IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    алианц обжалват отказът на агенцията по вписванията....жегата около дневния ред на ОСА продължава...
    Алианц са големи и за пореден път няма нищо да направят, защото я нямат мотивацията и хъса, която се демонстрира от колегите от Форума........

Видинов ще даде от парите на пенсионерите на едно адвокатско дружество, което не му е обяснило че технологично, каквото и да е решението на СГС и евентуално на САС, ако ТР или Алианц обжалват, то то ще бъде мноооооооого след 30.Май, даже и при допълнителния срок при липса на кворум...... Това решение няма обратно действие, така че дневния ред на ОСА-то е дневния ред на Генчев.....

В тези недообмислени действия на Алианц за моя радост аз виждам една последователност и че яко са вдигнали мерника на Генчев..... Тоя път няма да му се размине.......

Лично аз харесвам Алианц и бих ги подкрепил на ОСА с моето пакетче, въпреки че в нашия случай Колеги работата е малко, като да ядеш мед с мечката, в подобен дух по-долу се изказа един колега....

Дневния ред на ОСА е дневния ред на Генчев....... Моля Батя да съгласува действията ни с ПФ при този дневен ред...........

Коментар

• ooo Кали, машалла, и ти ли се нахендри !?

Коментар

• Каква е каузата? Имам някакви акции (дялове/каквото е) тук, които висят досега и очевидно съм някакъв флегматичен и не в час "инвеститор". Какво искате да направите на това събрание, да взема да дойда да гласувам или да позяпам, и без това не съм била на такова мероприятие. Но не ми е ясно за какво е борбата... Какво добро може да се очаква в близкото бъдеще, та да има смисъл?

Коментар

алианц обжалват отказът на агенцията по вписванията....жегата около дневния ред на ОСА продължава...
          Очаквах някъде да възникне тоя казус. В търг. закон много мъгляво е описан случая:
          Не по-късно от 15 дни преди откриването на общото събрание лицата по ал. 1 представят за обявяване в търговския регистър списък на въпросите, които ще бъдат включени в дневния ред и предложенията за решения. С обявяването в търговския регистър въпросите се смятат включени в предложения дневен ред.
          На пръв поглед излиза че шматкането на чиновниците в ТР не би трябвало да те бърка ако ти си си спазил 15 дневен срок да им внесеш точките. Съдиите им обаче не го тълкуват така. Изкарват че ти трябва да съобразиш времето за вписване и да внесеш точкиет примерно 20 дни по-рано, но пак не можеш да си сигурен дали ще стане - ТЪПО!

Коментар

• алианц обжалват отказът на агенцията по вписванията....жегата около дневния ред на ОСА продължава...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Алън звездите ли ти говорят или един човек ти каза, ама няма да ми кажеш кой е...
              Е как, казала му го е на добрата ламя Спаска млекото ))

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                Алън звездите ли ти говорят или един човек ти каза, ама няма да ми кажеш кой е...
                Не бе, просто така му се иска. Както и Софикс под 100 пункта, а Монбат фалирал.
                Не си ли забелязал какво бясно куче е пешо Измекяра

Той като е в блатото, трябва и другите да са там!

Коментар

• Алън звездите ли ти говорят или един човек ти каза, ама няма да ми кажеш кой е...

Коментар

Нещо много се проточи тази сделка със сградата на Раковска...
                    ТренчеФФ - такава сделка НЯМА да ИМА ! Тя е само прах в очите на кандидат МиЛионерите.

Коментар

• Нещо много се проточи тази сделка със сградата на Раковска...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Пичове, току що говорих с ДВИ и юристката на дружеството. Увери ме че не е нужно предварително представяне на пълномощното в дружеството, както пише в чл.32 ал.11 от устава.
                        Тази хипотеза присъствала за случаите в които пълномощника ще гласува дистанциинно.
                        За сегашното ОСА, просто пълномощника се явява половин-един час преди събранието, регистрира се на място пълномощното му и си гласува.

Това е добре, няма да има усложнения при гласуване с пълномощно, така че... действайте до края на седмицата
                        Дано се проявят инвеститорите на това ОСА. Да се разбере, че цакането е до време и по нашите борсови ширини.
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Пичове, току що говорих с ДВИ и юристката на дружеството. Увери ме че не е нужно предварително представяне на пълномощното в дружеството, както пише в чл.32 ал.11 от устава.
                          Тази хипотеза присъствала за случаите в които пълномощника ще гласува дистанциинно.
                          За сегашното ОСА, просто пълномощника се явява половин-един час преди събранието, регистрира се на място пълномощното му и си гласува.

Това е добре, няма да има усложнения при гласуване с пълномощно, така че... действайте до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
                            Не знам каква ви е "каузата", но тая пълна каша са я забъркали сегашните и само сегашните могат да я оправят с полза за акционерите. Не сте наясно защо ОББ си трае и ще си трае ли ако настъпи промяна в контрола, нали?
                            тук съм съгласен с теб

Коментар

• Не знам каква ви е "каузата", но тая пълна каша са я забъркали сегашните и само сегашните могат да я оправят с полза за акционерите. Не сте наясно защо ОББ си трае и ще си трае ли ако настъпи промяна в контрола, нали?
                              Също така с Алианц умната! Там интереса клати феса. Нищо чудно да имат някакъв план да измъкнат проектите от АДСИЦа в ущърб на останалите акционери - ПФ могат да притежават НИ в крайна сметка. Едва ли ги е еня за борци с вятърни мелници като Батя.

Коментар

• Първоначално изпратено от sivanof7 Разгледай мнение
                                искам да упълномоща представителите на пенсионните фондове на ПОД Алианц България тъй като нямам възможност да присъствам лично. нека да представляват моите 150000 акции ако това представлява интерес за тях. телефона ми за контакт е 0888509062. иванов
                                Надали представители на ПФ ще се навият да представляват и ФЛ, още по-малко вероятно е те да поемат подобна инициатива - да ти звънят!
                                Ето как става - Сваляш си от линка който дадох по-долу, образец на пълномощното за предстоящото ОСА. Попълваш данните на твой приятел от София или форумец който би се съгласил, заверяваш пълномощното при нотариус и го пращаш на приятеля. Той трябва до 17 ч. на предния работен ден (май и тази събота се явява такъв), преди ОСА, да го представи в дружеството и така ще може да гласува вместо теб.
                                Действай, пакета ти е добър и ще е от полза за общата кауза

Коментар

Working...
                                X