IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

Като са малки може и да стават, ама като минат 18 става много зле. Е вярно руси са, ама долните части...

Коментар

Абе поне такава слава им се носи на шведките - били руси, божествени тела, синеоки итн. Не познавам нито една

Коментар

Вие да не мислите, че шведките ще са с малки задници, после гъркните ще ви се сторят стройни.

Коментар

Това е тъжно. Ама в Гърция си ги харесват с големи гъзове. А техно мразя. Мисля че дори предпочитам чалга пред техно.

Коментар

Най-много некоя тлъста гъркиня да ти е съсед и да слушаш техно музика от наетия апартамент.

Коментар

A dojdohme si na dumata. Етова вече е интересно. Какви имоти какви пари. Истината е да са удобни за сбирки на отбрани фенове и да предразполагат очертаващият се поток от шведки към дела...........

Коментар

Скоро и това няма да е проблем - ще имаш за съседи, я немец, я някоя шведка...

Коментар

Абе как попадне човек. Много е и до късмет. Най често срещания проблем колкото и да е странно са съседите. Като попаднеш на разни идиоти и пиявници и най хубавото жилище става неконфортно - страшно е важно при покупката да се направи маркетинг на съседите и магазините(фирмите) във блока.

Коментар

Ако кухнята и хола са на едно просто трябва да отидеш на доктор за носа.

Коментар

Господин БАИТ, вече казах - явно проблемът е във вашето жилище, или по-точно че не сте гледали какво купувате. Защото и аз живея в ново строителство и обичам да готвя риба, но нямам абсолютно никакви проблеми. При родителите ми (старо строителство разбира се) имаше проблеми в отделната кухня. Чао засега.

Коментар

Фен много гледате телевизия. Дай да ти кажа как седят нещата защото аз съм и минавал от там. Това което ти показват по телиевизията/широкото/ е ВСЕКИДНЕВНА, която е свързана с кухнята и там папкат.
                        Хола е съвсем отделен от кухнята.
                        Аз също имам венилация иначе не е истина , но дори визуално е кофти да гледаш телевизия и като обърнеш поглед на един метър в дясно да видиш жена ти да чисти шекмбе/или трюфели/ както предпочиташ

Коментар

Аз на Стърчипишка и викам Ръгни колец

Коментар

Г-н Фен,

Ако искаш мога да те поканя на гости. Ще изпием едно шише ракия и през това време ще сложим нещо по миризливо да се пече или вари и ще пуснем и абсорбера (който аз си купих) - ще разбереш проблема. Тоий влиза в своеобразен комин дето явно не е изчислен и не смуче (представям си ако някой пусне печка на дърва или камина). А иначе си прав чче натам е бъдещето, но вСАЩ качеството на строежите е друго а и те не готвят като нас. Извинявай но в колко американци си видял да се вари шкембе или телешко варено. Аз поне не знам дори да ядат шкембе чорба например.

Коментар

Обаче който не е живял в ново строителство си мисли че е върха на сладоледа.
                              Да не бъркаме София с Хоконг.
                              Спред една статистика само 10 % от хората спестяват. Точно тези хора са купувачите /приемаме че мутрофоните не се интересуват от масовите апартаменти под 100 квадрата/
                              Чужденците не са фактор в жилищата в софия /подчертавам отново жилища в София/
                              Според мен трансфера от градовете към софия вече е намаляващ
                              Аз лично не виждам от къде ще дойде платежоспосбното търсене кото да поддържа "растящия " тренд

/подчертавам отново жилища в София/ Ще се радвам ако не са дават промери за англичани в село Стърчипишка Врачанско и тяхната инвазия там

Коментар

Бе вие луди ли сте, та си мечтаете за кухненските боксове от времето на социализма? Гледайте западна телевизия и вижте че точно откритите големи помещения са стандарт.
                                Хората са измислили и вентилационни системи с които да не се излагате от миризливия ви чесън. В крайна сметка обаче новото строителство точно позволява всеки да си проектира стаите както пожелае. Само че знайте какво да кажете на строителите в момента когато броите 700 евро на зелено. Иска се акъл.

Коментар

Working...
                                X