дайте сигнал до прокуратурата.... поне да гледате сеир щото друго не остана при тези цени ! няма само акционерите да страдат!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениедали някой ще им потърси сметка на така наречените инстутоционални инвеститори че са продавали на такива цени тукСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Тренчев, бъркаш нещо сметките, аз също ги смятах, не видях изменение в участието на Алианц...
Иначе сградата на Раковска беше на акт 14 и вътре гола, тия 3.6 милиона отиват за довършването, ЕП я купува до ключ почти...
Не знам защо някои тука изразяват съмнение в тази сделка, при положение че от ЕП са вкарали 1.6+ мил евро в Ескроу сметка в ОББ, срещу която банката е отпуснала финансирането за довършителните работи...
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеЗащото сам съм си направил справката, много преди инвестора. Отначало мислех, че единия им фонд е купувал, но после видях, че единия купува, а другия продава и нетното групата пенсионни фондове на Алаинц са продали, над 200 хиляди акции (по спомен).
А иначе инвестора първоначално твърдеше, че са купували институционалните, като отчета за 2011- година са го объркали с този от 2010 година и обратно.Last edited by dex; 09.02.2012, 08:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеЗащото сам съм си направил справката, много преди инвестора. Отначало мислех, че единия им фонд е купувал, но после видях, че единия купува, а другия продава и нетното групата пенсионни фондове на Алаинц са продали, над 200 хиляди акции (по спомен).
А иначе инвестора първоначално твърдеше, че са купували институционалните, като отчета за 2011- година са го объркали с този от 2010 година и обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВ справката на Бенча/ Инвестор не пише, че Алианс са продавали, ти защо мислиш така?
А иначе инвестора първоначално твърдеше, че са купували институционалните, като отчета за 2011- година са го объркали с този от 2010 година и обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколов4Едно време им виках на тези Дерибенчмарк.Гледам и до ден днешен са си все същите.
Няма две мнения по въпроса.
Имаше едни колизии на предно ОСА, не се знае на следващото кой кум, кой сват и кой на булката брат. Наистина ще е интересна позицията на Алианц, вероятно съвпадаща с тази на ситните. Още по-интересна ще е ако консолидират гласа им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред мен разсъждавайте,защо сградата на Раковски още не е издадена....Ккави са причините и кой е виновен.Ако сградата с епродаде,ще влязат пари ше се закрепи положението....Иманещо "гнило" в тази сграда......и дори да иаше пробем защо не е отстранен толкова време.И къде са набити тези 2.3млн в тази сграда през това време......Имам чувството ,че се източват и последните ешове на дружеството
Не е препоръка
Препоръки няма!Last edited by Jekata; 08.02.2012, 16:15.
Коментар
-
Какво ще искаме евентуално на ОСА? Според мен трябва да се иска обявяване на официален търг за голямата сграда с явно наддаване и обявена минимална цена примерно 35 милиона. Проектът в Боровец може да чака по-добри времена. Или поне официално обявяване на цялата сграда или площите за под наем. Ако трябва несъстоятелност да обявят. Поне ще има официален търг. Сега проблема е че няма прозрачност и изглежда сякаш правят някакви сметки да злоупотребяват. Не трябва да ги освобождаваме от отговорност в никакъв случай. Алианц поемат ли някакви ангажименти и имат ли някакъв план за развитие на нещата ? Някой запознат ли е ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениезащо са продавали тогава Алианц през миналата година и по-специално през последното тримесечие на миналата година?
Коментар
-
Според мен разсъждавайте,защо сградата на Раковски още не е издадена....Ккави са причините и кой е виновен.Ако сградата с епродаде,ще влязат пари ше се закрепи положението....Иманещо "гнило" в тази сграда......и дори да иаше пробем защо не е отстранен толкова време.И къде са набити тези 2.3млн в тази сграда през това време......Имам чувството ,че се източват и последните ешове на дружеството
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАлианц вкарва представител, като ФЛ, така че според мен е отхвърлен риска от Фалит на дружеството.........
Коментар
Коментар