Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо да споделя ..
Имах гости днес на обяд и от приказка на приказка ми казаха, че фирмата им търси офис от 600 - 700 м2 и нямало такъв на сравнително добро място в София....( не знам какво разбират под " добро място " но договорите които им предлагали били мин за 5 г и на двойни цени от миналогодишните - почти 20 евро на м2)
В този аспект - тая пуста сграда нали все още е наполовина незаета ...?
мисля сега докато се клатят пазарите е време човек да прехвърли парите по разни австралийски или канадски адсици, тъкмо и валутата им е спихнала
Коментар
-
Само да споделя ..
Имах гости днес на обяд и от приказка на приказка ми казаха, че фирмата им търси офис от 600 - 700 м2 и нямало такъв на сравнително добро място в София....( не знам какво разбират под " добро място " но договорите които им предлагали били мин за 5 г и на двойни цени от миналогодишните - почти 20 евро на м2)
В този аспект - тая пуста сграда нали все още е наполовина незаета ...?
Коментар
-
http://www.investor.bg/obshti-sybran...-adsic-208381/
Достатъчно е да имаш документ за самоличност. Чрез него се проверява в книгата на акционерите и се удостоверява колко акции притежаваш.
Коментар
-
надежда
След като се проведе общото събрание на фонд Имоти АДСИЦ на 11.02.2016г. акциите ще се вдигнат,ако се смени ръководството.Впоследствие,ако се промени договора с ЧЕЗ,така че сградата да премине отново в актива на фонд Имоти, или се предоговорят правните отношения с ЧЕЗ,акциите вероятно ще се вдигнат до към 2 лева минимум.Надеждата ни е да се случи нещо на 11 февруари,защото миноритарните акционери нищо не получават от действията на ръководството.Впрочем получават-обезценка на акциите им.
Коментар
-
Konsultant
Това се говори от години и трябваше да се направи отдавна.
Дори в този форум има няколко човека със знания, авторитет и опит, които могат да го организират по правилния начин.
Но ... живеем в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе знам какво визираш с първите си изречения - форума е свободен всеки да си изказва мненията независимо какви са и никой на никого нищо не е длъжен.
Силно подкрепям думите ти подчертани с червено - мисля ,че и преди имаше някакви идеи за организация и сътрудничество, но не знам практически какво може да направим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеНе разбирам защо 10 пъти е необходимо да се повтаря несъгласието с нещо. Още първото беше достатъчно.Факт е , че чрез форума се прави опит за нещо. Успешно или не, има потенциал за развитие като опит за организиране и сътрудничество и по други въпроси.
Силно подкрепям думите ти подчертани с червено - мисля ,че и преди имаше някакви идеи за организация и сътрудничество, но не знам практически какво може да направим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, забавяте един изключително важен елемент от целия пъзел. Три от четирите страни по сделката са регулирани от държавата.
Мутратаа, мутратааа, мутратааааа....( да се чете като ехо)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zashtotaka Разгледай мнениеЗа мен има един въпрос, който е преди всички други - кой има повече акции?
Някой може ли да даде информация за акционерната структура?
Днес явно имаше уговорена сделка за тези 250 хил...
Но само за 1 несец на около 3 ст минаха над 5 % от акциите ,какво ли ще стане ако стигне до 5-6 ст ?
Преди си мислех ,че до 10 ст. могат да се съберат поне 10 % от капитала , а то вероятно е между 30 и 50 %.
Коментар
Коментар