститорите ще спечелят нещо от това. Не са малко фалитите на подобни фондове по света...

Преструктурирането на дълга определено е добра новина, но това по никакъв начин не решава основния проблем на фонда, а именно че няма никакъв приток на пари от своите активи.

Тук са задължени да продават... Ще ми се да съм инвеститор в компанията, която евентуално би придобила имота на Раковска, но не и да съм акционер тук...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ами те имат да издържат и посредника

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Няма значение какъв ще изхода от сегашната ситуация, аз съм оптимист. Вариантите са два: Продажбата на актив или някои едър собственик, на когото няма да му издържат нервите....Предпочитаме първия вариант нали.......
        Най-ме притеснаява, че самите мениджъри продават в момента, това означава, че самите те нямат никакъв своободен кеш...А това с реструкторирането на кредита е добра новина, така и очаквах, но нека стане факт...

Коментар

• Няма значение какъв ще изхода от сегашната ситуация, аз съм оптимист. Вариантите са два: Продажбата на актив или някои едър собственик, на когото няма да му издържат нервите....Предпочитаме първия вариант нали.......

Коментар

• При реални цени 1 лев на акция сега- за 0.60 да стане сделка пак е не лош профит

Коментар

• Да така е. Просто съм оптимист, като причината е динамиката в акционерното участие.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                Няма непродаден имот Алън
                Аз не съм твърдял никога обратното !
                Малка но съществена подробност е на каква цена ?

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/111067/332.html

Коментар

• Няма непродаден имот Алън

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      При положение,че бизнеса прозря днес нещо.
                      какво прозря, че явно не съм чел новините

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        дълга е малко над 50 мил., според теб сградите на цариградско, на раковска, и проекта в боровец не струват ли доста повече?!
                        Не. Не и в настоящият момент. Не и в годината в която се очаква пикът с ипотеките в САЩ да достигне своят апогей. Не и в държавата която се тресе от политически скандали.В която спада на ПЧИ за 2010г. спрямо 2009г. е 73%. Не в условията на засилваща се инфлация и спад на покупателната способност. На спад в заетоста и ръст на безработицата. Не и в годината в която състезанието между ФЕД,ЕЦБ и ВоЕ ще бъде коя ще повиши първа основните лихви.А това неизбежно ще доведе до ревизиране и на лихвите по кредитите.

Иначе се надявам Бенча да намерят купувач поне за една от сградите и да поемат въздух.

Коментар

• А дали банките са спокойни,за лихвите си.
                          И да,ако не купи някои ще станат още по ефтини.Рискови фондове имат ли тук?
                          При положение,че бизнеса прозря днес нещо.

не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            С този скромен дълг...едва ли...
                            дълга е малко над 50 мил., според теб сградите на цариградско, на раковска, и проекта в боровец не струват ли доста повече?!

Коментар

Дружеството в момента е перфектно за вражеско придобиване, но в БГ акули явно няма...
                              С този скромен дълг...едва ли...

Коментар

Нищо ново днес на ОСА, всичко това се знаеше. Според мен интересно ще стане след 2-3 седмици.

ПС: Не е препоръка за квото и да било...

Коментар

Working...
                                X