IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера гледах как през деня кипи работа в сградата на раковска. Там вероятно нещата са ясни, само е въпрос на време. Доколкото видях, макар, че не е почистено, вътре като че ли и почти е готово всичко за нанасяне, някакви довършителни работи само има. Дори неща като офис мебели сякаш видях вътре, но не съм съвсем сигурно,че са много мръсни прозорците и трудно се вижда.

Та с тази сграда нещата мисля са ясни, само се чака официално инфо.

С подобряването на положението на борсите по света, с влизането на българският пазар и борса във фокуса на различни инвеститори, със започването на вливане на пари, то сградата на цариградско вероятно ще е изненадата тук. Определено настроенията се промениха напоследък.

Има сериозни ръстове по почти всички позиции на БФБ. Тук един двама купувачи купуват бавно и славно в последните месеци. Положението е спокойно

Чакам новини през тази години и за двата обекта.
    Ако ги има тези новини, мисля, че цената на акцията ще излети в космоса.
    Буквално
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Пени маркета хвърчи, тука спим дълбок зимен сън

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Ама на тъмно ли свети, или на светло
        Свети и през деня, кипи яка работа. Сега остава да измият и стъклата от вън и чак тогава можем да се зарадваме.

Коментар

• Аз в сряда минах от там. Всичко свети, има климатици, бюра, столове и др. Това можах да видя от улицата. Май са готови. Да видим кога официално ще я продадат.

Имам акции от дружеството.

Коментар

• Ама на тъмно ли свети, или на светло
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Само аз ли ще пиша тук , бе серсеми....?

Сградата свети...( дето се вика цъфти, скоро и ще върже(м)...)

Сега да не се юрнете да купувате...Това все още нищо не значи...просто инфо...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Писаха преди седмица за един АДСИЦ с дълго име, дето са се набутали и китайци......
                Цена от 20 ст на акция при 40млн загуба и 5млн евра неплатени облигации.....( по спомен - може и да не съм 100% точен...)
                Тук на 9ст се радваме......

Прочетох инфото от Инвестора , но нещо съм се заблудил....Не се отнася за този ....

Коментар

Писаха преди седмица за един АДСИЦ с дълго име, дето са се набутали и китайци......
                  Цена от 20 ст на акция при 40млн загуба и 5млн евра неплатени облигации.....( по спомен - може и да не съм 100% точен...)
                  Еми дано китайците скоро погледнат насам, втори шанс.

Коментар

• Писаха преди седмица за един АДСИЦ с дълго име, дето са се набутали и китайци......

Коментар

Що стана, що стана..? Кой продава е важното...?
                      Предполагам Генчев ще купи 2 - 3 % и ще си осигури кворума на следващото ОСА.....
                      Ако фондовете се продават за стинки ( и левчета под масата....да го ду.ат.....)
                      И все пак освен продал - кой е купувал?
                      Вариант за чужди, най-малкото външно от битката за проценти?
                      За съжаление ми се струва, че цена се гонеше, щото ако да бе обем % щеше да е бая по-висок. В понеделник?
                      Акции имам, препоръки не!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Мда, що стана?
                        Що стана, що стана..? Кой продава е важното...?
                        Предполагам Генчев ще купи 2 - 3 % и ще си осигури кворума на следващото ОСА.....
                        Ако фондовете се продават за стинки ( и левчета под масата....да го ду.ат.....)

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                          кой беше купувача
                          Мда, що стана?

Коментар

• кой беше купувача

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                              Да не са измили прозорците на европейската къща Някой софиянец няма ли да нагледа тези дни имота ?
                              "Работят" 5 работника.....По-точно се разхождат по етажите....Работа за 2-3 седмици я моткат 3 месеца....Така се усвояват пари......

Генчев не е виновен....Той си папка баницата....
                              БЕСЕН съм на фондовете.....Вътрешното ми усещане е за двойна игра....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Скоро съобщение нещо ще ли да има?
                                Това нещо съм го изпуснал, но явно не разбирам датите...

http://fundestates.bg/?p=278

1. „Фонд Имоти” АДСИЦ сключи Допълнителни споразумения към Договорите за банков кредит от 08.07.2008 г., подписани с НАЦИОНАЛНА БАНКА НА ГЪРЦИЯ, КЛОН ЛОНДОН (NATIONAL BANK OF GREECE), и с „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА” АД, с цел преструктуриране и удължаване срока на издължаване на кредита до 31.01.2013г.

2. „Фонд Имоти” АДСИЦ сключи Договор за банков кредит с „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА” АД, с цел на кредита: финансиране на оставащите довършителни работи по изграждане и въвеждане в експлоатация на Офис сграда с магазини и подземни гаражи – Раковски административен център, при следните параметри:

2.1. Размер на кредита: до EUR 331 603 /триста тридесет и една хиляди шестстотин и три евро/.

2.2. Период на усвояване: до 30.12.2012 г. включително.

2.3. Срок за издължаване: до 31 Декември 2012 година включително, еднократно на датата на падежа. Дългът по кредита се олихвява с годишна лихва в размер 3.20%, дължима еднократно на крайната дата на падежа на дълга по кредита.

Коментар

Working...
                                X