Вчера гледах как през деня кипи работа в сградата на раковска. Там вероятно нещата са ясни, само е въпрос на време. Доколкото видях, макар, че не е почистено, вътре като че ли и почти е готово всичко за нанасяне, някакви довършителни работи само има. Дори неща като офис мебели сякаш видях вътре, но не съм съвсем сигурно,че са много мръсни прозорците и трудно се вижда.
Та с тази сграда нещата мисля са ясни, само се чака официално инфо.
С подобряването на положението на борсите по света, с влизането на българският пазар и борса във фокуса на различни инвеститори, със започването на вливане на пари, то сградата на цариградско вероятно ще е изненадата тук. Определено настроенията се промениха напоследък.
Има сериозни ръстове по почти всички позиции на БФБ. Тук един двама купувачи купуват бавно и славно в последните месеци. Положението е спокойно
Чакам новини през тази години и за двата обекта.
Ако ги има тези новини, мисля, че цената на акцията ще излети в космоса.
Буквално
Та с тази сграда нещата мисля са ясни, само се чака официално инфо.
С подобряването на положението на борсите по света, с влизането на българският пазар и борса във фокуса на различни инвеститори, със започването на вливане на пари, то сградата на цариградско вероятно ще е изненадата тук. Определено настроенията се промениха напоследък.
Има сериозни ръстове по почти всички позиции на БФБ. Тук един двама купувачи купуват бавно и славно в последните месеци. Положението е спокойно

Чакам новини през тази години и за двата обекта.
Ако ги има тези новини, мисля, че цената на акцията ще излети в космоса.
Буквално

Коментар