IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На каква цена ще купят имота на Раковски???

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    При сделка минимум 10-20стотинки Схема , а не 0,01Рисков но вероятен вариянт от сегашните цени нали.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• При сделка минимум 10-20стотинки Схема , а не 0,01Рисков но вероятен вариянт от сегашните цени нали.

Коментар

• Ами според мен ще стане и затова Алинц и другите банки се ушиха тук по на 0,20

Коментар

• Така ли , а значи Схемата а не Шемета- пардон, но нещо не може да смята

Коментар

• Нека да стане сделката и тогава ще говорим . Аз лично бих се радвал ако стане сделката и им го пожелавам!

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            И на колко според тебе ще бъде оценена акцията след сделката с ЕС- пак ли на 0,01

Коментар

• Защо му викате Шемета, той не е ли Схемата
              Last edited by първи стъпки; 21.06.2012, 16:27.

Коментар

• И на колко според тебе ще бъде оценена акцията след сделката с ЕС- пак ли на 0,01

Коментар

• Jekata,

по принцип съм Shemata!

отчетите съм ги гледал, т.ч. се изказвам доста подготвен (поне за мене си). Разглеждал съм отчетите т.к. смятах да си купя акции, но се отказах.

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Шемет, хората са ти го писали - оценка към 31.12.2011 г., последно по спомен.
                  А виж там кви са оценките, виж и пасивите и тегли една черта и тогаз се изкажи, вече подготвен.

Коментар

• Абе Шемет ти го изкара по без оценка и от ХИМКО

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      В отчета можеш да видиш в Пасивите колко са им кредитите. Чисто теоретически като го разгледах... според мене, че в най-добрия случай акцията струва 5 стотинки (изчислено по метода на Чиста Стойност на Активите). Но ако допусна, че имотите са оценени и включени в баланса на цени преди кризата или до 2009, то се оказва, че имат отрицателна стойност и акциите не струват и 0,001 стотинка .
                      Шемет, хората са ти го писали - оценка към 31.12.2011 г., последно по спомен.
                      А виж там кви са оценките, виж и пасивите и тегли една черта и тогаз се изкажи, вече подготвен.

Коментар

• В отчета можеш да видиш в Пасивите колко са им кредитите. Чисто теоретически като го разгледах... според мене, че в най-добрия случай акцията струва 5 стотинки (изчислено по метода на Чиста Стойност на Активите). Но ако допусна, че имотите са оценени и включени в баланса на цени преди кризата или до 2009, то се оказва, че имат отрицателна стойност и акциите не струват и 0,001 стотинка .

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        22 млн евра...приблизително до вчера. Днес са повече..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Този фонд още си се контролира от Весковците или и него го взеха ТИМ
                          Като гледа никой не го контролира, просто е оставен на произвола на кредиторите и както изглежда така ще си остане.

Коментар

• Този фонд още си се контролира от Весковците или и него го взеха ТИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от al_stefanov Разгледай мнение
                              Така както няма никакво инфо и нищо не се случва имам чувството че хората работещи във BMREIT само чакат да дойде края на месеца че да си получат заплатите.
                              Докато не ми се обвържат заплатите с резултатите, така ще е. По-добре да беше станало като химко- поне заплати дa се пестят
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Така както няма никакво инфо и нищо не се случва имам чувството че хората работещи във BMREIT само чакат да дойде края на месеца че да си получат заплатите.

Коментар

Working...
                                X