IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко.....до 1ст ще има още да ви клатят

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    За съжаление Генчев и Бояджиев не го осъзнават. С 20% от капитала си мислят, че могат да се разпореждат като със свое...

Днес тотално ме загубиха, такова инфантилно поведение от мениджмънт на публично дружество е недопустимо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Е да, предвид мажоритарния принцип у нас, тук малко не е баш така с оглед ФФ мисля, но като цяло си прав.
      За съжаление Генчев и Бояджиев не го осъзнават. С 20% от капитала си мислят, че могат да се разпореждат като със свое...

Днес тотално ме загубиха, такова инфантилно поведение от мениджмънт на публично дружество е недопустимо..

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Ами аз не знам какво да кажа, според мен ОСА се случва преди изготвянето и публикуването на дневния ред в ТР... На ОСА всички трябва да се усмихват
        Е да, предвид мажоритарния принцип у нас, тук малко не е баш така с оглед ФФ мисля, но като цяло си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Смятай какъв цирк ще да е било, щом всеки кюта.
          Ами аз не знам какво да кажа, според мен ОСА се случва преди изготвянето и публикуването на дневния ред в ТР... На ОСА всички трябва да се усмихват

Коментар

• Цирк ша да е, ноооо програмата ша да е писана по февруарско

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
              Смятам, че обявяването на нещо което е гласувано на ОС и е записано в протокола от дневния ред, не би могло да има някакви последици.

Та ако има възможност за информация за нещо от дневния ред и взето решение.
              Смятай какъв цирк ще да е било, щом всеки кюта.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Е на такова ОСА не бях присъствал ...4,5 часа... голяма драма...
                Много новини, но да изчакаме официално да го пуснат от дружеството, че КФН да не каже нещо
                Смятам, че обявяването на нещо което е гласувано на ОС и е записано в протокола от дневния ред, не би могло да има някакви последици.

Та ако има възможност за информация за нещо от дневния ред и взето решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Добри или лоши са новините
                  Ще разберем утре в 9:30

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Е на такова ОСА не бях присъствал ...4,5 часа... голяма драма...
                    Много новини, но да изчакаме официално да го пуснат от дружеството, че КФН да не каже нещо
                    Явно няма да е тази вечер пускането на официална информация, ако може малко инфо неофициално. Може и на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                      Нали не си скубахте косите?

Хахахаа, това ми хареса

Коментар

• Ето, това Ви пожелавам скъпи съакционери;

http://www.investor.bg/novini/122/a/...ematel,132506/

В сметките сте добри нали?

Коментар

• Добри или лоши са новините

Коментар

• Нали не си скубахте косите?

Коментар

• Е на такова ОСА не бях присъствал ...4,5 часа... голяма драма...
                              Last edited by dex; 02.04.2012, 18:05.

Коментар

• Добре де, никой ли незнае какво е станало на АС. Пак пълно затъмнение.

Коментар

Working...
                                X