IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    А коя е другата държава?
    Латвия
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• А коя е другата държава?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Само да споделя ..
        Имах гости днес на обяд и от приказка на приказка ми казаха, че фирмата им търси офис от 600 - 700 м2 и нямало такъв на сравнително добро място в София....( не знам какво разбират под " добро място " но договорите които им предлагали били мин за 5 г и на двойни цени от миналогодишните - почти 20 евро на м2)
        В този аспект - тая пуста сграда нали все още е наполовина незаета ...?
        мене дългосрочно с офисите ме притеснява че няма да има кой да работи в тях, освен ако африканците не се насочат насам в света имало само 2 държави с население под това от 1950 - едната от тях е България http://worldpopulationreview.com/cou...ia-population/
        мисля сега докато се клатят пазарите е време човек да прехвърли парите по разни австралийски или канадски адсици, тъкмо и валутата им е спихнала

Коментар

• Само да споделя ..
          Имах гости днес на обяд и от приказка на приказка ми казаха, че фирмата им търси офис от 600 - 700 м2 и нямало такъв на сравнително добро място в София....( не знам какво разбират под " добро място " но договорите които им предлагали били мин за 5 г и на двойни цени от миналогодишните - почти 20 евро на м2)
          В този аспект - тая пуста сграда нали все още е наполовина незаета ...?

Коментар

• http://www.investor.bg/obshti-sybran...-adsic-208381/

Достатъчно е да имаш документ за самоличност. Чрез него се проверява в книгата на акционерите и се удостоверява колко акции притежаваш.

Коментар

• Общо събрание

Здравейте колеги,
              къде ще се прожеде общото събрание,и трябва ли да нося някакъв документ удостоверяващ притежаваните от мен акции?

Коментар

• Гласувам с вас! Не забравяйте - никакво освобождаване от отговорност за 2015 на управителния съвет и одиторите; промяна в устава - за да може да бъде сменен Генчев.
                11 февруари

Коментар

• надежда

След като се проведе общото събрание на фонд Имоти АДСИЦ на 11.02.2016г. акциите ще се вдигнат,ако се смени ръководството.Впоследствие,ако се промени договора с ЧЕЗ,така че сградата да премине отново в актива на фонд Имоти, или се предоговорят правните отношения с ЧЕЗ,акциите вероятно ще се вдигнат до към 2 лева минимум.Надеждата ни е да се случи нещо на 11 февруари,защото миноритарните акционери нищо не получават от действията на ръководството.Впрочем получават-обезценка на акциите им.

Коментар

• Тук превратът май е единственото решение за миноритарните акционерите.Заедно всички на ОСА.

Коментар

• Това се говори от години и трябваше да се направи отдавна.
                      Дори в този форум има няколко човека със знания, авторитет и опит, които могат да го организират по правилния начин.
                      Но ... живеем в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Не знам какво визираш с първите си изречения - форума е свободен всеки да си изказва мненията независимо какви са и никой на никого нищо не е длъжен.
                        Силно подкрепям думите ти подчертани с червено - мисля ,че и преди имаше някакви идеи за организация и сътрудничество, но не знам практически какво може да направим.
                        Ами нещо като асоциация на дребните инвеститори и вложители в ценни книжа примерно !

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                          Не разбирам защо 10 пъти е необходимо да се повтаря несъгласието с нещо. Още първото беше достатъчно.Факт е , че чрез форума се прави опит за нещо. Успешно или не, има потенциал за развитие като опит за организиране и сътрудничество и по други въпроси.
                          Не знам какво визираш с първите си изречения - форума е свободен всеки да си изказва мненията независимо какви са и никой на никого нищо не е длъжен.
                          Силно подкрепям думите ти подчертани с червено - мисля ,че и преди имаше някакви идеи за организация и сътрудничество, но не знам практически какво може да направим.

Коментар

• Не разбирам защо 10 пъти е необходимо да се повтаря несъгласието с нещо. Още първото беше достатъчно.Факт е , че чрез форума се прави опит за нещо. Успешно или не, има потенциал за развитие като опит за организиране и сътрудничество и по други въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Момчета, забавяте един изключително важен елемент от целия пъзел. Три от четирите страни по сделката са регулирани от държавата.
                              КОЙ, КОЙ, КОЙ е държавата...????

Мутратаа, мутратааа, мутратааааа....( да се чете като ехо)

Коментар

• Първоначално изпратено от zashtotaka Разгледай мнение
                                За мен има един въпрос, който е преди всички други - кой има повече акции?
                                Някой може ли да даде информация за акционерната структура?
                                Днес явно имаше уговорена сделка за тези 250 хил...
                                Akционерите с над 1 % ги има в тримесечните отчети на компанията.

Но само за 1 несец на около 3 ст минаха над 5 % от акциите ,какво ли ще стане ако стигне до 5-6 ст ?
                                Преди си мислех ,че до 10 ст. могат да се съберат поне 10 % от капитала , а то вероятно е между 30 и 50 %.

Коментар

Working...
                                X