IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Home2U America

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от srebrov Разгледай мнение
    Здравейте,

Казвам се Мартин Сребров и съм изпълнителен директор на Home2U Недвижими Имоти, както и Home2U America. Видях, че се коментира нашият бизнес и реших, че е добре да отговоря лично.

Занимавам се с недвижими имоти от 8 години и за това време с моят екип сме работили успешно с над 2000 клиента от България и Света. За това време нямаме нито 1 излъган или измамен клиент и това може да бъде проверено. Не планираме да имаме и за напред.

Историята ни доказва, че обидни, негативни и неверни коментари по наш адрес са най-малкото неетични. Аз се ангажирам никога да не обиждам нито един от вас без да съм получил нещо лошо насреща, за това моля за същото.

Нашият екип е на разположение да направи лична среща с тези от вас, които са интересувани от нашите услуги и да ви запознае с всички детайли. Останалите искам да ги насърча да не обиждат безпричинно, защото това наранява не само нас, но и семействата и хората, които си изкарват прехраната в нашата компания.

С уважение,
    Мартин Сребров
    Брачед искаш ли да си останеш там в Америката и да остайш хората в България на мира ?!? Ние няма нужда да инвестираме в разпадаща се Империя / Олигархия с масови убийци дет съсипаха света, че и собствената си страна преебаха. Имаме си държава ще инвестираме в нея !!!. Е питай негрите там в гетата да инвестират ТЕ в Имоти в Сашшш аре приятна вечер .....

Коментар

• Home2U America - отговор

Здравейте,

Казвам се Мартин Сребров и съм изпълнителен директор на Home2U Недвижими Имоти, както и Home2U America. Видях, че се коментира нашият бизнес и реших, че е добре да отговоря лично.

Занимавам се с недвижими имоти от 8 години и за това време с моят екип сме работили успешно с над 2000 клиента от България и Света. За това време нямаме нито 1 излъган или измамен клиент и това може да бъде проверено. Не планираме да имаме и за напред.

Историята ни доказва, че обидни, негативни и неверни коментари по наш адрес са най-малкото неетични. Аз се ангажирам никога да не обиждам нито един от вас без да съм получил нещо лошо насреща, за това моля за същото.

Нашият екип е на разположение да направи лична среща с тези от вас, които са интересувани от нашите услуги и да ви запознае с всички детайли. Останалите искам да ги насърча да не обиждат безпричинно, защото това наранява не само нас, но и семействата и хората, които си изкарват прехраната в нашата компания.

С уважение,
      Мартин Сребров

Коментар

• И аз мисля че не си струва риска, а и всяка по-висока доходност увеличава вероятността за измама. Просто видях че много агресивно се рекламират и реших да вляза да видя за какво става въпрос...

Коментар

• sagitarius_d

Какъв е смисъла да инвестираш в недвижим имот ако собственността на е на твое име ? Интересно на чие име се води собственността на тези имоти - на фирмата ли. Срещу толкова оскъдна информация и риск фирмата на може дори и да е закупила имоти да ги прехвърли на безценица на когото си иска едноличния и собственик не бих инвестирал и 0.00001 цента а 25 000 долара абсурд.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Аз лично не бих инвестирал в такива инструменти поради няколко причини.

1) Липса на ликвидност
            2) Липса на информация спрямо фирмата която инвестира в тези имоти
            3) Процентната доходност звучи прекалено хубава. Поради ниските лихви, 7% дивидентна доходност от апартаменти е малко голяма ( освен ако рискът не се завиши, но това пък увеличава риск от това апартаментите да стоят празни)

Ако ви се инвестира в недвижими имоти, може да инвестира човек в така наречените REITS в САЩ. Много от тези фондове които управляват апартаменти имат по ниски лихви. Ето ви няколко от тях ако ви е интересно:

MAA
            APTS
            AIV
            EQR
            AVB
            UDR
            PPS

Аз лично притежавам акции от realty income - (О), и един ЕТФ фонд който притежава дялове от REITS - VNQ/FREL. Дивидента е около 3% - 4%
            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• http://www.srebrov.com/
              https://www.linkedin.com/in/martinsrebrov

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                В германия има също такива фирми, управляват 3-4 000 имота и примерно чикаго има разни имоти които са по евтини отколкото в бг- 4-5 000$, но това са апартаменти в гетата, купиш ли няма отърване от него, трябва да го подариш на някой
                За такова управление на сгради ми е чудно как не се е сетил някой от бг.Има всъщност но е само на ваканционни имоти, мой познат даде така апартамент, дадоха му изискванията си, сега не го интересува нищо, получава само наем всеки месец
                В Германия ли? Странно.
                The strongest stand last.

Коментар

• Name: Martin Srebrov
                  Street: 1840 Park Newport apt. 410
                  City: Newport Beach
                  State: CA
                  Postalcode: 92660 ()
                  Country: United States United States
                  Telephone: +1.9494320694 United States()
                  Phone Type: geographic : California
                  Email: srebrov@gmail.com

Залагам на SCAM

Коментар

• В германия има също такива фирми, управляват 3-4 000 имота и примерно чикаго има разни имоти които са по евтини отколкото в бг- 4-5 000$, но това са апартаменти в гетата, купиш ли няма отърване от него, трябва да го подариш на някой
                    За такова управление на сгради ми е чудно как не се е сетил някой от бг.Има всъщност но е само на ваканционни имоти, мой познат даде така апартамент, дадоха му изискванията си, сега не го интересува нищо, получава само наем всеки месец
                    Last edited by v_tin; 20.10.2016, 22:33.

Коментар

• На нова пирамидка ми прилича...минимално участие 25 000 Толкова не струва и външния кенеф на Бате Бешо!

Коментар

• Home2U America

http://www.home2u-america.com/?gclid...FdZAGwodfucEow

Доста нереално ми се струва, обещават 7% доходност, и ми прилича по-скоро на измама или пирамида. Интересно ми е, някой имал ли е вземане-даване с този сайт, и ако да, какво може да сподели.
                      Working...
                      X