IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дайте сигнал до прокуратурата.... поне да гледате сеир щото друго не остана при тези цени ! няма само акционерите да страдат!

Коментар

• голямо кюфте мина тук

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
        дали някой ще им потърси сметка на така наречените инстутоционални инвеститори че са продавали на такива цени тук
        Ква отговорност? Нали трябва да ви плащат дивиденти? Откъде да вземат пари? Продават на цени на каквито има търсене!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• дали някой ще им потърси сметка на така наречените институционални инвеститори че са продавали на такива цени тук
          Last edited by bobo67; 09.02.2012, 10:45.

Коментар

• Тренчев, бъркаш нещо сметките, аз също ги смятах, не видях изменение в участието на Алианц...

Иначе сградата на Раковска беше на акт 14 и вътре гола, тия 3.6 милиона отиват за довършването, ЕП я купува до ключ почти...

Не знам защо някои тука изразяват съмнение в тази сделка, при положение че от ЕП са вкарали 1.6+ мил евро в Ескроу сметка в ОББ, срещу която банката е отпуснала финансирането за довършителните работи...

Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
            Защото сам съм си направил справката, много преди инвестора. Отначало мислех, че единия им фонд е купувал, но после видях, че единия купува, а другия продава и нетното групата пенсионни фондове на Алаинц са продали, над 200 хиляди акции (по спомен).
            А иначе инвестора първоначално твърдеше, че са купували институционалните, като отчета за 2011- година са го объркали с този от 2010 година и обратно.
            Last edited by dex; 09.02.2012, 08:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
              Защото сам съм си направил справката, много преди инвестора. Отначало мислех, че единия им фонд е купувал, но после видях, че единия купува, а другия продава и нетното групата пенсионни фондове на Алаинц са продали, над 200 хиляди акции (по спомен).
              А иначе инвестора първоначално твърдеше, че са купували институционалните, като отчета за 2011- година са го объркали с този от 2010 година и обратно.
              Не би било зле да се препитат наистина Алианц за визията им за нещата, както и относно варианта за представителност на ситните. Разбира се това от Инвестора ще трябва да стане, пък да видим дали ще се присетят. Всъщност не е лошо и другата страна да изрази мнение и становище.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                В справката на Бенча/ Инвестор не пише, че Алианс са продавали, ти защо мислиш така?

Коментар

• Тези Весковци много крадливи

Коментар

• Сега като се сетя за неустойката от 8 млн. лв. и сегашната капитализация и ум ми зайде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Соколов4
                      Едно време им виках на тези Дерибенчмарк.Гледам и до ден днешен са си все същите.

Няма две мнения по въпроса.
                      Ще гледаме, ще видим.
                      Имаше едни колизии на предно ОСА, не се знае на следващото кой кум, кой сват и кой на булката брат. Наистина ще е интересна позицията на Алианц, вероятно съвпадаща с тази на ситните. Още по-интересна ще е ако консолидират гласа им.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Според мен разсъждавайте,защо сградата на Раковски още не е издадена....Ккави са причините и кой е виновен.Ако сградата с епродаде,ще влязат пари ше се закрепи положението....Иманещо "гнило" в тази сграда......и дори да иаше пробем защо не е отстранен толкова време.И къде са набити тези 2.3млн в тази сграда през това време......Имам чувството ,че се източват и последните ешове на дружеството

Не е препоръка
                        Ако не се лъжа Акт 16 трябва да получи този месец, поне такива информации се бяха появили и мисля ги има назад в темата. Описано е, че при получаването му се финализира сделката.[
                        Препоръки няма!
                        Last edited by Jekata; 08.02.2012, 16:15.

Коментар

• Какво ще искаме евентуално на ОСА? Според мен трябва да се иска обявяване на официален търг за голямата сграда с явно наддаване и обявена минимална цена примерно 35 милиона. Проектът в Боровец може да чака по-добри времена. Или поне официално обявяване на цялата сграда или площите за под наем. Ако трябва несъстоятелност да обявят. Поне ще има официален търг. Сега проблема е че няма прозрачност и изглежда сякаш правят някакви сметки да злоупотребяват. Не трябва да ги освобождаваме от отговорност в никакъв случай. Алианц поемат ли някакви ангажименти и имат ли някакъв план за развитие на нещата ? Някой запознат ли е ?
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                            защо са продавали тогава Алианц през миналата година и по-специално през последното тримесечие на миналата година?
                            В справката на Бенча/ Инвестор не пише, че Алианс са продавали, ти защо мислиш така?

Коментар

• Според мен разсъждавайте,защо сградата на Раковски още не е издадена....Ккави са причините и кой е виновен.Ако сградата с епродаде,ще влязат пари ше се закрепи положението....Иманещо "гнило" в тази сграда......и дори да иаше пробем защо не е отстранен толкова време.И къде са набити тези 2.3млн в тази сграда през това време......Имам чувството ,че се източват и последните ешове на дружеството

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Алианц вкарва представител, като ФЛ, така че според мен е отхвърлен риска от Фалит на дружеството.........
                                защо са продавали тогава Алианц през миналата година и по-специално през последното тримесечие на миналата година?

Коментар

Working...
                                X