Първоначално изпратено от srebrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Home2U America
Collapse
X
-
-
Home2U America - отговор
Здравейте,
Казвам се Мартин Сребров и съм изпълнителен директор на Home2U Недвижими Имоти, както и Home2U America. Видях, че се коментира нашият бизнес и реших, че е добре да отговоря лично.
Занимавам се с недвижими имоти от 8 години и за това време с моят екип сме работили успешно с над 2000 клиента от България и Света. За това време нямаме нито 1 излъган или измамен клиент и това може да бъде проверено. Не планираме да имаме и за напред.
Историята ни доказва, че обидни, негативни и неверни коментари по наш адрес са най-малкото неетични. Аз се ангажирам никога да не обиждам нито един от вас без да съм получил нещо лошо насреща, за това моля за същото.
Нашият екип е на разположение да направи лична среща с тези от вас, които са интересувани от нашите услуги и да ви запознае с всички детайли. Останалите искам да ги насърча да не обиждат безпричинно, защото това наранява не само нас, но и семействата и хората, които си изкарват прехраната в нашата компания.
С уважение,
Мартин Сребров
Коментар
-
sagitarius_d
Какъв е смисъла да инвестираш в недвижим имот ако собственността на е на твое име ? Интересно на чие име се води собственността на тези имоти - на фирмата ли. Срещу толкова оскъдна информация и риск фирмата на може дори и да е закупила имоти да ги прехвърли на безценица на когото си иска едноличния и собственик не бих инвестирал и 0.00001 цента а 25 000 долара абсурд.D.Y.F-091066
Коментар
-
Аз лично не бих инвестирал в такива инструменти поради няколко причини.
1) Липса на ликвидност
2) Липса на информация спрямо фирмата която инвестира в тези имоти
3) Процентната доходност звучи прекалено хубава. Поради ниските лихви, 7% дивидентна доходност от апартаменти е малко голяма ( освен ако рискът не се завиши, но това пък увеличава риск от това апартаментите да стоят празни)
Ако ви се инвестира в недвижими имоти, може да инвестира човек в така наречените REITS в САЩ. Много от тези фондове които управляват апартаменти имат по ниски лихви. Ето ви няколко от тях ако ви е интересно:
MAA
APTS
AIV
EQR
AVB
UDR
PPS
Аз лично притежавам акции от realty income - (О), и един ЕТФ фонд който притежава дялове от REITS - VNQ/FREL. Дивидента е около 3% - 4%http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ германия има също такива фирми, управляват 3-4 000 имота и примерно чикаго има разни имоти които са по евтини отколкото в бг- 4-5 000$, но това са апартаменти в гетата, купиш ли няма отърване от него, трябва да го подариш на някой
За такова управление на сгради ми е чудно как не се е сетил някой от бг.Има всъщност но е само на ваканционни имоти, мой познат даде така апартамент, дадоха му изискванията си, сега не го интересува нищо, получава само наем всеки месецThe strongest stand last.
Коментар
-
Name: Martin Srebrov
Street: 1840 Park Newport apt. 410
City: Newport Beach
State: CA
Postalcode: 92660 ()
Country: United States United States
Telephone: +1.9494320694 United States()
Phone Type: geographic : California
Email: srebrov@gmail.com
Залагам на SCAM
Коментар
-
В германия има също такива фирми, управляват 3-4 000 имота и примерно чикаго има разни имоти които са по евтини отколкото в бг- 4-5 000$, но това са апартаменти в гетата, купиш ли няма отърване от него, трябва да го подариш на някой
За такова управление на сгради ми е чудно как не се е сетил някой от бг.Има всъщност но е само на ваканционни имоти, мой познат даде така апартамент, дадоха му изискванията си, сега не го интересува нищо, получава само наем всеки месецLast edited by v_tin; 20.10.2016, 22:33.
Коментар
-
Home2U America
http://www.home2u-america.com/?gclid...FdZAGwodfucEow
Доста нереално ми се струва, обещават 7% доходност, и ми прилича по-скоро на измама или пирамида. Интересно ми е, някой имал ли е вземане-даване с този сайт, и ако да, какво може да сподели.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар