IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

Опааааа това за успокоенитето и преумората ми е безкрайно познато които иска да провери по долу . Когато г-н 1000 евро няма какво да каже праща хората да си починат.

Абе нищо че те е оплюл целия форум пази си ника, защо го сменяш като говориш същите глупости

Коментар

Аз говорех за доста по обикновени неща но разбира се само Щирлиц не разбра че това са цени за върха на сладоледа по Българските стандарти разбира се
      Иначе как ти звучи тази цена за нещо далеч по обикновено/ново строителство/

Коментар

Колеги някаква параноя ви тресе. Вземете се успокойте. Не знам какви евро са ви в кошмарите но намалете малко кафетата.

Коментар

ама моля ви се)))))))
          сградата стартира от 400 и в момента е около 630-640. обаче няма да бъде газифицирана - отоплението ще е на климатик. с тока нещо има проблеми, иначе ще се изгради закрит басейн. мястото е супер, а и изпълнението е ок - има и екстри.стъклен асансьор и т н .

Коментар

А вече ще те наричам Щирлиц. Защото ти си един г-н 1000 евро, ама под прикритие

Коментар

А, не съм най-големият, вие сте най-големите. Като ви гледам какви локуми разтягате.

Коментар

Ти защо мислиш че тези които си пишат тук нямат пари и се жалват защото не са до баницата.
                и че ти ли си най големия гявол в този форум и ще избиеш рибата?

Коментар

Сградата до Била 640 или 470 евро е? Ама последно, разберете се моля ви )

Коментар

говорим за жилище нали

Коментар

Вие наричате вашите раздувки и слухове анализи и цифри?
                      Цените хем растели, хем падали. Имало търсене, ама не съвсем. Чужденци ту имало ту нямало. Било балон, ама имало и хубави имоти. Има чужди фондове които заделят милиарди за инвестиции в България, но всъщност вестниците раздували. В южните квартали било по 600 евро квадрат минимум, но с връзки се намирало и по 470.... В главата ви е такъв хаос, че чак сте забавни да ви чете човек отстрани )
                      Вервайте си. То пазарът си върви нагоре пък който е купувал скоро знае. На който не му стигат паричките - си живее под наем )

Коментар

допълнение - а цената стартира от 400

Коментар

вчера бях в сградата до била - 640 евро/m2 - няма да си купя там, но я наблюдавам - с по 20-30-40 евро на седмица

Коментар

И аз се усъмних. Една баба реститутка има повече доводи
                            Странно наистина къде ли изчезна г-н 1,000 евро..............
                            А - ти виждал ли си строител на живо/не говоря да си коментирал цени/

Коментар

ти да не си оня"1 000 euro" ?

Коментар

Съгласен съм
                                А ти си обаче номер едно - хората ти обясняват, привеждат цифри аргументи анализрат, дори и в рекламната брошура на Адрес е пълно с реклами за ново стритеслство в строеж не на проект за 500 евро обаче не. Расте.
                                Една сграда до Била на България със зелена стъклена фасада и.н. можех да се включа на 470 евро квадрата обаче рабира се аз не съм прав нали. Расте та расте

Коментар

Working...
                                X