Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ да, предвид мажоритарния принцип у нас, тук малко не е баш така с оглед ФФ мисля, но като цяло си прав.
Днес тотално ме загубиха, такова инфантилно поведение от мениджмънт на публично дружество е недопустимо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАми аз не знам какво да кажа, според мен ОСА се случва преди изготвянето и публикуването на дневния ред в ТР... На ОСА всички трябва да се усмихват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСмятай какъв цирк ще да е било, щом всеки кюта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеСмятам, че обявяването на нещо което е гласувано на ОС и е записано в протокола от дневния ред, не би могло да има някакви последици.
Та ако има възможност за информация за нещо от дневния ред и взето решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЕ на такова ОСА не бях присъствал ...4,5 часа... голяма драма...
Много новини, но да изчакаме официално да го пуснат от дружеството, че КФН да не каже нещо
Та ако има възможност за информация за нещо от дневния ред и взето решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЕ на такова ОСА не бях присъствал ...4,5 часа... голяма драма...
Много новини, но да изчакаме официално да го пуснат от дружеството, че КФН да не каже нещо, ако може малко инфо неофициално. Може и на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеНали не си скубахте косите?
Хахахаа, това ми хареса
Коментар
-
Ето, това Ви пожелавам скъпи съакционери;
http://www.investor.bg/novini/122/a/...ematel,132506/
В сметките сте добри нали?
Коментар
Коментар